Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Ja ne vidim nikakvo dizanje panike u tome sto neko zeli da razmeni iskustvo po pitanju prilicno bitne stvari za normalno funkcionisanje telefona. Mene takodje interesuje sudbina p30 serije, jer ne zelim da izvodim vratolomije da bi mi telefon radio onako kako treba i zasto je placen.

Huawei P30

Izašao je nov Ratio Launcher pa ko voli da eksperimentiše može da ga isproba.

Edit:
Isprobavam ga i ne znam gde bijem :D

https://youtu.be/VVnmrUmSvqo

Poslato sa Huawei P30 Pro

Poslednja izmena:
Ja ne vidim nikakvo dizanje panike u tome sto neko zeli da razmeni iskustvo po pitanju prilicno bitne stvari za normalno funkcionisanje telefona. Mene takodje interesuje sudbina p30 serije, jer ne zelim da izvodim vratolomije da bi mi telefon radio onako kako treba i zasto je placen.

Huawei P30

+1

Dodao bih samo da se i zbog nedostatka dobrog izbora, bar ja nemam adekvatnu zamenu, interesujem.

Dobro je Brico, dobro je. Paniku nisam dizao ni kod divljanja play store niti kod azuriranja. Haha A sto se Google tice i Huawei. Ja bar nisam kupio telefon i u njega ubacivao dodatno ono sto mi treba kao npr sto vidim da neki kupe P40 seriju pa ubacuju Google servise. Sta je veci zlocin, kupiti telefon i divljati oko novih metoda ubacivanja GMS ili ne zeleti da ostanes bez istih ako si vec kupio telefon sa istim?!
Druže, da se ne naljutiš ali tvoji postovi toliko umaraju, toliko kuknjave oko svega vezano za GS i Huawei, u svakoj Huawei temi, ne samo ovde za p30 seriju. Ok zabrinut si, nemaš poverenja, sve razumem, ali prodaj telefon da se ne bi stresirao i rešen problem. Lepo ti kaze Brico, čim naletiš na najmanji problem odmah aoooo eto ugasili im podršku, tužba Huaweiu idemooo, kasni security update, aoooo eto nema više podrške, šta ćemo sada kme kmeee...Momku gore kažeš BOE ekrani očajni, normalno je da će se kvariti a Apple će ih koristi za iPhone 12 ili neki sledeći...bukvalno sam zbog tebe redukovao posete Huawei temama a verovatno i neki drugi od kojih se stvarno može nešto naučiti.

P30 Pro

Druže, da se ne naljutiš ali tvoji postovi toliko umaraju, toliko kuknjave oko svega vezano za GS i Huawei, u svakoj Huawei temi, ne samo ovde za p30 seriju. Ok zabrinut si, nemaš poverenja, sve razumem, ali prodaj telefon da se ne bi stresirao i rešen problem. Lepo ti kaze Brico, čim naletiš na najmanji problem odmah aoooo eto ugasili im podršku, tužba Huaweiu idemooo, kasni security update, aoooo eto nema više podrške, šta ćemo sada kme kmeee...Momku gore kažeš BOE ekrani očajni, normalno je da će se kvariti a Apple će ih koristi za iPhone 12 ili neki sledeći...bukvalno sam zbog tebe redukovao posete Huawei temama a verovatno i neki drugi od kojih se stvarno može nešto naučiti.

P30 Pro

Ne ljutim se ja ni najmanje ali moram da ti odgovorim. Prodao bih telefon, bolje reci poklonio, ali nema boljeg odnosa dobijeno ulozeno u ovom trenutku. Vrati malo temu unazad, kada su drugi tvrdili, pogotovo zbog battery drain Google store, da je to zbog gubitka licence ko je tada pricao o tome da to nema vezu s' vezom i da ce redovno stizati sve pa i security iako je izgubljena podrska? Tuzba da, to stojim iza toga jer su prekrsili ko zna koliko stavki. I iza ovoga cu stajati i za 50 godina ma sta bilo sa njima. Za security i gubljenje totalne podrske ovog meseca pisali su neki sajtovi ne ja, ja sam samo preneo. Eto ispostavilo se da nije tacno. Sto se tice BOE ekrana, tu vec ne zelim da diskutujem jer sam mnogo dobro upucen u tu tematiku. Ja mislim da sam u prvom postu tom momku napisao da se "sprda" i da je u pitanju izvor svetlosti tj odsjaj necega. Kada je lik napisao da nije to napisao sam da ume da se desi na BOE ekranima. I pitaj servisere recice ti isto. Nikada ne pricam ono sto ne znam. Pitam uvek za misljenje onog za koga mislim da je upucen dovoljno. Tako sam i pitao Alex-a sta misli da li cemo dobiti security jer vidim da tip prati solidno tu tematiku. Molim ovim putem moderatore da pregledaju sadrzaj mojih postova pa ako steknu utisak da si u pravu slobodno neka banuju i pobrisu postove. Naravno da ovde ima zilion ljudi od kojih se moze nauciti mnogo. I ja ucim, celog zivota, ko sam ikoga oterao postovima kao sto rekoh moderatori neka preduzmu.

EDIT: I da Iphone je imao i uvek ce imati BOE ekrane kao sto ih ima i Samsung. Ali ne zbog kvaliteta ili zadovoljstva kupca vec da bi doticne kompanije zaradile jos vise. BOE ekrani su daleko od kvaliteta Samsung ili LG panela.

Poslednja izmena:
Hvala instalirao sam je i ona je vec imala odobrenja za sve, pojavio se record u pozivu ali je sivo, ne moze da se ukljuci. Ukljucio sam auto record

Sent from my phone
Kao ovde moze da se vidi, na ruskom je, al valjda vredi
Screenshot_20201016_124023_ru.fourpda.client.jpgScreenshot_20201016_124015_ru.fourpda.client.jpg

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Pozvao sam se sa drugog fona i radi!

Sent from my phone

Moje isprike...nije bilo namjerno.
I am out

P40Pro+ & Tapatalk

Nemas se ti zasto ispricavati, izvinjavati. Nisi osuo paljbu vec izneo svoje misljenje i kritiku na malo ironican ali ljudski nacin. Uostalom, secas se kada sam trazio Ethereal temu sa P40 serije?! Za desetak minuta si je poslao a nisam trazio od svih vec direktno od tebe. Dobio sam i od Ssrki-ja i hvala mu ali ti si me ispostovao maksimalno i ja to cenim ma koliko to cudno i izlizano zvucalo u danasnje vreme. Ja sam mozda preterao paljbom po Huawei ali ako cemo realno i zasluzili su u neku ruku. Upucen sam u tu materiju pa zato to kazem. Nisam ja Huawei mrzac a dokaz za to je da i dan danas kupujem njihove proizvode doduse jeftinije ali da bilo koji drugi brend nudi isti odnos cena kvalitet presaltao bih se odmah na njega. I nije rec o parama vec iz du*eta u glavu. Sad stedim lovu imao je ili nemao. Imas dosta znanja i ne idi u out. Ja sam ovde i da naucim nesto, nikako nisam najpametniji i ne znam sve tj ne znam mnogo. A i da procitam dobar savet. A pozivam moderatore jos jednom da ako spamujem teme ili preterujem upozore me ili cak preduzmu neke drasticnije korake.

Poslednja izmena:
Zna li neko može li se isključiti notifikacija na statusnoj traci za snimljene pozive, ili da se makar ton notifikacije isključi
Mnogo iritira.

On svaki razgovor beleži kao sledeći novi, bez obzira što sam izbrisao skoro sve pozive, ostavio možda 1-2.

Sent from my P30Pro using Tapatalk

Trebalo bi u sounds/callrecord bar je tako na 10.1
Otvori ustoriju poziva i klikni na info, trebalo bi da imas ikonicu kao play dugme

Sent from my P30 using Tapatalk

Našao sam ga, folder Recorder. Ne znam kako ga malopre nisam video. Otprilike troši 1.2MB/minut.

