Šta je novo?

Huawei P10

Zamijenih danas 7+ za 10+ 6/128.
Neka alternativa swiftkeyu i gboardu? Ne trebaju mi ni predikcije ni teme samo da je simple

Sent from my VKY-L09 using Tapatalk

Ajde molim te pisi utiske , baterija , fluidnost , kamera i ostalo jer se ja nesto premisljam u poslednje vreme , to su jedini uredjaji po mom ukusu koje bih kod nas kupio....

Ajde molim te pisi utiske , baterija , fluidnost , kamera i ostalo jer se ja nesto premisljam u poslednje vreme , to su jedini uredjaji po mom ukusu koje bih kod nas kupio....
Baterija je mod mene oko 6h sota. Fluidnost.... to se ovde ne dovodi u pitanje. Kamere fantazija i na svetlu i u mraku. Jedino moja zamerka na grejanje, koje nije preterano, oko 40 stepeni a ide u nekim tenucima i u 50 pri intenzivnijem koriscenju,ali to mora tako zbog metalnog kucista pa se toplota tu prenosi. Punjenje, ultra brzo. Ono sto je recimo mene odusevilo je IC daljinski upravljac koji bukvalno prepoznaje sve uredjaje, tv, settop, d3risiver itd.

Sent from my Huawei P10 plus VKY-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa znaci sve u svemu si zadovoljan prelazom ? Mislim da je P+ kompletniji uredjaj ?

Downclocking i unistavanjd baterije "starim" uredjajima me je oteralo vjerovatno i za vazda od Applea. Kakav je to bezobrazluk bio i kako su mi osakatili telefon apdejtom to je haos. Prvenstveno sam zbog toga promijenio telefon a drugo je da je i dizajnom ios 11 veoma nakaradan. Sad poredjenje neko su ti samo specificne stvari koje te zanimaju, oba telefona su hardverski na visokom nivou tako da tu nema sta da se prica o radu, oba rade fluidno i brzo.
Sto se mene tice moze se ovako razvrstati:
Huawei:
Bolji i ljepsi ekran
Bolja baterija
Android open source ( mnogima kao meni je to bitno )
OS koji radi fluidno kao iOS
Nevjerovatno koliko je sklatniji i koliko je lakse rukovati njim, bukvalno duplo lakse rukovati jednom rukom
Otisak je 300÷ brzi i bolji
Garancija 3 godina i 3 mjeseca na fizicka ostecenja
3,5mm otvor
iPhone:
Na auto podesavanjima je bolja kamera i kvalitetniji portret mod
Stereo zvuk je bolji
Zvuk u slusalici takodje bolji ( nije glasniji vec kvalitetniji )
Sve sto sam nabrojao je veoma mala razlika u svim segmentima, ali toliko sam ja mogao da ocijenim. Jedino sto se malo vise izdvaja jeste da je baterija bas bolja na Huawei i puni se za pola sata 50÷, dok kod jabuke ciklus je veoma dug. Pogledas sta ti je prioritet i taj uzmes, ni sa jednim pogrijesit neces. Naravno ovo sve vazi za iPhone ako bi radio stable kao na 10.3.3, inace trenutno nikom preporucio ne bih iOS.

Poslato sa VKY-L09 uz pomoć Tapatoka

Super , hvala :) narocito sad je P10 Plus u toj jacoj verziji 6/128 na popustu ako se ne varam pa se mozda odlucim za njega :)

Stigao update b180.Ipak se ovaj procesor 960 pokazao trosljiviji od serije 600 u 10 Lite i Honor Lite.Jedino sa Oreom nesto naprave ,ali obzirom na kapacitet od 3200 mAh trebalo bi baterija vise da drzi.

Stigao update b180.Ipak se ovaj procesor 960 pokazao trosljiviji od serije 600 u 10 Lite i Honor Lite.Jedino sa Oreom nesto naprave ,ali obzirom na kapacitet od 3200 mAh trebalo bi baterija vise da drzi.
Nije bas Cpu governor uradjen dobro, nisu bas sinhronizovana jezgra. Bice bolje na Oreo, garant. Ako i ne bude rootujem ubacim kernel auditor i rucno podesim. Za sad sacekajmo.

Poslednja izmena:
Ја сам још увек на 171 (мтс)

Poslednja izmena:
Znajući Huawei učestalost ažuriranja, Oreo neće pre marta.

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka

Pricaju na XDA Oreo u februaru za P10, a open beta za 10-tak dana?

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Hebes Open Betu ako je postupak ubacivanja isti kao i kad radis downgrade.Ako dolazi kao regularni system update u fonu onda ok.

Znajući Huawei učestalost ažuriranja, Oreo neće pre marta.

Poslato sa Huawei P10 Plus uz pomoć Tapatoka
Мени је нугат на p9 стигао крајем јануара прошле године.

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Valjda ce tako nama sad stici O.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Na Ff se pojavio neki b181 rollback. Sto znaci da neki vec imaju bete pa ako hoce da se vrate na N. Verovatno je to bilo prijavljivanje ranije za beta testiranje.

e94af2010a47871eee47566927e24f76.jpg

^Upravo tako (verovatno za one koji imaju closed beta)a zele da se vrate na N. Za P10 se pojavio B201
69fe1a4fd956de1af788c2e37240084a.jpg
2f191d96e55ed43697eac6e1aaa24b88.jpg

Pozdrav drugari, da li jos nekonima problem da mu je nestao kvadratic za automatsko osvetljenje, i nema ga ni u podesavanjma pod displej pa osvetljenje
bd84414429cc420a1a2f43032068a32a.jpg

Poslato sa VTR-L29 uz pomoć Tapatoka

Mozda nije nestao, mozda je takva tema pa se ne vidi. Probaj napamet da tapnes tu gde se nalazi i vidi ima li promene. :)
Ili promeni temu [emoji41]

Poslato sa Mate 10 Lite

Vredi li rutovati P10 zbog nekog moda,nesto specijalno?Ima li neki extra Rom za njega?

Na verziji b180 konacno resen problem sa smanjenim osvetljenjem prilikom koriscenja Chroma.
Takodje dodatak na ono o bateriji deluje da u stanju mirovanja sad manje trosi.

Sent from Huawei P10 using Tapatalk

Dešava li vam se da bude uključen i wifi i mobilni podaci u isto vrijeme? Jel to neki bug ili feature? :) Mislio sam da je do onog wifi+, ali i kad ga isključim pokazuje mi oboje ponekad.

Desava se ponekad. :)

Ja za dual sim uopste nemam azuriranje zadnji mi je b171 ima li neko isti problem

Pročitah jutros na gsmareni da je počelo testiranje za android Oreo u evropi,a ispod ima link da se prijavi ko hoće. Probao sam ali nešto neće. Interesuje me da li je još neko probao da se prijavi. Inače moj zadnji updejt je B171 p10 VTR-L 29.

I moj isto i nema dalje na FF mi izbacuje kao da nije podrzano za ostale nadogradnje

Pročitah jutros na gsmareni da je počelo testiranje za android Oreo u evropi,a ispod ima link da se prijavi ko hoće. Probao sam ali nešto neće. Interesuje me da li je još neko probao da se prijavi. Inače moj zadnji updejt je B171 p10 VTR-L 29.
Ja se prijavio, ali jok, ne stize nista u smislu da mi je omogucen projekat oreo testiranja. Tesko dq ce za Srbiju pustiti betu. Mi ni oficijelna azuriranja ne dobijsmo na vreme, kamo li beta verzije...

Poslednja izmena:
Ja se prijavio, ali jok, ne stize nista u smislu da mi je omogucen projekat oreo testiranja. Tesko dq ce za Srbiju pustiti betu. Mi ni oficijelna azuriranja ne dobijsmo na vreme, kamo li beta verzije...

Evo i zasto nemamo pristupa beta testiranju za Oreo, a to je zato sto jos uvek nemsmo poslednje axuriranje na N. Treba nam b181 ili b180 sto je i logicno, jer za te verzije i postoji rollback na N kasnije.
https://m.gsmarena.com/oreo_beta_for_huawei_p10_and_p10_plus_coming_soon-news-29020.php

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno