Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Milose, sala je bila. Nisam imao namere da shvatis pogresno. P30 Pro poseduje BOE ekrane i na P30 Pro se najcesce javljaju ovakvi problemi kao tvoj kada je ekran u pitanju. Nema Vip veze sa time, oni salju u Begram servisni centar u Beogradu a Begram prosledjuje u ProMobi. Ako si iz Bg odnesi telefon direktno u ProMobi. Ako nema ostecenja fizickih telefon zahtevaj da se to upise u Vipu u reklamaciji ako nosis u Vip. Ne mogu da ti odbiju garanciju tj ProMobi. Osim ako ga nisi otreso koji put, tada ce se vaditi na sve moguce.
Znam znam i ja sam sarkastično rekao iz šale isto :D

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Bem ti nedjelju, ja sam zaista pomislio da to svijetli cijelo vrijeme kad je ugašen [emoji2960] Meni to izgleda kao od nekakve naljepnice ili masnih prstiju...bolje to očisti.

P40Pro+ & Tapatalk

Bem ti nedjelju, ja sam zaista pomislio da to svijetli cijelo vrijeme kad je ugašen [emoji2960] Meni to izgleda kao od nekakve naljepnice ili masnih prstiju...bolje to očisti.

P40Pro+ & Tapatalk
Samo je ova kao strelica neka tu uvek, za ono belo smo se šalili samo hehe.

Da li je neko dobio security za septembar ili neverovatno kasne? Nema ni na supruzinom P30 ni na mom 5T jos uvek.

Google im ne da jos uvek za trziste EU. Inace su svi build-ovi na serveru odavno, ali nema autorizacije.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Momci evo vam call recording aplikacija, radi super, samo promenite zip u apkPogledajte prilog 290849
8c503d1a535788c2e3063dc24aa71f96.jpg

Sent from my P30 using Tapatalk
Meni na P30 lite i emui 10.0.0 ne radi, instalira se apk i pojavi se opcija auto record calls u dialer settings ali kresuje sim cim je taknem

Sent from my phone

Mislim da sam negde video da ima, ali nemoj me drzati za rec, ako nadjem stavim link

Sent from my P30 using Tapatalk

Koliko vidim po forumima nekim nema vise security update za uredjaje sa GMS. Izgleda da je gotovo sa podrskom. Meni licno ne smeta previse, neka ostanu Google apk ali zreli su za tuzbu ovi iz Huawei. Imao sam i problem sa azuriranjem chrome danas, par puta mi je izbacio da azuriranje nije uspelo.

Ti se brineš o security update_ima...pazi ovo...žena ima Samsung A30 a radni kolega iphone 11...i kad on napravi podsjetnik na svom kalendaru taj isti se pojavi kod nje na njenom Samsung kalendaru. Njih dvoje se ne poznaju, niti su kada bili zajedno (koliko ja znam) niti su tehnološki potkovani za hakiranjs i sl. I onda pričamo o sigurnosti i upravo pokušavam da odgonetnem kako je to moguće.

P40Pro+ & Tapatalk

Ti se brineš o security update_ima...pazi ovo...žena ima Samsung A30 a radni kolega iphone 11...i kad on napravi podsjetnik na svom kalendaru taj isti se pojavi kod nje na njenom Samsung kalendaru. Njih dvoje se ne poznaju, niti su kada bili zajedno (koliko ja znam) niti su tehnološki potkovani za hakiranjs i sl. I onda pričamo o sigurnosti i upravo pokušavam da odgonetnem kako je to moguće.

P40Pro+ & Tapatalk

Ne brinem ja za security vec za gubitak podrske. Najmanji problem mi je security. Da ne nestanu i ostale usluge. A ovo za zenu, cija god da je, tipu pred vrata pa ako se telefon konektuje na neku od njegovih usluga to ti je to. Prethodno, upalis sve usluge na telefonu njenom.

Koliko vidim po forumima nekim nema vise security update za uredjaje sa GMS. Izgleda da je gotovo sa podrskom. Meni licno ne smeta previse, neka ostanu Google apk ali zreli su za tuzbu ovi iz Huawei. Imao sam i problem sa azuriranjem chrome danas, par puta mi je izbacio da azuriranje nije uspelo.

Ako ne gresim skoro je izasla vest da je Honor View 20 dobio septembarski security update, a taj telefon ima sve Google servise. Dok Huawei ne potvrdi da zaista nece vise biti azuriranja mislim da nema smisla nagadjati. :smash:

Ako ne gresim skoro je izasla vest da je Honor View 20 dobio septembarski security update, a taj telefon ima sve Google servise. Dok Huawei ne potvrdi da zaista nece vise biti azuriranja mislim da nema smisla nagadjati. :smash:

Huawei je i do sada samo istinu pricao. Sve sto su rekli porekli su ili slagali kako ko shvati. Honor View 20 je dobio septembarski ali mislim da nije za region evrope. Mozda gresim.

I p30 serija je dobila septembar, region Bliski Istok c185 i Indija ja mislim c605 tako nesto.
A evo i Rusi danas

ab506b65e699decbf7b23bcf40c5ea39.jpg

Poslednja izmena:
A betmene brate ti nikako da nađeš mir...nemoj pogrešno shvatiti. Uživaju u životu...šta će biti će biti i da hoćemo ne možemo promijeniti.

P40Pro+ & Tapatalk

A betmene brate ti nikako da nađeš mir...nemoj pogrešno shvatiti. Uživaju u životu...šta će biti će biti i da hoćemo ne možemo promijeniti.

P40Pro+ & Tapatalk

Haha Kakav si ti lik. A sto ne mogu da nadjem mir? Jes, juce sam bio u stresu tokom 4 sata spavanja al bilo je do kalibracije parametra sata. Haha

Pa ako su rusi dobili secutity dobicemo i mi zar ne? Kakvo je tvoje misljenje vidim da dosta pratis tu sferu.
Dobijamo. Samo zasto kasne ne znam ako uopste i kasne. Deluje da im je to postala praksa (mislim na google) da security update odobre krajem sledeceg meseca za prethodni. Meni su bitnija neka unapredjenja softvera, ali nema sta vise tu sem sminke i malo vise podesavanja AODa sto ce biti u Emui 11. Mozda kad bi malo više dali podesavanja za audio modove kao sto ima Samsung da sami nesto prilagodimo. Onaj Dolby je bas klot. I taj famozni App twin za Viber sto mnogim korisnicima toliko smeta da ili prodaju telefon ili i odustanu od kupovine. Jedino me Huawei Share nervira sto ne radi kd mene. Ali ShareMi aplikacija mislim da je cak i bolja nego stock Huawei Share. Baterija Ok, kamere super, fluidno radi.

Dobijamo. Samo zasto kasne ne znam ako uopste i kasne. Deluje da im je to postala praksa (mislim na google) da security update odobre krajem sledeceg meseca za prethodni. Meni su bitnija neka unapredjenja softvera, ali nema sta vise tu sem sminke i malo vise podesavanja AODa sto ce biti u Emui 11. Mozda kad bi malo više dali podesavanja za audio modove kao sto ima Samsung da sami nesto prilagodimo. Onaj Dolby je bas klot. I taj famozni App twin za Viber sto mnogim korisnicima toliko smeta da ili prodaju telefon ili i odustanu od kupovine. Jedino me Huawei Share nervira sto ne radi kd mene. Ali ShareMi aplikacija mislim da je cak i bolja nego stock Huawei Share. Baterija Ok, kamere super, fluidno radi.

Ma to sa viber-om je glupost. Ja imam dva broj u telefonu, sluzbeni i privatni. I na jednom i na drugom imam neograniceno sms/min pa kome treba da se cuje i dopisuje neka radi to preko normalnog poziva ili sms. Ne mora viber na 2 broja. Pogotovo sto viber se najvise i koristi medju balkancima. Whatsapp je daleko rasirenija apk od vibera i ja koristim na sluzbenom broju. Kod nas balkanaca sve mora obrnuto od onoga sto je u svetu.

Ne idite u offtopic, da ne bude metlanje postova.

Svaki dan brigu brineš o Google podršci...više ti nego ovi iz Huawei_a

P40Pro+ & Tapatalk

Mislim da si pogresno protumacio. Ne brinem ja brigu nego se interesujem. Huawei sve vise tone, nema vise ni toliko popunjavanje AppGallery apk-ima, pa ne bih da ostanem bez Google apk. A ne bih ni da menjam brend jer ja kada bih menjao brend isao bih opet na IOS a ne daje mi se 1000+ €. Bar ne u ovom trenutku. Ovo je ipak forum zar ne? Mislim da mogu da pitam ono sto me interesuje. Ili gresim. Huawei je na svakom mogucem polju poceo da pada u zaborav. Kakav Harmony pa to je pokusao i Samsung i Microsoft itd. pa nisu uspeli da izgrade svoj ekosistem. Naravno da me zanima da pitam da li ce stici nesto a ne sta ce biti na kraju. Pitao sam nekoga ko prati tu materiju vise od mene da vidim sta ce bizi ovog meseca a ne na kraju kako si ti shvatio. Kraj me ne zanima. Kraj se vec zna, mrtav je Huawei.

Mislim da si pogresno protumacio. Ne brinem ja brigu nego se interesujem. Huawei sve vise tone, nema vise ni toliko popunjavanje AppGallery apk-ima.

Nije istina...non stop dodaju nove...znam jer kad uđem u GalleryApp vidim nove koje su stavili a koje su "najomiljenije" u Austriji. Pred 2 tjedna su ubacili Raiffeisen banku i sad radi i online banking i non stop nešto dodaju.

...ne bih da ostanem bez Google apk. A ne bih ni da menjam brend

Kako se kaže u narodu sa izvinjenjem...ti bi *ebao a da ne uđe. Šta ja sve ne bih pa moram. Najbolje u svemu tome je što mi tu ne možemo ništa promijeniti.

Ovo je ipak forum zar ne? Mislim da mogu da pitam ono sto me interesuje. Ili gresim.

Naravno, ali malo kasni security patch, ako uopće kasni, panika...malo podivljao Play Store, panika...jučer izašla nova verzija play store a kod tebe danas još uvijek stara, panika.

Kraj me ne zanima. Kraj se vec zna, mrtav je Huawei.

Pa čemu onda sve ovo...sjednemo i čekamo da dođe kraj.

P40Pro+ & Tapatalk

Poslednja izmena:
Nije istina...non stop dodaju nove...znam jer kad uđem u GalleryApp vidim nove koje su stavili a koje su "najomiljenije" u Austriji. Pred 2 tjedna su ubacili Raiffeisen banku i sad radi i online banking i non stop nešto dodaju.

Kako se kaže u narodu sa izvinjenjem...ti bi *ebao a da ne uđe. Šta ja sve ne bih pa moram. Najbolje u svemu tome je što mi tu ne možemo ništa promijeniti.

Naravno, ali malo kasni security patch, ako uopće kasni, panika...malo podivljao Play Store, panika...jučer izašla nova verzija play store a kod tebe danas još uvijek stara, panika.

Pa čemu onda sve ovo...sjednemo i čekamo da dođe kraj.

P40Pro+ & Tapatalk

Dobro je Brico, dobro je. Paniku nisam dizao ni kod divljanja play store niti kod azuriranja. Haha A sto se Google tice i Huawei. Ja bar nisam kupio telefon i u njega ubacivao dodatno ono sto mi treba kao npr sto vidim da neki kupe P40 seriju pa ubacuju Google servise. Sta je veci zlocin, kupiti telefon i divljati oko novih metoda ubacivanja GMS ili ne zeleti da ostanes bez istih ako si vec kupio telefon sa istim?!

Nazad
Vrh Dno