P9 ce dobiti tokom drugog kvartala 2018.god. Tako da se moze ocekvati recimo od aprila, maja 2018. Za P10 i P10 plus krece od januara 2018. Za kinesko trziste oficijelni Emui 8,tj. Oreo vec se rolla za p10 plus.E a jel ce da dobije Oreo P9, pita me brat, on ima p9 pravi, ne lite...?
Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
P9 i P9l su modeli iz 2016 i za njih ima samo Emui 5.0.1. Podrska im se zavrsava aprila maja 2018. jer je takva politika Huawei, da obezbede dve godine podrske za model.A zasto P9 nije na Emui 5.1, vec na 5.0.1? Kaze da je sve up to date...
A reci konkretno da li imas problem sa P9? Emui 5.1 ima samo dodatno App twin i Private space sistemske aplikacije. Ostalo je 99% isto. Ja sam godinu dana bio sa p9l i evo sto se tice emui 5.0 ili 5.1 meni je to potpuno isto....opusti se i uzivaj ako nemas problems sa telefonom. A ako i bude Oreo za P9 ne ocekuj neku senzaciju i telefon nece rsditi brze to sigurno.Pa zasto onda nema 5.1 kada ide podrska do maja 2018, a i rekli smo da i p9 treba da dobije Oreo?
Dje ss mogu naci dobre teme?
Sent from my VKY-L09 using Tapatalk
U zadnje vreme sam stalno slikao u 20 mpx i nisam bas zadovoljan.Bolji su detalji u 12
U proseku 7h SoT uz heavy koristenje.
Osvjetljenje auto, 95÷ vremena 3g 5÷ wifi, mada kad sam pravio ovaj ss iz settingsa tek sam se i povezao tako da je sve bilo na 3g.
Od aplikacija sve jace, FB, IG, kamera, pozivi, CoC, itube kojeg na bt pustam u auto. Nijedan telefon mi u zivotu jos ovako nije drzao bateriju sa ovakvim koristenjem.
Poslato sa VKY-L09 uz pomoć Tapatoka
Misli se u cugu na 1 dan, a ako manje koristis onda to recimo izgura 3 do 3,5h sota na 2 dana. Razlog sto i stand by rezim jede bateriju i neke apk u pozadini. A ako ti telefon ne izgura 6h sota pri intenzivnom koriscenju islabijem osvetljenju onda imas gomilu aplikacija koje ti drljaju u pozadini.A kako brate?
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Nije da nisu dobri, ali bolji su u 12 mpx. P10 model.
Sent from Huawei P10 using Tapatalk
Iz Mts-a? Meni je poslednji OTA Firmware bio B172(preko Firmware Finder-a ubacio B179).Meni je danas stigao 180.
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka
Čudno, kod mene jos uvek nema.. (neko reče na xda ko je radio update preko Firmware Finder-a nece dobiti OTA oreo)?Da , iz MTS-a je telefon. OTA stigao jutros.
Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока
Ma kakvi, to za ffinder nije tacno. Taj program apsolutno koristi zvanicni huawei server i forsira update do telefona. Tako da je sve jedno da li uradio update preko ffindera ili sacekao neki dan ksdnije da stigne ota. Problem je ako se kroz ffinder upuca pogresna verzija softvera tipa za ss upuca dual sim vezija, tj pomesaju neparni za ss sa parnim za ds verzije. U tom slucaju moze da se osteti neka od particijs pa da sledeci full update bude u stvari nepotpun. Mada kod nekih modela telefona to pravilo za parne neparne bas i nisu do kraja sproveli, valjda su se i sami sa tim upetljali...Čudno, kod mene jos uvek nema.. (neko reče na xda ko je radio update preko Firmware Finder-a nece dobiti OTA oreo)?
Android security patch ti je od kog datuma na B180?
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Da, i ta opcija je moguca. Mada sada Ffinder pokszuje samo one verzije koje je i sam telefon tako da se ta greska sa regionom svodi na mimimym. Ranije verzije ffindrera su bile problematicne sa nabacanim verzijama pa se mogao kliknuti pogresan region i zavrsiti sa c900.Može da zezne preko FF upravo time što će ubaciti firmware za pogrešno područje od onog na uređaju. Sećaš se da smo mi na P9 lite ubacivanjem C432 na C66 zaglavili na global romu i nije bilo OTA apdejtova već smo dalje išli preko FF dok nismo odradili promenu oeminfo na C432. Tako da da, može se ostati bez OTA preko FF, ali za to bi bio sam kriv. :d
Sent from honor 8 lite using Tapatalk
01/12/2017Android security patch ti je od kog datuma na B180?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari