Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Vidim da je ljudima sa P30 pro i P30 lite stigao update sa decembarskom zakrpom. Međutim, za P30 nista. Ja sam jos na majskoj zakpri....... Ne razumem da su dali azuriranje i za P30 lite, a za P30 nista.... Jel neko dobio update za P30 skorije?

Zasto mi kod screen mirroringa ili casta slika nije preko celog ekrana? Sta uraditi? IMG-0a0722acc3c51f05472210599315cc87-V.jpg

Pozdrav, pre nekih mesec dana kamera je ekstremno pocela da baguje.
Glavna kamera ne moze da fokusira, potpuno je mutno. Wide i Super macro jedine rade.
Vidim da ovo nije izolovan slucaj, tviter je pun zalbi za isti problem, tako da nije fizicko ostecenje. Da li je neko imao/resio ovaj problem?

Pozdrav, pre nekih mesec dana kamera je ekstremno pocela da baguje.
Glavna kamera ne moze da fokusira, potpuno je mutno. Wide i Super macro jedine rade.
Vidim da ovo nije izolovan slucaj, tviter je pun zalbi za isti problem, tako da nije fizicko ostecenje. Da li je neko imao/resio ovaj problem?
Nema, samo rollback na stariji EMUI ja mislim.

Da je do EMUI-ja svi bi imali takav problem. Ja nemam problema, kamera normalno fokusira.
Proveri da nema na sočivu glavne kamere (srednja) neka sitna ogrebotina, to može da bude uzrok lošeg fokusa.

Bilo je pritužbi za modele P30 pro. Kod mene na P30 radi ok, a verovatno i na P30 lite.

Ne znam, ja imam P30 Pro i nemam taj problem. Imam najnoviju verziju software-a 12.0.0.149.

Imam istu verziju sofvera.
Fizickih ostecenja nema, prvo mi je na umu bilo to, da je do mene, iako se ne secam padova, udaracaz grebanja.. dok ne videh da masa ljudi ima isti problem..sve sto je moglo da se isproba,isprobano je. Osim vracanja na stariju verziju EMUIa..
Nadam se da ce Huawei ispraviti ovo, glupo je sto se ne oglasavaju na zalbe. .hvala svakako

Prilozi

• inbound4957845829097966783.jpg
    inbound4957845829097966783.jpg
    55 KB · Pregleda: 25
Imam istu verziju sofvera.
Fizickih ostecenja nema, prvo mi je na umu bilo to, da je do mene, iako se ne secam padova, udaracaz grebanja.. dok ne videh da masa ljudi ima isti problem..sve sto je moglo da se isproba,isprobano je. Osim vracanja na stariju verziju EMUIa..
Nadam se da ce Huawei ispraviti ovo, glupo je sto se ne oglasavaju na zalbe. .hvala svakako
Probaj da udjes Podesavanja-aplikacije-sistemske aplikacije- kamera i idi u Info i klikni obrisi sve podatke. Mozda ti pomogne, onda restartuje aplikaciju kamere na fabricka podesavanja. Ranije je to bio problem sa bojama kod okidanja snimka, tako smo to resavali....

Probaj da udjes Podesavanja-aplikacije-sistemske aplikacije- kamera i idi u Info i klikni obrisi sve podatke. Mozda ti pomogne, onda restartuje aplikaciju kamere na fabricka podesavanja. Ranije je to bio problem sa bojama kod okidanja snimka, tako smo to resavali....
Nazalost, to je jedna od prvih pokusaja, za mene nije radilo.

Vredi li instalirati ovu bezbednosnu zakrpu, ima li neke koristi od nje? Ili možda "štete"?

Prilozi

• Screenshot_20230425_223856_com.huawei.android.hwouc.jpg
    Screenshot_20230425_223856_com.huawei.android.hwouc.jpg
    38.7 KB · Pregleda: 27
Da li je neko od vas sa Huawei P30 Pro prešao na neki drugi model telefona i bio primetno zadovoljniji telefonom? I ako jeste koji model telefona?

Da li je neko od vas sa Huawei P30 Pro prešao na neki drugi model telefona i bio primetno zadovoljniji telefonom? I ako jeste koji model telefona?
I ja se to pitam. Sem nekog ultra od samsunga neverujem da drugo sta moze pric ovom telefonu bar kad su android u pitanju. Naravno kome nije problem gugl tu su Huawei telefoni.

Nema za legendu zamene, on i F1 su po meni najlegendarniji telefoni od tog nekog 2018 pa na dalje perioda (iako nisu iz iste kategorije uopste) .

Moze se naci P40 pro dobro ocuvani za oko 250 eur. Dal vredi zameniti i doplatiti recimo 100ak evra.......

^ bez google servisa nije to to.
Znam da može se budži nešto i sl ali ne znam koliko radi
Kolko vidim YT vanced se instalira normalno sa App Gallery , isto i gmail. Ubacio je to Huawei u ponudi, nema vise zabrane.

Prilozi

• Screenshot_20230509_100005_com.huawei.appmarket_edit_446865897994831.jpg
    Screenshot_20230509_100005_com.huawei.appmarket_edit_446865897994831.jpg
    95.2 KB · Pregleda: 17
  • Screenshot_20230509_100040.jpg
    Screenshot_20230509_100040.jpg
    105.2 KB · Pregleda: 15
  • Screenshot_20230509_100001_com.huawei.appmarket.jpg
    Screenshot_20230509_100001_com.huawei.appmarket.jpg
    44.2 KB · Pregleda: 13
Kad bi bio spreman da dam toliko para uzeo bih Oppo Find X6 Pro ili Honor Magic5 Pro. Trenutno su to drugo i treće mesto na DXOMARK sajtu, na prvom mestu je Huawei P60 Pro, ali ne bih se zezao sa emulacijama Google servisa i sl.

Magic 5 Pro throtluje i pregreva se i mislim da više od 600-700€ ne vredi
Za tih 1200€ koliko ga cene pre bih uzeo neki Samsung iz 23 serije

A može li neko ko ima iskustva sa Huawei P serijama nakon 30-ke, P40, P50, ili Mate, .... da napiše iskustva sa korišćenjem tog GBox-a ili kako se već zove alat za emulaciju Google servisa. Kako to radi, da li je smor, ima li bagova, da li rade notifikacije i svi Google-ovi servisi Gmail, Slike, Disk, Mape, Kalendar, ...?

Nazad
Vrh Dno