Ima li problema kakvih sa staklom touch? Može li sa alija ili kinez neki?Preporučujem Nillkinn AP+3D staklo. Najbolja varijanta. Oko 10 USD na ebayu
Sent from my MI 8 Pro using Tapatalk
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Ima li problema kakvih sa staklom touch? Može li sa alija ili kinez neki?Preporučujem Nillkinn AP+3D staklo. Najbolja varijanta. Oko 10 USD na ebayu
Ova Nillkinn koju sam pomenuo i ide od ivice do ivice plus što pokriva i one delove ispod i iznad ekrana.Ja sam uzeo ovu
https://www.aliexpress.com/item/5D-...289.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.17ce4c4drjq9yh
I bas sam zadovoljan, sad sam pogledao tu Nillkinn i nisam bas odusevljen posto ne ide od ivice do ivice telefona, plus mi se cini da je ova moja deblja od ove, nisam imao problema sa touchom
Ova Nillkinn koju sam pomenuo i ide od ivice do ivice plus što pokriva i one delove ispod i iznad ekrana.
Izasla beta za kinesku global verziju za p10 plus. Znaci kod nas mart, april beta...Najavljena open beta i za p10.
https://www.huaweicentral.com/huawei-announced-emui-9-0-open-beta-program-for-9-smartphones/
Ja gubim inreresovanje za bilo koji Huawei. Sto dalje to bolje. U svim temama se ljudi zale pa i za Mate 10 na Emui 9, ram management blagi uzas.Ja sam danas "dobio" .382.
Kako sam naručio Honor Play, gubim interesovanje za dalji razvoj za P10.
Ćerka će se baviti apdejtom....
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Sličnog mišljenja sam bio kao i ti dok sam koristio m10 pro, pa su 2 Update totalno zeznuli sa trajanjem baterije. Posle naredni svaki Update bilo sve ok kao i pre.Evo Sot ne moze ni 4h za 1 dan. A prva verzija na emui 8 je bila 7h sota. Mozda je i moja neka teorija zavere, ali namerno unistavaju softver da bi eto sa Emui 9 od jednom bila bolja optimizacija baterije I opet sot od 7h koji ce onda rapidno opasti nakon druge, trece verzije na emui 9 da bi ljudi morali da kupuju nove telefone.
Govorim o p10 plus.
Ovaj Sot je bruka za telefon ove klase. Nikad vise Huawei. Pogledajte prilog 263205Pogledajte prilog 263206
Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka
Nista nije realno, ne koristimo svi isto telefon.Realno je da na P10 Plus imas oko 6 i po sati Sot.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Ja ga koristim bez 3g I 4g.Znaci bez prenosa podataka. Kad to ukljucim onda bude jos gore naravno. Osvetljenje na 20, 30%. Znaci pod istim uslovima koriscenja je na prvim verzijama drzao mnogo bolje. Tako da...Nista nije realno, ne koristimo svi isto telefon.
Huawei Mate 20 X EVR-L29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari