Ma ima i gestures...koje mogu biti korisne ali dzaba kad mi ne rade lepo na Nova launcheru...
Sent from my EML-L29 using Tapatalk
Ili da kontaktiras Huawei podrsku (telefonom ili preko Huawei foruma) ili da cekas da postave rollback fajl na sajt...Ima dosta losih stvari,stvarno ne mogu da napominjem sada vrlo sam nervozan zbog toga,samo hocu nazad na 8,ako je neko raspolozen na brzaka da napise (ako zna) kako ide downgrade,p20 L09
.... nema update-a .... hmmmm![]()
Znaci strasno. Jos uvek nista. Bas su losi sto se ovog tice.
Ako mislis na Gorila glass toga nema...obavezno zalepi kaljeno staklo...pa cak i fabricki zalepljena folija zavrsava posaoKoja je zastita ekrana na p20 pro. Ja sam za 7 dana uspeo da izgrebem ekran[emoji848] Sutra moram neato nalepiti. Bio u dzepu sa kljucem od kola i zedera i sve ga pogrebao. Može li da se menja samo touchscreen? Imao sam s7 2godine manje imao ogrebotina nego ovaj.
Poslato sa CLT-L09 uz pomoć Tapatoka
Ako mislis na Gorila glass toga nema...obavezno zalepi kaljeno staklo...pa cak i fabricki zalepljena folija zavrsava posao
Napisao sam, imas par posta iznad [emoji846] ja sam vrlo zadovoljan...jedino mi se ne svidja sto mi Nova launcher, koji koristim vec 4 godine, ne radi lepo...Super im je folija fabricka.. Ja sam jendugo drzao.. Inace kakvi su utisci za EMUI 9? Jos nisam dobio
Napisao sam, imas par posta iznad [emoji846] ja sam vrlo zadovoljan...jedino mi se ne svidja sto mi Nova launcher, koji koristim vec 4 godine, ne radi lepo...
Nadam se da nece biti tako i da ce reset i eventualno kasniji update Nove resiti problem. Jesi dobio update u međuvremenu?Oni hoce da zabrane koriscenje launcher-e.. Verovatno zato..
Onda bezveze. To je, bar meni, najveći minusNema veze nova sa tim niti launcheri. Mogu neki launcheri, ne mogu svi. Znači kad Huawei bude hteo on će to uraditi. Ne može nova tu ništa.
Onda bezveze. To je, bar meni, najveći minus
Cudo da jos nisi dobio...posle 4 god stvarno mi cudno bez Nove, al sta je tu je...jos par pozitivnih stvari koje sam primetio, bluetooth se sad pali i gasi momentalno, digital balance moze da bude koristan za zavisnike od telefona (kao sto sam ja), podešavanja su mnogo bolje rasporedjena, sve se lako nalazi, svidjaju mi se novi tonovi, regulacija zvuka lepse izgleda (losa stvar sto utisava i pojacava media zvuk dok za ringtone moras jos jednom ili par puta da dodirnes ikonicu na ekranu)....Zele da usmere da se koristi samo EMUI.. Minus im je i pustanje update-a.. Gde ti i ja imamo isti telefon, isto vip.. Jedan ima a drugi ocigledno ni danas nece da dobije :-( :-\
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari