Šta je novo?

Huawei P10

Pisao Sam u remi, malo unazad, ima I snimak

Sent from my HTC Desire 526G dual sim using Tapatalk

Ma samo da brzo srede i da to radi kako treba. Koristim neku tenecku od Htc....

Mislim da nije, ja sam moj iz mts-a preko Firmware Finder-a ubacio B179.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
I kakav je B179. Ima li novina, changelog?Aj okaci neku dnevnu fotku sa tom verzijom ako te ne mrzi :)

Sent from my Honor 8 Lite using Tapatalk

Sta znam, nisam primetime neku razliku osim google bezbedonosna zakrpa 06.Nov.
Slike dnevne posle apdejta... mogu neku ovih dana.. jel moze nocna sa snapseed[emoji6]

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
01a8960ff2c4323748badfcee4efe7bb.jpg

Poslednja izmena:
Zamislite, čak ni reklamaciju nisu prihvatili, ne mogu da verujem...... Severna Koreja!!!!!!! Ovse ne desava znaci....

Poslednja izmena:
Sta predlazete da radim? Da li po vama ovo nije nikakav nedostatak? Mozda i ja preterujem. Telefon kosta kod njih 72000din. Mozda bi se reagovalo da je recimo iPhone X. Da li oni misle da sam ja psihopata pa predajem ispravan uredajaj na reklamaciju? Ako su pogledali ovaj video, da li misle da je mozda neka fotomontaza?

Ovo vam je ljudi po ovlascenim serviserima ispravno....

https://www.youtube.com/watch?v=5J5edOpEXQw

Poslednja izmena:
Друже, запријети им инспекцијом. Ако ни то не помогне зови инспекцију буквално пред њима. И буди стрпљив. Ја сам тако телефон који се буквално искривио од прегријавања батерије понио и рекли ми да је од пада, не прихватају рекламацију. Мени било мука да се цимам и пустио тако. И сад ми је криво.
И колико је стар телефон? Ако је мање од 6 мјесеци имаш право кад прихвате рекламацију а по мени ће морати да тражиш повраћај новца, нови уређај, други уређај итд.

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Sta predlazete da radim? Da li po vama ovo nije nikakav nedostatak? Mozda i ja preterujem. Telefon kosta kod njih 72000din. Mozda bi se reagovalo da je recimo iPhone X. Da li oni misle da sam ja psihopata pa predajem ispravan uredajaj na reklamaciju? Ako su pogledali ovaj video, da li misle da je mozda neka fotomontaza?

Ovo vam je ljudi po ovlascenim serviserima ispravno....

https://www.youtube.com/watch?v=5J5edOpEXQw
Druže, IDENTIČAN problem sam imao sa mojim P10+, nov, celofan-pak uređaj. Reklamirao sam ga odmah naravno i dobio novi istog momenta.

Sent from my P10+ using Tapatalk

Pokusacu sta se moze. Ovo je velika, ogromna sramota i za Telenor, i za Huawei, ako se ovako zavrsi.....

Њихово је да пробају. [emoji4]

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Hvala puno na podrsci. Uzdrzacu se od prekomernog reklamiranja po forumima, ali samo za sada.... Poslao sam im jedan mail gde se iskreno cudim i ne mogu da verujem.... ***, da li sam ja psihopata da reklamiram bre ispravan uredjaj... Jos napravise *****a od mene... CCCCCC Nisam trazio nikakvu zamenu za novi telefon i sl, samo lepo da otklone nedostatak... Ovo je bio moj opis problema:

"Telefon je u stanju bez tragova koriscenja. Problem se javlja sporadicno. Manifestuje se tako sto se na dodir vide bele linijice digitizera, pracene diskoloracijom ispod dodirnutog mesta na tamnijim povrsinama. Izrazenije je kada je hladnije, i sa folijom. Kada je telefon zagrejan, i nema folije, problema uglavnom nema. Najlakse i najbrze cete isprovocirati problem, i videti da nesto nije u redu sa telefonom tako sto cete staviti bilo kakvu foliju i zalepljivati i odlepljivati polovinu, pri cemu cete videti distorzije na ekranu. Mozete prosarati po ekranu i zglobom prsta, i linije ce se pojaviti brze nego uobicajeno. U downloads folderu telefona ostavio sam 2 videa problema, kada se problem spontano manifestuje. Tu se vidi jasno i IMEI telefona. Takodje mozete pogledati video "Huawei p10 display problem", ako vam je tako lakse, u HD-u na You Yube; Link: https://www.youtube.com/watch?v=5J5edOpEXQw Problem nije softverske prirode s obzirom da sam pokusao sa hard reset, i s obzirom da, kada je problem prisutan, prisutan je i na samom Huawei logo-u pri paljenju. Izvinite zbog iscrpnog opisa, to je zbog prirode problema i cinjenice da je u pitanju jedan flagship uredjaj.

Srdacan pozdrav i unapred hvala!"

Odgovor:

"Vasa reklamacija nije prihvacena, prijavljen kvar nije potvrdjen"

@bitrate: Preko kog operatera si uzeo fon? Ovo je bilo u Mobis Electronic servisni centar btw...

