Mozda se i ne zove tako nemam pojma, uglavnom kad zakljucam telefon da vidim sat
Nema poente kad se ovako kači posebna fotka, kapiram da je korisno u nekom uporednom testu kamera gde imaš više smartfona, ali ovako... Ukoliko može bez toga, bilo bi lepo.
Pozdrav svima!
Imam p8 lite već treću godinu, opet bih uzeo Huawei, p20 PRO deluje kao dobar izbor (*mjau**mjau**mjau*, promenio se posao na bolje). Gledam i s9 plus, mate 10 pro. Pitao sam u temi "šta da kupim", svako mahom kaže s9+. P10 pro ne gledam, mada možda bih mogao i njega ubaciti u listu. Šta je razumna kupovina? Za tri godine, p20 pro bi trebalo bolje da drži cenu od mate 10 pro, S9+ će držati cenu još bolje. Ako je Kirin 960 dobar izbor, pošto svi spominju da taj AI dodatak beskorisan za fotke, možda najviše smisla ima upravo p10 pro. Kamera nije toliko bitna, svaki od ovih telefona dobro slika, najbitnija je fluidnost, dugoočna podrška, itd.
Svi koji ste ga kupili, ukratko, zadovoljni ste, vredi li taj osećaj tih para?
Hvala svima!
Nema poente kad se na delu foruma gde se pise o P20 okaci slika koju je napravio P20?
Pozdrav svima!
Imam p8 lite već treću godinu, opet bih uzeo Huawei, p20 PRO deluje kao dobar izbor (*mjau**mjau**mjau*, promenio se posao na bolje). Gledam i s9 plus, mate 10 pro. Pitao sam u temi "šta da kupim", svako mahom kaže s9+. P10 pro ne gledam, mada možda bih mogao i njega ubaciti u listu. Šta je razumna kupovina? Za tri godine, p20 pro bi trebalo bolje da drži cenu od mate 10 pro, S9+ će držati cenu još bolje. Ako je Kirin 960 dobar izbor, pošto svi spominju da taj AI dodatak beskorisan za fotke, možda najviše smisla ima upravo p10 pro. Kamera nije toliko bitna, svaki od ovih telefona dobro slika, najbitnija je fluidnost, dugoočna podrška, itd.
Svi koji ste ga kupili, ukratko, zadovoljni ste, vredi li taj osećaj tih para?
Hvala svima!
Jasno da papiru nije isto, ali ne kontam otvaranje folije i kutije fizickim licima, a biznis korisnicima dolazi lepo upakovano, no nebitno [emoji3]Zato što biznis korisnik nije isto što i privatno lice
Sent from my Pixel 2 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari