Šta je novo?

Huawei P10

*****ah se veceras i udjoh sa telefonom u bazen, na sekund ali se skvasio. Kamere zamaglile i led lampica prvo zeleno a sad bijelo non stop pokazuje. Sve ostalo radi, moze li se to sanirat?

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

Probaj staru foru sa pirincem. Ugasi telefon i stavi u poklopljenu teglu sa pirincem 24h.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

*****ah se veceras i udjoh sa telefonom u bazen, na sekund ali se skvasio. Kamere zamaglile i led lampica prvo zeleno a sad bijelo non stop pokazuje. Sve ostalo radi, moze li se to sanirat?

Moze, ali NAJBOLJE pravo u servis. Vidim da nisi iz BG, ali sigurno i u PG ima servisa koji ti ovo mogu resiti bez ikakvih problema. Kod mene je detetu upao P10 u vodu, koleginici (isto P10) u lavabo dok se umivala, pokusavali su/smo i pirinac, i silica gel, i svasta nesto (da ne pominjem radijator) i NISTA nije pomoglo. Naravno, telefoni su radili, isto zamaglile samo kamere (i to u oba slucaja samo prednja-selfie), pojavila se "magla" ispod displeja samo pri dnu, brljavila LED lampica... Ako je voda usla u aparat (sto je velika verovatnoca da jeste) sama od sebe nece brzo ispariti, samo ce ti vremenom od vlage korodirati kontakti, a moze se desiti da ti i posle par dana napravi kratak spoj gde ne treba (ploca recimo) ili da prilikom prvog punjenja jednostavno "spali" nesto mnogo ozbiljnije. Znaci UGASI aparat, NIKAKO ga ne stavljaj na punjac, i idi u servis. Mene je intervencija u BG kostala 10EUR (ovlasceni servis), pre toga sam drzao telefon (posto je detetov, nije mu bilo toiko frka) ravno 10 dana u pirincu, pa jos 7 u silica gelu, naravno NISTA nije pomoglo dok ga nisam odneo u servis. Nemoj da ti bude "skuplja dara nego mera"

Pozz

Poslednja izmena:
Može li da se promijeni samo staklo na P10+ ? Imam par ogrebotina od ključeva po staklu, nije strašno ali vidim da ljude odbija od kupovine pa me svi pitaju može li da se promijeni? :)

Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk

Moze, ali NAJBOLJE pravo u servis. Vidim da nisi iz BG, ali sigurno i u PG ima servisa koji ti ovo mogu resiti bez ikakvih problema. Kod mene je detetu upao P10 u vodu, koleginici (isto P10) u lavabo dok se umivala, pokusavali su/smo i pirinac, i silica gel, i svasta nesto (da ne pominjem radijator) i NISTA nije pomoglo. Naravno, telefoni su radili, isto zamaglile samo kamere (i to u oba slucaja samo prednja-selfie), pojavila se "magla" ispod displeja samo pri dnu, brljavila LED lampica... Ako je voda usla u aparat (sto je velika verovatnoca da jeste) sama od sebe nece brzo ispariti, samo ce ti vremenom od vlage korodirati kontakti, a moze se desiti da ti i posle par dana napravi kratak spoj gde ne treba (ploca recimo) ili da prilikom prvog punjenja jednostavno "spali" nesto mnogo ozbiljnije. Znaci UGASI aparat, NIKAKO ga ne stavljaj na punjac, i idi u servis. Mene je intervencija u BG kostala 10EUR (ovlasceni servis), pre toga sam drzao telefon (posto je detetov, nije mu bilo toiko frka) ravno 10 dana u pirincu, pa jos 7 u silica gelu, naravno NISTA nije pomoglo dok ga nisam odneo u servis. Nemoj da ti bude "skuplja dara nego mera"

Pozz
Nema ovlastenog ovamo kod nas, samo neki budjavi servis koji je zastupnik. Prvo me neka matorka cimala kao treba telefon da se odnese u radnju dje je kupljen a vidi da je kupljen u gradu 2 sata od mene iako sam rekao da cu radit bez garancije i ja platit, pa da se ceka procedura ona njihova standard prica po mesec dana i nakon par rijeci sa njom uzeh sa serviserom sto radi da progovorim koju, veli mi nije ti to zamaglila od kodenzacije no su ti crkle veli kamere pa ako hoces mogu da ti zamijenim, sto naravno ne spada pod garanciju. Ovu zenu na kraj pitah i za oleophobic premaz jer mi je verzija bez, pita me sto je to, tu sam odustao totalno i ispizdeo haos. Ponijeh ga u drugi gradski servis ocistili sve fino, no eto za djavola kako su vracali nedje su pricepili displej i eto ih one bijele tackice.
Takodje isti problem sa staklom i naprijed i nazad, bukvalno bez ikakve screen zastite, svaka mikro ogrebotina se vidi i ostavlja trag. Ka da je low-end a ne flagship kompanije, najnekvalitetnije staklo u konkurenciji i mojoj istoriji posjedovanih telefona.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

Danas stigao. Nista ne primetih za sada.
543c92369cc6d50c2d2e2c55b84af68e.jpg

Odradio 365 i reset, baterija jos bolja.
9c252b64f1f235a7e3def57840df3593.jpg
b709e87d8fcf26ca0707c2621fa71b16.jpg

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk Pro

Primetio sam da mi se u galeriji pojavljuju slike koje sam vec obrisao pre izvesnog vremena... znam da sam negde video neki recycle bin ili tako nesto,ne znam kako to da onesposobim... tj. kad nesto obrisem, da je to obrisano for good...?

Huawei P10

Primetio sam da mi se u galeriji pojavljuju slike koje sam vec obrisao pre izvesnog vremena... znam da sam negde video neki recycle bin ili tako nesto,ne znam kako to da onesposobim... tj. kad nesto obrisem, da je to obrisano for good...?

Huawei P10
Moras rucno da odes do korpe i izbrises i odatle. Ako to ne uradis bice i dalje tu do 30 dana a do tad moz da bude kasno [emoji41]. Ne verujem da ima caka da ti premosti recycle, moras rucno odmah i iz recycle.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Moras rucno da odes do korpe i izbrises i odatle. Ako to ne uradis bice i dalje tu do 30 dana a do tad moz da bude kasno [emoji41]. Ne verujem da ima caka da ti premosti recycle, moras rucno odmah i iz recycle.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
A gde je korpa? [emoji23]

Huawei P10

Hvala [emoji6]

Huawei P10

Firmware finder pokazuje novu verziju softvera 8.0.0.369a..

Huawei P10

pocela da mi se skida originalna folija s displeja....mogu je skinuti i da stavim drugu?Posto sam video pre da su neki preporucivali da se ne skida originalna folija...

Ja na plus nisam ni imao foliju zalepio 5D staklo, Monsterskin. Bez folije ili stakla se masti. P10 i p10 plus nemaju oleifobik premaz. Sad sa staklom je to druga prica.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Kako izgleda to monsterskin staklo s obzirom da ekran nije ravan? Meni je jos folija kao nova ali ne znam sta cu kada krene da se odlepljuje...

Ja sam stavio Nillkin AP+ Pro. Ide od ivice do ivice i prekruva celu prednju stranu. Ja bolje nisam našao. Ima ga na ebayu. Prosek je 8 USD, dolar gore dole.

Hvala. Cena nije presudna koliko da lepo izgleda a i da stiti.

Evo ima i za P10+
569dc3f92df5a67cd6bf31f3c8e043d6.jpg
fcffc5551b2452a5a510040a0d903c15.jpg

Jedino mi nije jasno što ne dodaju Oreo 8.1 sa Emui 8.1

Jedino mi nije jasno što ne dodaju Oreo 8.1 sa Emui 8.1

Nece ni dobiti. To im je takva politika. Tako rade sa svim modelima. Jedino sto moze dobiti je 8.0.1 i eventualno 8.0.2. Inace 8. 1 jok.

Nazad
Vrh Dno