Poslednja izmena:
Hvala puno na podrsci. Uzdrzacu se od prekomernog reklamiranja po forumima, ali samo za sada.... Poslao sam im jedan mail gde se iskreno cudim i ne mogu da verujem.... ***, da li sam ja psihopata da reklamiram bre ispravan uredjaj... Jos napravise *****a od mene... CCCCCC Nisam trazio nikakvu zamenu za novi telefon i sl, samo lepo da otklone nedostatak... Ovo je bio moj opis problema:

"Telefon je u stanju bez tragova koriscenja. Problem se javlja sporadicno. Manifestuje se tako sto se na dodir vide bele linijice digitizera, pracene diskoloracijom ispod dodirnutog mesta na tamnijim povrsinama. Izrazenije je kada je hladnije, i sa folijom. Kada je telefon zagrejan, i nema folije, problema uglavnom nema. Najlakse i najbrze cete isprovocirati problem, i videti da nesto nije u redu sa telefonom tako sto cete staviti bilo kakvu foliju i zalepljivati i odlepljivati polovinu, pri cemu cete videti distorzije na ekranu. Mozete prosarati po ekranu i zglobom prsta, i linije ce se pojaviti brze nego uobicajeno. U downloads folderu telefona ostavio sam 2 videa problema, kada se problem spontano manifestuje. Tu se vidi jasno i IMEI telefona. Takodje mozete pogledati video "Huawei p10 display problem", ako vam je tako lakse, u HD-u na You Yube; Link: https://www.youtube.com/watch?v=5J5edOpEXQw Problem nije softverske prirode s obzirom da sam pokusao sa hard reset, i s obzirom da, kada je problem prisutan, prisutan je i na samom Huawei logo-u pri paljenju. Izvinite zbog iscrpnog opisa, to je zbog prirode problema i cinjenice da je u pitanju jedan flagship uredjaj.

Srdacan pozdrav i unapred hvala!"

Odgovor:

"Vasa reklamacija nije prihvacena, prijavljen kvar nije potvrdjen"

@bitrate: Preko kog operatera si uzeo fon? Ovo je bilo u Mobis Electronic servisni centar btw...
Cekaj ti ga nisi odneo nego prvo poslao mail? Mislim ocekivano da ce odbiti.... Takvi smo mi....

Poslato sa Huawei P10 plus VKY-L09 uz pomoć Tapatoka

Zamijenih danas 7+ za 10+ 6/128.
Neka alternativa swiftkeyu i gboardu? Ne trebaju mi ni predikcije ni teme samo da je simple

Sent from my VKY-L09 using Tapatalk

Xperia keyboard.Probaj na guglu da nadjes.

Notifikacije na lock screen ne dolaze kao sto je na ios? Always on display ima li?

Sent from my VKY-L09 using Tapatalk

Ko zeli moze da konvertuje single sim u dual sim p10 plus.
Ja konvwetovao moj u L29c432 pratite linkove sa xda i youtube
Ja sam samo primenio dodatni korak da sacuvam oeminfo svog telefona ako zelim nekad nazad na ss.
Slican je postupak kao i za p9l barem u prvom delu otkljucavsnja flesfovanja twrp i oeminfo za dual sim. Jedino se drugi deo razlikuje.
Morate da znate osnove otkljucavanja botloadera i fleshovanja twrp.
https://youtu.be/8OywEYZ2cbw
https://forum.xda-developers.com/p10-plus/how-to/huawei-p10-plus-debrand-rebrand-update-t3715288
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ko zeli moze da konvertuje single sim u dual sim p10 plus.
Ja konvwetovao moj u L29c432 pratite linkove sa xda i youtube
Ja sam samo primenio dodatni korak da sacuvam oeminfo svog telefona ako zelim nekad nazad na ss.
https://youtu.be/8OywEYZ2cbw
https://forum.xda-developers.com/p10-plus/how-to/huawei-p10-plus-debrand-rebrand-update-t3715288
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Nisi mogao da izdržiš[emoji3]

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

S tim sto ja nisam nakon promene oeminfo isao odmah na b177 nego sam u Hwota na SD u folderu gurnuo b130 osnovni firmware. Kad se zsvrsi update mora force restart u recovery pa reset. Onds podigne sistem i odmah prijavi b150. Sve prodje regularno. Gurnuo obe sim kartice i ptijavio mi ota b177 i evo sad zavrsava i to. Evo nekih screen shota
2a22df4f7b56635feb6871e29253e3b7.jpg
f8f6c6434da75e0dcb13c445658df4c3.jpg

3afead681525b5ac41acc85635d182c7.jpg

Poslednja izmena:
Uzgred sad telefon i bolje radi na dual sim varijanti softvera. CPU jezgra su sinhronizivana i nema grejanja. Znaci to grejajanje jezgara je samo zbog softvera. Ne mogu da verujem da nisu dobro kernel uradili i optimizovali rad procesora na premium modelu...... . Oreo ce valjda to sve ispeglati. Iskreno se nadam.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

Uzgred sad telefon i bolje radi na dual sim varijanti softvera. CPU jezgra su sinhronizivana i nema grejanja. Znaci to grejajanje jezgara je samo zbog softvera. Ne mogu da verujem da nisu dobro kernel uradili i optimizovali rad procesora na premium modelu...... . Oreo ce valjda to sve ispeglati. Iskreno se nadam.

Ti bar možeš da se nadaš da ćeš dobiti oreo

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

Dobice bre i p10 lite. Sve su to skoro identicni softveri.

Stigao fon sa servisa, samo su vratili na fabricka podesavanja i stavili foliju. Par sati radi kako treba. Da ga ja ono ako je sve bilo do software, mislim da nema sanse. Na neki nacin ih i razumem *** jer zaista evo telefon radi besprekorno trenutno... A opet, imali su video u HD gde se vidi imei i ocigledan problem.... Zamolio sam Vladu sa foruma, od koga sam kupio telefon, da mi sastavi jedno punomocje, ima na benchu. doc da se skine, i onda cu ja sa njima da se teram ako treba. Da znate da ako kupujete polovno ili novo, a sa garancijom preko necijeg ugovora, nemate maltene nikakvu garanciju bez punomocja.....

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Ubacih B179 preko FF.Nije hteo da mi instalira B180 sa FF,a na OTA nije bilo nista.Oreo Beta je vec izasao.

Vrh Dno