jocasylver
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 03.11.2021
- Poena
- 185
Da li postoji apk koja prikazuje broj ciklusa punjenja baterije?
Nema, samo rollback na stariji EMUI ja mislim.Pozdrav, pre nekih mesec dana kamera je ekstremno pocela da baguje.
Glavna kamera ne moze da fokusira, potpuno je mutno. Wide i Super macro jedine rade.
Vidim da ovo nije izolovan slucaj, tviter je pun zalbi za isti problem, tako da nije fizicko ostecenje. Da li je neko imao/resio ovaj problem?
Probaj da udjes Podesavanja-aplikacije-sistemske aplikacije- kamera i idi u Info i klikni obrisi sve podatke. Mozda ti pomogne, onda restartuje aplikaciju kamere na fabricka podesavanja. Ranije je to bio problem sa bojama kod okidanja snimka, tako smo to resavali....Imam istu verziju sofvera.
Fizickih ostecenja nema, prvo mi je na umu bilo to, da je do mene, iako se ne secam padova, udaracaz grebanja.. dok ne videh da masa ljudi ima isti problem..sve sto je moglo da se isproba,isprobano je. Osim vracanja na stariju verziju EMUIa..
Nadam se da ce Huawei ispraviti ovo, glupo je sto se ne oglasavaju na zalbe. .hvala svakako
Nazalost, to je jedna od prvih pokusaja, za mene nije radilo.Probaj da udjes Podesavanja-aplikacije-sistemske aplikacije- kamera i idi u Info i klikni obrisi sve podatke. Mozda ti pomogne, onda restartuje aplikaciju kamere na fabricka podesavanja. Ranije je to bio problem sa bojama kod okidanja snimka, tako smo to resavali....
Bezbednosna zakrpa za februar.Vredi li instalirati ovu bezbednosnu zakrpu, ima li neke koristi od nje? Ili možda "štete"?
I ja se to pitam. Sem nekog ultra od samsunga neverujem da drugo sta moze pric ovom telefonu bar kad su android u pitanju. Naravno kome nije problem gugl tu su Huawei telefoni.Da li je neko od vas sa Huawei P30 Pro prešao na neki drugi model telefona i bio primetno zadovoljniji telefonom? I ako jeste koji model telefona?
Ja ne znam na šta bih prešao a da je u rangu ili čak bolje od p30 pro i da ne košta bubreg i plućno krilo.Da li je neko od vas sa Huawei P30 Pro prešao na neki drugi model telefona i bio primetno zadovoljniji telefonom? I ako jeste koji model telefona?
Kolko vidim YT vanced se instalira normalno sa App Gallery , isto i gmail. Ubacio je to Huawei u ponudi, nema vise zabrane.^ bez google servisa nije to to.
Znam da može se budži nešto i sl ali ne znam koliko radi
Kao neko ko ima P40 Pro+, iskreno i ne vredi.Moze se naci P40 pro dobro ocuvani za oko 250 eur. Dal vredi zameniti i doplatiti recimo 100ak evra.......
Pročitaj testove, i iskustva korisnika. Svi isto kažu. Zato mu je snimanje 4k videa ograničeno na 15 minutaKako znas da se magic 5 pro pregreva i troluje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari