Šta je novo?

Huawei P20, P20 Pro

Stigao juče na P20 iz VIP-a.

Osim horizontalne umesto vertikalne liste aplikacija ne primetih ništa drugo :) I da.... ne mogu da nadjem da vratim na dark temu :)

Ma ima i gestures...koje mogu biti korisne ali dzaba kad mi ne rade lepo na Nova launcheru...

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Da bi vam multitasking radio normalno morate u podesavanjima baterije app launch staviti na manual pa stiklirati sve tri opcije...inace gasice ih vrlo agresivno...

Može li mi neko reći kakav je leš p20? Da li vredi da se odmah doda 250€ i uzme p20Pro? Devojka razbila ekran na p8 pa je vreme da se menja taman. Pozdrav drugari

Ja imam p20 i generalno sam zadovoljan...mislim da je 250e vise mnogo za ono sto dobijes sa pro varijantom. Performanse su apsolutno iste, znam jer drug ima Pro. Kamera za nijansu bolja na pro i za nijansu bolji ekran...i to je to. A p20 bolje lezi u ruci od pro.

Pie za p20 je totalni promasaj,sacekajte pa cete viditi,molim resenje kako da se vratim na 8 preko firmare findera ako moze nwko da objasni nisam uspeo sa nekim tut. Sa neta

Sto, sta ti pravi problem? Meni je skroz ok...

Ima dosta losih stvari,stvarno ne mogu da napominjem sada vrlo sam nervozan zbog toga,samo hocu nazad na 8,ako je neko raspolozen na brzaka da napise (ako zna) kako ide downgrade,p20 L09

Ima dosta losih stvari,stvarno ne mogu da napominjem sada vrlo sam nervozan zbog toga,samo hocu nazad na 8,ako je neko raspolozen na brzaka da napise (ako zna) kako ide downgrade,p20 L09
Ili da kontaktiras Huawei podrsku (telefonom ili preko Huawei foruma) ili da cekas da postave rollback fajl na sajt...

Pa nabrojte te lose stvari da se ne ukanale i ostali korisnici. S cim ste to zadovoljniji, a sa cim manje zadovoljni?

1. Galerija sa slikama sada radi mnogo fluidnije, odnosno listanje slika ide glatko.
2. Gestures mi se cini kao dobra stvar, samo se treba navici
3. Cini mi se da se aplikacije malo brze otvaraju
4. RAM management malo gori nego na osmici, agresivnije gasi pojedine aplikacije. Ukoliko u opcijama baterije app launch ne stavite na manual gasice sve aplikacije
5. Meni najveci minus je sto mi Nova launcer ne radi bas najbolje (sto ce mozda reset na fabricka resiti)
6. Kamera ista
7. Blagi redizajn mi se svidja, promenjen je notification bar, blago redizajniran dialer i contacts.
8. AI primetniji

Ako nekoga jos nesto intetesuje neka pita. I neka korisnici koji nisu zadovoljni daju svoju ocenu.

.... nema update-a .... hmmmm
2934f86c5fd40dda60a41602c496f6b4.jpg

Da ste koristili Huawei pre 3 godine onda bi znali koliko su loši bili oko Update, dok to više nije ta priča. Azurni su i to je to, tako da dobićete Update, lagano samo.

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Koja je zastita ekrana na p20 pro. Ja sam za 7 dana uspeo da izgrebem ekran[emoji848] Sutra moram neato nalepiti. Bio u dzepu sa kljucem od kola i zedera i sve ga pogrebao. Može li da se menja samo touchscreen? Imao sam s7 2godine manje imao ogrebotina nego ovaj.

Poslato sa CLT-L09 uz pomoć Tapatoka

Koja je zastita ekrana na p20 pro. Ja sam za 7 dana uspeo da izgrebem ekran[emoji848] Sutra moram neato nalepiti. Bio u dzepu sa kljucem od kola i zedera i sve ga pogrebao. Može li da se menja samo touchscreen? Imao sam s7 2godine manje imao ogrebotina nego ovaj.

Poslato sa CLT-L09 uz pomoć Tapatoka
Ako mislis na Gorila glass toga nema...obavezno zalepi kaljeno staklo...pa cak i fabricki zalepljena folija zavrsava posao

Super im je folija fabricka.. Ja sam jendugo drzao.. Inace kakvi su utisci za EMUI 9? Jos nisam dobio
Napisao sam, imas par posta iznad [emoji846] ja sam vrlo zadovoljan...jedino mi se ne svidja sto mi Nova launcher, koji koristim vec 4 godine, ne radi lepo...

Nema veze nova sa tim niti launcheri. Mogu neki launcheri, ne mogu svi. Znači kad Huawei bude hteo on će to uraditi. Ne može nova tu ništa.

I moj p20 Pro je iz Vip_a I još ništa.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Zele da usmere da se koristi samo EMUI.. Minus im je i pustanje update-a.. Gde ti i ja imamo isti telefon, isto vip.. Jedan ima a drugi ocigledno ni danas nece da dobije :-( :-\
Cudo da jos nisi dobio...posle 4 god stvarno mi cudno bez Nove, al sta je tu je...jos par pozitivnih stvari koje sam primetio, bluetooth se sad pali i gasi momentalno, digital balance moze da bude koristan za zavisnike od telefona (kao sto sam ja), podešavanja su mnogo bolje rasporedjena, sve se lako nalazi, svidjaju mi se novi tonovi, regulacija zvuka lepse izgleda (losa stvar sto utisava i pojacava media zvuk dok za ringtone moras jos jednom ili par puta da dodirnes ikonicu na ekranu)....

Vrh Dno