Šta je novo?

Huawei P10

Ok je ovaj face unlock, mada je brži dosta fingerprint.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Upravo mi se ostetila fsbricka folija usled pada... da li bi mi u prodavnici u uscu prodali i stavili istu takvu...? Kakva su iskustva sa onim mobile outfitters?

Sent via Huawei P10

Poslednja izmena:
Kakav sam onda ja korisnik ako punim telefon svako drugo veče?

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Meni ne može puna dva dana pa ga punim svaki dan.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Svako moze da uporedi trajanje baterije, ali u odnosu na svoje ranije koriscenje. Inace nikako poredjenje u odnosu na druge. Svako ima neki svoj rezim koriscenja. Ali ako bismo gledali neki prosek to je tako dan i po do dva, a da baterija ne pada ispod 15-20%.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Da li se jos nekom desilo na P10 da posle azuriaranja na B369 Firmware finder vise ne radi, tj. ne moze se azurirati ni preko proxy-a niti preko VPN-a?

Posle update-a na 369, meni je baterija "poludela". Danas izvucem SOT od 5h22. Do sada nikad vise od 4-4:20... a uvek manje vise isto koristim telefon...
ca0b678e08a146ccd1b8bc41e0931aa1.jpg

Sent via Huawei P10

Meni 369 mnogo bolji od 365... Sasvim lagano opet 7h jedan dan 5h sot dva dana. To ludilo sam i ja doziveo prelaskom sa 360 na 365 ali sa 369 odradi reset i bateriju kalibrisao ( i punim ga striktno slabijim punjacem preko noci ) i radi ekstra. Imam osecaj kad ga napunim brzim da se od zagrijavanja na ove vrijeme brze isprazni ili je to samo neki moj trip... svakako vise mi se svidja punit ga originalnim HTC od M8. Faceunlock radi extra i raise to wake up je ekstra sto su ubacili. Po meni extra update.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk Pro

Skinut sa punjaca to jutro u 7:30...

Sent via Huawei P10
Uf, to je slabo. Moze tolko da utrosi , al ako je na jakom osvetljenju i da se ne gasi kamera.
Mada, mozda je tako na P10, evo posta iznad za P10 plus. Sve je to opet stvar koriscenja, ali 5h za 1 dan i da utrosis bateriju ispod 10% i to kao najbolje sto si zabelezio, to je lose. Ili je baterija oslabila ili mozds neko djubre od aplikacija vuce struju.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Obican p10, nista posebno ne koristim, kameru pomalo, osvetljenje na auto... telefon je uzet u januaru, od pocetka nisam bio nesto impresioniran baterijom, mada to bas i ne gledam s obzirom da fast carger. Svakako na novoj verziji je baterija znacajno bolja nego pre...

Sent via Huawei P10

da li je neko dobio update 373 (C02) i da li jos neko "problema " sa promenom osvetljenja pri ulasku u aplikacije?

da li je neko dobio update 373 (C02) i da li neko ima "problema " sa promenom osvetljenja pri ulasku u aplikacije??

Izašao 370 a dobićemo ga u najboljem slučaju u julu
9c4e03888e4b2af3fd0235ad5feb9135.jpg

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka
6a5e0a30f30607ba26289374a7734542.jpg

Poslednja izmena:
Bolje da ne dobijamo vise nista. Cenim da ce zeznuti namerno jos nesto.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

To sam i ja video, mada pise da nije podrzan EMUI 8.1, mi smo valjda na EMUI 8... U svakom slucaju, nema svrhe postojanje ove aplikacije onda, osim kao informacija da je novi firmware pusten...

Sent via Huawei P10

Poslednja izmena:
Kad posaljem update na proxy, ne izbacuje da ga ima, isto tako i preko VPN-a
Da, nece ni kod mene. Nece ni rucno kad upises localhost, 8080. Mislim zezne onda net i ne moze da se konetuje. A nece ni Vpn, Dns pretpostavljam isto. Tolko od FF azuriranja.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

A koju verziju ne odobrava?

Sent via Huawei P10

Pa 370 se tek pojavila, jos nije odobrena...

Sent via Huawei P10

Nazad
Vrh Dno