Šta je novo?

Huawei P20, P20 Pro

Hard reset odmah uradjen,iskreno sumnjam da ce AI da ispegla ovako veliki propust,ne bih mracio dalje,isprobajte pa cete videti.

Ja dobih sinoc pie,telenor,p20 single 128gb,molim ako neko moze da mi ponovi ko prosli put kako da namestim da mi se aplikacije ne zatvaraju dok su u multitaskingu.

Ko planira sa updejtuje p20 na pie a bitan mu je multitasking,neka dobro razmisli,multitasking je nesto najgore od svega,nasao sam app launch opciju za run app in the background i ne radi! Gasi ih i dalje

Jel ti je oznaka EML-L29 ili L09?

Drugarici su upravo ukrali telefon pa me zanima da li postoji mogucnost da osoba koja joj je ukrala nekako pristupi telefonu iako ne zna pin ili sifru, sta god vec da ima na p20?

I da li ima neki program pomocu kog moze da vidi lokaciju telefona pre nego sto je ugasen? Znam kako ide za iPhone ali posto nikada nisam koristio android nesto preterano, ne razumem se.

Drugarici su upravo ukrali telefon pa me zanima da li postoji mogucnost da osoba koja joj je ukrala nekako pristupi telefonu iako ne zna pin ili sifru, sta god vec da ima na p20?

I da li ima neki program pomocu kog moze da vidi lokaciju telefona pre nego sto je ugasen? Znam kako ide za iPhone ali posto nikada nisam koristio android nesto preterano, ne razumem se.

Ima google find my phone.. prijavis se sa istim nalogom i nadjes.. Moguce je da se provali ili obori sistem ako ima znanje.. Sam ako ne zna to, onda ima obicnu ciglu koja nicemu ne sluzi.. ovo za google treba da ti bude ukljena i opcija na telefonu..

Hard reset odmah uradjen,iskreno sumnjam da ce AI da ispegla ovako veliki propust,ne bih mracio dalje,isprobajte pa cete videti.
Stavi na rucno pokretanje aplikacije koje zelis, ali da ti budu stiklirane sve tri opcije. Posle stikliraj dozvoli opciju za bateriju. Od tada sljaka sve instant na piti. Kacili smo slike i kompletna uputstva u M20 pro temi, lako ces kroz pretragu naci

Mate 20 Pro

Nema toga na 9,samo ima app launch pa tri opcije,nema to ostalo na p20,mozda na mate ima.

Probaj ovako da nadjes

9157b843aef17fa5b33646b9dd76d83a.jpg

3c9e6178de8f9dc9aca7aa2531ffa3c8.jpg

9aeb789827fa36823a3907d27d7daeda.jpg

Mate 20 Pro

Ima google find my phone.. prijavis se sa istim nalogom i nadjes.. Moguce je da se provali ili obori sistem ako ima znanje.. Sam ako ne zna to, onda ima obicnu ciglu koja nicemu ne sluzi.. ovo za google treba da ti bude ukljena i opcija na telefonu..

Pitao sam, ne zna da li joj je ukljuceno to... Ide sad u 29ti da prijavi, ponela je kutiju da im da IMEI

Nista ja to ne koristim,niti gledam,otvorim cam na auto i jedan klik i to je to.

A oni novi gestures?
Ima gestures, mada ja sam samo to isprobao i vratio kako sam navikao inace, cenim da treba period privikavanja na takve kontrole. Bolje da su uveli svajp na dole za spustanje roletne sa notifikacijama i svajp na gore za uklizavanje na sve aplikacije kao na samsungu recimo.

Poslato sa EML-L09 uz pomoć Tapatoka

Ima gestures, mada ja sam samo to isprobao i vratio kako sam navikao inace, cenim da treba period privikavanja na takve kontrole. Bolje da su uveli svajp na dole za spustanje roletne sa notifikacijama i svajp na gore za uklizavanje na sve aplikacije kao na samsungu recimo.

Slazem se za notifikacije, tesko je da se dohvati vrh ekrana jednom rukom.. Ja koristim onu navigaciju swipe preko skenera.. probacu ovu novu..

I ja koristim te kontrole preko senzora otiska prsta, steta sto nisu implementirali te funkcije u swipe up i swipe down ionako su neiskoriscene.

I ja koristim te kontrole preko senzora otiska prsta, steta sto nisu implementirali te funkcije u swipe up i swipe down ionako su neiskoriscene.

Slazem se, kao sto je bilo na P9 lite.. Swipe down spusta notifikacije.. ili bar bilo gde na ekranu..

Očekujemo svi od updatea nešto a ono izgleda da će biti još gore.
Tema se svodi na čekanje update.
Hajde malo nazad :)
Kako se do sada nosite sa onom mentalno zamišljenom opcijom za slow mo?
Da li pomaže neka druga camera app?

Očekujemo svi od updatea nešto a ono izgleda da će biti još gore.
Tema se svodi na čekanje update.
Hajde malo nazad :)
Kako se do sada nosite sa onom mentalno zamišljenom opcijom za slow mo?
Da li pomaže neka druga camera app?

Svi cekaju update, a retko ko snima slowmo.. Tako da je ovo ipak bitnije..

Ne znam koja je fora sa tim apdejtom, neko ga je izgleda dobio, neko ne. Mi koji smo P20 uzeli preko Vip-a, izgleda smo izvisili. Ne znam zasto im toliko treba da puste to azuriranje.

Ne znam koja je fora sa tim apdejtom, neko ga je izgleda dobio, neko ne. Mi koji smo P20 uzeli preko Vip-a, izgleda smo izvisili. Ne znam zasto im toliko treba da puste to azuriranje.

Za sada znam da su samo dva iz Telenora dobili.. Nije samo vip, nisu dobili ni u UK, Italiju i ostalim zemljama...

Nazad
Vrh Dno