Meni na karticu snima, sam je tako odabrao i ne smeta mi

Sent from my phone

Odobren 161, 99% je za EU c431, samo da vidimo ko ce prvi probati da fleshuje [emoji6]
e7c7ba1fec30817a5a2673cc7bcada4b.jpg

Odobren 161, 99% je za EU c431, samo da vidimo ko ce prvi probati da fleshuje [emoji6]
e7c7ba1fec30817a5a2673cc7bcada4b.jpg

Koliko te poznajemo sa foruma, nećeš se dugo opirati. [emoji846]
Šalu na stranu, mislim da je to to. [emoji106]

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Pa flešaš, on ce napraviti verifikaciju softvera, ako mu pase ok, ako mu ne pase nece ti dati

Dace, dace, nego dal ce google biti serifikovan. Ima i 162 koji isto ostaje misterija dal je za c431 ili neki drugi region.

Druze pazi sa zadnjim security neki javljaju da ima problema sa mikrofonom na P30/pro. Kao kasni sa reagovanjem prilikom uspostavljanja veze. Nekih 5-6 sekundi. E sada nisam razumeo tvoj post dovoljno ali ako google nije sertifikovao ne bih ja azurirao muka bi mi bilo posle da vracam.

Šta mislite, da li je sad isplativo kupiti P30 pro za dugoročno korišćenje? Pod tim dugoročnim mislim na period do 2 godine.

Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

Šta mislite, da li je sad isplativo kupiti P30 pro za dugoročno korišćenje? Pod tim dugoročnim mislim na period do 2 godine.

Ako ti je bitan Google onda je diskutabilno, ako ti nije bitno i mozes da se prilagodis HMS onda je i dalje odlicna opcija.

Druze pazi sa zadnjim security neki javljaju da ima problema sa mikrofonom na P30/pro. Kao kasni sa reagovanjem prilikom uspostavljanja veze. Nekih 5-6 sekundi. E sada nisam razumeo tvoj post dovoljno ali ako google nije sertifikovao ne bih ja azurirao muka bi mi bilo posle da vracam.
Ma ne mora se vraća, samo mora da se sačeka veci broj za sleeeci build. Vracanje na nizi broj sa proxy oce da okine reset pa ne bih sve iz pocetka.

Ako ti je bitan Google onda je diskutabilno, ako ti nije bitno i mozes da se prilagodis HMS onda je i dalje odlicna opcija.
Pa znaš kako, i treba mi i ne treba....
Za YouTube mi npr. treba i za Google Maps i za WhatsApp Backup. Telefon mi je brutalno dobar za hardver i iskreno je bestbuy zbog toga. Jedino ga možda sad softverski ubiju, ali se nadam da neće...

Ja kupio ovaj xioami mi note 10 pre 3 meseca i uopšte nisam zadovoljan i zato gledam šta drugo da uzmem. Pre ovog sam razmatrao i P30 pro, ali eto okolnosti su me navele na ovog, ali sam se prevario....

Pa znaš kako, i treba mi i ne treba....
Za YouTube mi npr. treba i za Google Maps i za WhatsApp Backup. Telefon mi je brutalno dobar za hardver i iskreno je bestbuy zbog toga. Jedino ga možda sad softverski ubiju, ali se nadam da neće...

Ja kupio ovaj xioami mi note 10 pre 3 meseca i uopšte nisam zadovoljan i zato gledam šta drugo da uzmem. Pre ovog sam razmatrao i P30 pro, ali eto okolnosti su me navele na ovog, ali sam se prevario....

Ma uzmi p30 pro, neces se pokajati. Kamere be racepuju, kakav xaomi, kakva cuda [emoji6]. I da nema vise azuriranja radice super naredne dve godine.

Poslednja izmena:
Vrh Dno