Šta je novo?

Huawei P20, P20 Pro

U mediamarktu nemackom uzet. Nalazimo se u nemačkoj jedino što je u telefonu hrvatska kartica i preko iste ide na net (ne znam da li to može da bude problem)?!

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

U mediamarktu nemackom uzet. Nalazimo se u nemačkoj jedino što je u telefonu hrvatska kartica i preko iste ide na net (ne znam da li to može da bude problem)?!

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Koje je region ? Ne secam se sta je bilo dok sam imao Mate10Pro, i neke opcije nije bilo u HiCare-u. Kod mene bio region Srbija, pa sam prebacio na UK i dobio sam to. E sad probaj i ti da prebacis region na DE ako nije slucajno.

Jel dobio neko update? Ako jeste, koja mreza?

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Ja sam na Telenoru, ali nisam dobio. Ne znam kako je neko dobio ovde sa Telenora je isto ako se dobro secam.

Ma izgleda da jos niko sa p20 nije dobio...samo mate 10 pro

Ja sam telenoru i dobio sam. Malo sam spamovao update button :)

Sent from my EML-L09 using Tapatalk
a5e3bae6e45e03cee6c397d7c80cba31.jpg

Ja silujem update button vec dva dana i ništa [emoji23]

Uključi vpn, stavi Germany recimo! Trebalo bi odmah da nađe update kada proveriš, zatim isključi vpn da ga skine brže.
Ovako ja radim kada me mrzi da čekam [emoji16]

Ne radi na drugi VPN, a silovanje update buttona ne pomaze.. Tako da..

U Mađarskoj sad nisam jos dobio update za p20.

Inače,recite mi posto sam 3 zastitna stakla promenuo , da li je iko uspeo da nađe staklo a da mu nista ne fali u smislu da je jako,da pokriva od ivice do ivice i da ne zaklanja ekran sto je i najbitnije??

Prolazi availability check na firmware finderu...ne znam da li da pokusam...
78ef8bbb867199500e2bb33e4437fa52.jpg

Jel to Beta ili oficial?

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Pa relativno brzo su pustili.

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

U Mađarskoj sad nisam jos dobio update za p20.

Inače,recite mi posto sam 3 zastitna stakla promenuo , da li je iko uspeo da nađe staklo a da mu nista ne fali u smislu da je jako,da pokriva od ivice do ivice i da ne zaklanja ekran sto je i najbitnije??

? :D

Ljudi skoro sam uzeo p20 pro. I jutros su mi ove ikonice bile drugačije. Imao sam stavim da zamutim pozadinu i to. Gde su one sada. Vracao sam kameru na fabrika podešavanja i opet ovo?
13103fc94d89eb233aded2faa7072aaf.jpg

Poslato sa CLT-L09 uz pomoć Tapatoka

Ljudi skoro sam uzeo p20 pro. I jutros su mi ove ikonice bile drugačije. Imao sam stavim da zamutim pozadinu i to. Gde su one sada. Vracao sam kameru na fabrika podešavanja i opet ovo?
13103fc94d89eb233aded2faa7072aaf.jpg

Verovatno su promenjene, ali je funkcija ista..

Sinoc mi je odradio update na 9.0. Jutros bilo ovo tu :) nista nisam dirao. Za uti kad je blizu al kada malo dalje nece

Ja dobih sinoc pie,telenor,p20 single 128gb,molim ako neko moze da mi ponovi ko prosli put kako da namestim da mi se aplikacije ne zatvaraju dok su u multitaskingu.

Ko planira sa updejtuje p20 na pie a bitan mu je multitasking,neka dobro razmisli,multitasking je nesto najgore od svega,nasao sam app launch opciju za run app in the background i ne radi! Gasi ih i dalje

Poslednja izmena:
Da, nema vise onaj katanac sa kojim se zakljucavaju aplikacije u multitaskingu a i manje je pregledno ovo horizontalno slaganje aplikacija u istom.

Poslato sa EML-L09 uz pomoć Tapatoka

Zato im baterije i traju toliko, jer sve gase.

Meni jos nije stiglo nista, a isto sam Telenor. Hard reset, pa par dana da AI odradi svoje i bice to full sve.

Vrh Dno