I vuce vise baterije ta opcija. Polako opet sjbavaju bateriju.Ok je ovaj face unlock, mada je brži dosta fingerprint.
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Meni svakako traje cio dan pošto nisam neki power user, što bi ameri rekli..I vuce vise baterije ta opcija. Polako opet sjbavaju bateriju.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Ima ispravka od jutros. Azuriraj apk.Da li se jos nekom desilo na P10 da posle azuriaranja na B369 Firmware finder vise ne radi, tj. ne moze se azurirati ni preko proxy-a niti preko VPN-a?
Azurirao i opet nece...Ima ispravka od jutros. Azuriraj apk.
Koliko dana? To je za dva dana, jel da?Posle update-a na 369, meni je baterija "poludela". Danas izvucem SOT od 5h22. Do sada nikad vise od 4-4:20... a uvek manje vise isto koristim telefon...![]()
Sent via Huawei P10
Skinut sa punjaca to jutro u 7:30...Koliko dana? To je za dva dana, jel da?
Sent from my VKY-L29 using Tapatalk
Uf, to je slabo. Moze tolko da utrosi , al ako je na jakom osvetljenju i da se ne gasi kamera.Skinut sa punjaca to jutro u 7:30...
Sent via Huawei P10
Dobio sam neki update jutros ali nemam pojma gde pise to 373(c02). Nemam nikakve razlike osim otkljucavanja licem.da li je neko dobio update 373 (C02) i da li neko ima "problema " sa promenom osvetljenja pri ulasku u aplikacije??
Kako ne moze? Da, jedino da dobijemo emui 8.1 u sta sumnjam.Od B369 FF-om vise se ne moze azurirati...
Kad posaljem update na proxy, ne izbacuje da ga ima, isto tako i preko VPN-aKako ne moze? Da, jedino da dobijemo emui 8.1 u sta sumnjam.
Da, nece ni kod mene. Nece ni rucno kad upises localhost, 8080. Mislim zezne onda net i ne moze da se konetuje. A nece ni Vpn, Dns pretpostavljam isto. Tolko od FF azuriranja.Kad posaljem update na proxy, ne izbacuje da ga ima, isto tako i preko VPN-a
Kad se azurira na B369 onda vise ni jedna nece.A koju verziju ne odobrava?
Sent via Huawei P10
Probao sam i 370. Isto FF ne radi....Pa 370 se tek pojavila, jos nije odobrena...
Sent via Huawei P10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari