Šta je novo?

Huawei P20, P20 Pro

Jel ti hoćeš top kameru i top izgled ili pitaš tako po temama kad ti je dosadno?

I u mts ima verzija od 64gb po nešto povoljnijoj ceni u odnosu na128gb. Neko je bas o tome i pisao ovde...

Ja sam u Vipu uzeo, 128gb. Oznaka EML L29...

Poslato sa EML-L29 uz pomoć Tapatoka

Kada si ga uzeo, koji paket i koliko te mesecno izlazi? I dali se secas je l i tad pisalo na sajtu da je memorija 64gb? Malo je retardirano da je 128gb prvo i onda promene i stave telefone od 64gb. Nadam se da je greska na sajtu.

Kada si ga uzeo, koji paket i koliko te mesecno izlazi? I dali se secas je l i tad pisalo na sajtu da je memorija 64gb? Malo je retardirano da je 128gb prvo i onda promene i stave telefone od 64gb. Nadam se da je greska na sajtu.
Aprila, neo 4 tarifa. Izadje oko 4400, mada sam ja kao dugogodišnji korisnik dobio solidan popust pri obnovi pa placam manje :) Tada je stajalo samo 128gb.

Trebao bi mi savet/mišljenje, razmišljam se između A2 i P20. Važno mi je da je telefon stabilan i brz, da nema seckanja u svakodnevnici. Kamera mi i nije toliko važna iako je na P20 bolja i znam da su im baterije skoro iste. Znam da je jedan Android One a drugi Emui i po vašem mišljenju koji bi mi duži period pružio stabilnije i bolje performanse? Hvala

Trebao bi mi savet/mišljenje, razmišljam se između A2 i P20. Važno mi je da je telefon stabilan i brz, da nema seckanja u svakodnevnici. Kamera mi i nije toliko važna iako je na P20 bolja i znam da su im baterije skoro iste. Znam da je jedan Android One a drugi Emui i po vašem mišljenju koji bi mi duži period pružio stabilnije i bolje performanse? Hvala
Ja imam oba. Odnos cena - dobijeno ubedljivo na strani A2. P20 je brz ali ne radi glatko...a A2 sa cistim Androidom razbija, nijedna animacija ne secka, sve radi fluidno...

Primecujem da u mnogim prodavnicama vise nema verzije P20 sa 128gb vec sa 64...ne znam zasto...i na nekim stranim forumima tako pise...

"While the P20 comes with 4GB RAM and 64GB internal storage, the P20 Pro packs 6GB RAM and 128GB onboard storage."

Pa iz nekog razloga rešili još veću razliku između modela da naprave

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Vrlo verovatno...a ja treba da zamenim telefon zbog bele mrlje na ekranu, pitanje je da li ce imati verziju od 128gb da mi daju...

Mora da ti daju ili doplate posto si ti kupio 128gb verziju

Samo nedostaje p20 64gb i da bude jos single sim, posto uvaljuju u telenoru single sim modele kakav je i meni zapao

Poslato sa EML-L09 uz pomoć Tapatoka

Ne postoji kod nas (u legalnim kanalima) P20 64GB SingleSIM tako da sigurno niko nije mogao da ti uvali.

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Ne, moj je single sim 128gb, a kazem da samo jos fali da pocnu da uvaljuju single od 64GB

Poslato sa EML-L09 uz pomoć Tapatoka

Ok, jasno. Opet nije moguće :)

Sreća, ipak nismo najgori [emoji23][emoji56]

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

U MTS-u ima P20 sa 4gb/64gb,nigde drugde nisam video p20 sa tom specifikacijom,svuda je sa 128gb.Molim vas recite mi dali uopste postoji taj P20?Hvala

Kažu da može.
d55ae0852c12015ad48d9f4fa7ddcdd5.jpg

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

imas moj post nekoliko stranica iza o 64gb modelu. Ukratko: to je verzija za kinesko trziste. Pitanje je da li je osim memorije jos nesto osakaceno na njemu.

Nije tačno da je verzija za Kinesko tržište. Prodaje se legalno i kod nas.
Nemojte širiti dezinformacije.

Verzija od 64gb je isto sto i verzija od 128gb samo sa manje memorije.. Prodaje se i u njihovoj prodavnici, proverite.. Cak ni tamo nema verzije od 128gb. Izgleda da mi koji smo dobili tu verziju smo srecni :D Ne mora da znaci da je losa jer ima manje memorije niti da nece raditi..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno