Moze, ali NAJBOLJE pravo u servis. Vidim da nisi iz BG, ali sigurno i u PG ima servisa koji ti ovo mogu resiti bez ikakvih problema. Kod mene je detetu upao P10 u vodu, koleginici (isto P10) u lavabo dok se umivala, pokusavali su/smo i pirinac, i silica gel, i svasta nesto (da ne pominjem radijator) i NISTA nije pomoglo. Naravno, telefoni su radili, isto zamaglile samo kamere (i to u oba slucaja samo prednja-selfie), pojavila se "magla" ispod displeja samo pri dnu, brljavila LED lampica... Ako je voda usla u aparat (sto je velika verovatnoca da jeste) sama od sebe nece brzo ispariti, samo ce ti vremenom od vlage korodirati kontakti, a moze se desiti da ti i posle par dana napravi kratak spoj gde ne treba (ploca recimo) ili da prilikom prvog punjenja jednostavno "spali" nesto mnogo ozbiljnije. Znaci UGASI aparat, NIKAKO ga ne stavljaj na punjac, i idi u servis. Mene je intervencija u BG kostala 10EUR (ovlasceni servis), pre toga sam drzao telefon (posto je detetov, nije mu bilo toiko frka) ravno 10 dana u pirincu, pa jos 7 u silica gelu, naravno NISTA nije pomoglo dok ga nisam odneo u servis. Nemoj da ti bude "skuplja dara nego mera"
Pozz