Šta je novo?

Huawei P10

Za vlasnike P10 kakva vam je baterija posle update-a? Ja sam odradio factory reset. Nesto mi se ne dopada potrosnja. Videcu sutra kad odradi jedan ciklus kakvo je stanje. Mada sam skeptican.
Sto se ikonica sa belim krugom tice procitao sam sta ste pisali, znaci poenta je da smo osudjeni na ovaj zaista bzv izgled. Bas steta. Pre update-a su bile mnogo lepse.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Instaliraj novu od 5,2 verzije i imas opciju adaptive icons imas 5-6 oblika da menjas

Jos jedan bug na Emui 8. Kad se na yt klip prebaci u landscape na celom ekranu izgubi kontrast, zeza osvetljenje nesto....

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

Ne moze se iskljuciti super punjenje, jedino da koristis drugu glavu tj adapter od punjaca.
Baterija na Oreo poslije 185 masu stabilnija i nema curenja. Naravno sa factory resetom.
bd87222dcf21e8ecbbd013d0018aec70.jpg

Bice valjda ovih dana..
Kako da iskljucim super punjenje?
Nema potrebe. Super punjenje ne zeza bateriju jer od 90 do 100% puni jako sporo i telefon se potpuno ohladi.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Jel ona zelena boja na bateriji gone for good na oreu? ne mogu na ovu sivo prozirnu ne vidim nivo baterije i smara jako :-(

Mhm dobro.. Mislio sam da zeza bateriju, zato sam i pitao.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Jel ona zelena boja na bateriji gone for good na oreu? ne mogu na ovu sivo prozirnu ne vidim nivo baterije i smara jako :-(
Meni je naprotiv to jedna od pametnijih stvari što su uradili... Pošto uglavnom koristim tamne teme ta zelena baterija je od svega odskakala.

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Moze neka dobra tema [emoji1]

Od *fabrickih* tj tema iz Themes nema hljeba. Na play store samo ukucajte Huawei Themes i skinite, to su teme koje mijenjaju sve a ne samo ikone i wallpapere.

I jedan dan nakon update na b360 pojavljuje se ispravka na Ffinderu pod istom oznakom b360. Stvarno su pustili bugljivu verziju Emui 8 za p10 plus.

Screenshot_20180310-001751.jpg

Da li da instaliram oreo preko ff-a ili da cekam ota na telefon?

Od *fabrickih* tj tema iz Themes nema hljeba. Na play store samo ukucajte Huawei Themes i skinite, to su teme koje mijenjaju sve a ne samo ikone i wallpapere.

Mozes li samo malo konkretnije sta od ponudjenog treba da se skine, obzirom da kad ukucus "Huawei Themes", izlista se svasta nesto? :)

Themes.JPG

Zamoli bogija da ti pošalje, čovek je enciklopedija tema za huawei ;)

Kako apdejtujete mob sa FF,skinuo upravo b161 2gb ne pokrece ga sam ff vec samo izbacuje info " file downloaded" a kad odem na lokaciju gde je update zip i kad otvorim update.app krece raspakivanje i daje mi open as (text,image,app itd nista od ovog ne pokrece install b161)

Kako apdejtujete mob sa FF,skinuo upravo b161 2gb ne pokrece ga sam ff vec samo izbacuje info " file downloaded" a kad odem na lokaciju gde je update zip i kad otvorim update.app krece raspakivanje i daje mi open as (text,image,app itd nista od ovog ne pokrece install b161)
Imas kod mene u jednom kratkom klipu.
https://youtu.be/nZRaINeJF18

Da li mogu ovaj da instaliram, posto je moj model L09 C432 i da li se gubi garancija prilikom instalacije? Hvala!
d9720f617570307565513800f9dc1b46.jpg

Da li mogu ovaj da instaliram, posto je moj model L09 C432 i da li se gubi garancija prilikom instalacije? Hvala!
d9720f617570307565513800f9dc1b46.jpg

Ako je tvoj model single sim tj. L09 onda trebaš izabrati L09 nikako L29 koji je za dual sim. Ne gubi se garancija ako znas sta radis jer je to aplikacija koja koristi Huawei server sa zvaničnim verzijama.. Ali ako upucaš pogresan update u tvoj fon mozeš ga brikivati i garanciju gubiš jer si čačkao sa pogrešnim verzijama.
Pozzz

P10 ili xiaomi M1A1?

