Šta je novo?

Huawei P10

Hvala na odgovorima. Naručih ovu prvu sa alija. Vidjećemo kakva je kad stigne.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

382 izasao sinoc za MTS

Ja sam danas "dobio" .382.
Kako sam naručio Honor Play, gubim interesovanje za dalji razvoj za P10.
:)
Ćerka će se baviti apdejtom....

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Ja sam danas "dobio" .382.
Kako sam naručio Honor Play, gubim interesovanje za dalji razvoj za P10.
:)
Ćerka će se baviti apdejtom....

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Ja gubim inreresovanje za bilo koji Huawei. Sto dalje to bolje. U svim temama se ljudi zale pa i za Mate 10 na Emui 9, ram management blagi uzas.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Meni P10 radi posao. Za ovih 10 meseci, koliko ga imam, nisam imao ni jedan problem. Nikada se nije zamrzao, resetovao, pobrljavio. Radi brzo, munjevito. Kamera je pristojna, ume da iznenadi pozitivno, negativno ne jer znam sta da ocekujem. Baterija je ok, i dalje je izmedju 4 i 5 sati SOT. Kvalitet izrade vrhunski, lepo lezi u ruci, imam taj "bogati" osecaj kada ga nosam bez futrole. Ne svidja mi se fabricki flip cover, ivice ekrana su mi se izgrebale i pored folije na ekranu, a i sam ekran se cudnovato izgrebao na jednom mestu kada sam skinu foliju i bio bez nje citavih 48 sati. Gorilla glass my ass. Jedina stvar koju me EMUI nervira su notifikacije koje nekad same od sebe prestanu da rade. Sve u svemu dok mi ne istekne ugovor ne pomisljam o drugom telefonu. I da, preziveo je pad sa 1,5m visine na plocice, doduse u coveru. Pao je na cosak! Otpao je samo delic covera a P10 ostade sa nevidljivim tragom na cosku. Bio sam u neverici! Zenin S7 puce cim ga je nehajno bacila na sto [emoji23]

Potpisujem skoro sve što si rekao.

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

+1
@zokins - sve se slazem

Huawei P10

P10 je najelegantniji fon koji sam imao, i to mislim da mu je najveci smek bas u crnoj boji. Kamera je dobra, nema potrebe za gcam.

Poslato sa Huawei P10 uz pomoć Tapatoka

Evo Sot ne moze ni 4h za 1 dan. A prva verzija na emui 8 je bila 7h sota. Mozda je i moja neka teorija zavere, ali namerno unistavaju softver da bi eto sa Emui 9 od jednom bila bolja optimizacija baterije I opet sot od 7h koji ce onda rapidno opasti nakon druge, trece verzije na emui 9 da bi ljudi morali da kupuju nove telefone.
Govorim o p10 plus.
Ovaj Sot je bruka za telefon ove klase. Nikad vise Huawei. Screenshot_20181230-211409.jpegScreenshot_20181230-211421.jpeg

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Evo Sot ne moze ni 4h za 1 dan. A prva verzija na emui 8 je bila 7h sota. Mozda je i moja neka teorija zavere, ali namerno unistavaju softver da bi eto sa Emui 9 od jednom bila bolja optimizacija baterije I opet sot od 7h koji ce onda rapidno opasti nakon druge, trece verzije na emui 9 da bi ljudi morali da kupuju nove telefone.
Govorim o p10 plus.
Ovaj Sot je bruka za telefon ove klase. Nikad vise Huawei. Pogledajte prilog 263205Pogledajte prilog 263206

Sličnog mišljenja sam bio kao i ti dok sam koristio m10 pro, pa su 2 Update totalno zeznuli sa trajanjem baterije. Posle naredni svaki Update bilo sve ok kao i pre.

Huawei Mate 20 X EVR-L29

Realno je da na P10 Plus imas oko 6 i po sati Sot.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Obican p10 verzija 381.
c324f71e9e3d3a12d13de6e1cc7d2fbc.jpg

Huawei P10

Meni je SOT uvek zbunjujuc,danima kad radim i kad veoma malo koristim telefon jedva izvucem 3-4h SOT, dok sad npr kad ne radim i kad cesce blejim na telefonu lagano 5-6h

Nista nije realno, ne koristimo svi isto telefon.

Huawei Mate 20 X EVR-L29
Ja ga koristim bez 3g I 4g.Znaci bez prenosa podataka. Kad to ukljucim onda bude jos gore naravno. Osvetljenje na 20, 30%. Znaci pod istim uslovima koriscenja je na prvim verzijama drzao mnogo bolje. Tako da...

.
33066548629336b9a01857b1ca75f1d1.jpg
bb2fa72768d809d2015e10aa69fdedc2.jpg
2da6f9348b3e77a1e22d2a8522431da7.jpg
fb790de9b0631c8b8c2131d4af9f6543.jpg

Poslato sa Huawei P10 uz pomoć Tapatoka

Koji je to build? Vidim da imas dobru temu koja prihvata izmene u izgled u ikonica baterije I sl. Od prethodnog builda na p10 plus ne moze vise to da se menja kao i na drugim modelima. Uzgred to je to. Nije neki rezultat. To je oko 4h30min na 20%.za jedan dan. U stand by ti vuce bateriju koliko vidim kao i kod mene.

Послато са VKY-L29 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
V386 ,ali meni je C02 Vodafon.Jeste dobar rezultat jer sam ga koristio preko vise od 10 sati na 4G i to koristio a ne da mi je stajao.

Kod mene 132 mb, gugl security patch za januar .

Vrh Dno