Ja sam fan xiaomija, ali realno telefoni uopste nisu ista klasa i nije realno porediti ih. Mi a1 ako hoces stok android i dobar zvuk i solidnu bateriju za ne tako puno para. Za sve ostalo p10.

Ako je tvoj model single sim tj. L09 onda trebaš izabrati L09 nikako L29 koji je za dual sim. Ne gubi se garancija ako znas sta radis jer je to aplikacija koja koristi Huawei server sa zvaničnim verzijama.. Ali ako upucaš pogresan update u tvoj fon mozeš ga brikivati i garanciju gubiš jer si čačkao sa pogrešnim verzijama.
Pozzz

L09 nece, samo L29 hoce.. Ostaje jedino da cekam ota [emoji53]

Ja sam fan xiaomija, ali realno telefoni uopste nisu ista klasa i nije realno porediti ih. Mi a1 ako hoces stok android i dobar zvuk i solidnu bateriju za ne tako puno para. Za sve ostalo p10.

Mislim da sam omasio temu :)
Mislio sam na p10 lite on cenovno tu ngde sa m1a1 :D

Evo posle par dana utisci:
+Baterija je ponov super i drzi lepo i muski, nekako je brze i fluidnije ne znam taj utisak imam

-Osvetljenje ekrana su sjebali npr danas na suncu nisam mogao da vidim nista na ekranu na max podesenom osvetljenju, sto mi se na 7.0 nikad nije desilo, prosto fascinantno, takodje memory menadzment je nesto podivljao i gasi mnogo cesce apove cak je dovoljno ponekad samo da se predje iz jedne u drugu i nazad da prva bude vec guasena....ne znam nisam pametan malo irititra

Da, slican utisak. Primetio sam da gasi aplikacije i osvetljenje je nesto ili zeznuto ili kao neka zastita da se sacuva ekran i tt. Kada se pusti neki klip i rotiranjem na full screen gubi se kontrast i smanjuje osvetljenje. Najvidljivije na youtube. Ali valjda naredne zakrpe srede te stvari.

Mate 10 nema taj problem sa osvetljenjem,danas sam baš dosta koristio na suncu i super se vidi sve. Verovatno će rešiti sa update problem.

Ni mate 9 ja sam pre par dana zamenio moj p10 za mate 9, isto sam danas bio ceo dan na suncu i nisam imao problema

Poslato sa MHA-L29 uz pomoć Tapatoka

Uff, strašno sam razočaran kamerom :(
Prije nekoliko dana sam zamijenio lg l2 sa ovim huawei-em, ma g2 pravi za klasu bolje fotke. U čemu je fora, jeli baš toliko loša kamera ili nešto ne radim kako treba?
Danas otišao na vikendicu, škljocnuo par fotki, sad prebacim na komp...0 bodova.
https://s10.postimg.org/4a9hebbxl/IMG_20180311_170324.jpg
https://s10.postimg.org/u5t7xnydl/IMG_20180311_165258.jpg

Jeli ovo normalno da ovoliko loše bude?
Postoji li neko softversko rešenje za ovaj problem?

Uff, strašno sam razočaran kamerom :(
Prije nekoliko dana sam zamijenio lg l2 sa ovim huawei-em, ma g2 pravi za klasu bolje fotke. U čemu je fora, jeli baš toliko loša kamera ili nešto ne radim kako treba?
Danas otišao na vikendicu, škljocnuo par fotki, sad prebacim na komp...0 bodova.
https://s10.postimg.org/4a9hebbxl/IMG_20180311_170324.jpg
https://s10.postimg.org/u5t7xnydl/IMG_20180311_165258.jpg

Jeli ovo normalno da ovoliko loše bude?
Postoji li neko softversko rešenje za ovaj problem?
A koja ti je verzija telefona i broj poslednjeg azuriranja? Ovo deluje bas lose. Da ti nije zaprljana kamera i koja rezolucija je podešena....

Nazad
Vrh Dno