Šta je novo?

Huawei P10 lite

Ja sam se dvoumio između honor 8x I p smart, uzeo sa p smart. Nekako mi glomazan honor.

Poslato sa POT-LX1 uz pomoć Tapatoka

Ja sam se dvoumio između honor 8x I p smart, uzeo sa p smart. Nekako mi glomazan honor.

I koliki je Sot na p smart? To cudo kosta 190 eur a ne vidim razliku od ovih od pre dve godine, plus koliko vidim usb 2 port. Jos 3gb ram sramota. Sad ne znam za selfi kameru negde pise 8mpix negde 13mipix...To iskoristili delove pa sklopili model da se ne baci [emoji6]

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Radi odlično, ja sam se iznenadio, jer sam prešao sa 10lite, koji je sličan po specifikacija a. Ovde je noviji čip set, ako se ne varam, ekran je odličan, baterija, pa vidi sam. Kad je samo na 3g, izgura 5 sati.
Ovaj SC je od juče, tu je i dva sata igranja WOT Blitz na HI podešavanjima.
Da dodam da nema brzo punjenje, na to se teško navikavam. I da mu se leđa grebu u roku od odmah.
Jedine dve mane za sad koje sam našao.
532515337480816f73975c72a7aefb14.jpg
2e0d699004ba573b93a9c467007fc3a7.jpg

Poslednja izmena:
Drugarica ima P Smart 2019.Cackao telefon,i licno nisam video nikakvu potrebu da bi sa P10 Lite presao na P Smart.Kukao sam na prednju kameru,ali kada sam video ovu na modelu P Smart,video da je ova na P10 Lite dosta bolja.Nadam se da je neki apdejt resio problem.A i meni licno P Smart 2019,sav nekako zenskast.[emoji6]

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Dobio sam dva neka ažuriranja čim sam uključio aparat. .
Moja prevashodno potreba je bio veći ekran. I daleko je bolji nego na 10lite. Baterija duže traje definitivno.
Osvetljenje mi je na automatsko sem kad sam u kući, onda malo pojačan. Za razliku od desetke, ova automatika radi odlično u svim uslovima, i vidljivost napolju kad je sunčan dan je na strani smart modela.
Za selfi kameru nisam stručnjak, ali zadnja kamera je ok, malo je naprednija od 10l, dal zbog podešavanja ili obrade, ne znam.
Pravio sam neke slike u totalnom mraku slikajući TV, i Smart je bolji.
Evo veče u dva moda sa Smarta, brzinsko okidanje bez podešavanja.
VRV je preko TT još malo lošija slika.
fe9a3bb8acd77de8940fe288d60103cf.jpg
2e5447a0f53e601aa828a7bd5025b78b.jpg

Sve je stvar ukusa i licne potrebe.Neka te sluzi dugo.[emoji6]Kod mene radi konacno sve savrseno i posle dve godine. Evo jedna trenutna [emoji6]
f7db317bd319eaca348fd12a6c81e8a9.jpg
dc24c9ef7106aba2c4c055e589167b65.jpg

P10l na svetlu daje iste rezultate kao i premium modeli. Uporedjivanjem sa p10 plus, mislim da cak p10l daje bolje fotke na svetlu. Razlozi... Sto unazadjen softver za plus, sto malo poboljsan softver za lite, pa kad se sabere oduzme I ovaj od 500eur koji je kostao I ovaj od 250 eur koliko je kostao dodje mu isti kvalitet na kraju. To ti je marketing. Napred Trump.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Crko je iz čista mira pre neki dan. Popravio sam i prodao, stvarno više ne mogu da ga gledam. Uzeh A50 prekjuče, apgrejd u svakom smislu, softver da ne pominjem.

hvala Bogu, da odmori tema malo. :D iz čista mira taj dan, a prethodno koliko je imao mira je diskutabilno.

Ne radi kod mene ni obicna,a ni Pro verzija.Sve sto snimi je u trajanju od 0:00

Ja tih problema nemam na b321 [emoji6]. Snima sve na jedan klik sa call recorderom u stock dialeru. Al rutovan, *mjau**mjau**mjau*. Kuj vas tero da se vracate na stock [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

Ma ludilo je Huaweiev EMUI :D Video kod druga na modelu Y7 Prime 2018 neki program Group Music.Ajde rekoh da probam na P10 Lite kako radi.Ali nece moci.Instaliran,ali se ne pokrece,jer je Kinez rekao da ne moze.To je samo za Y seriju,iako je P10 Lite jaci telefon i ovo moze da radi bez problema.I ne treba da im daju Android,jer Kinez od njega pravi iOS.Sad imaju neki svoj Cunga-Lunga OS,pa neka se igraju.

Koliko je EMUI loš ustvari shvatite tek kad ga se otarasite... No, uskoro očekujte dosta kvalitetno urađene aplikacije što se potrošnje baterije tiče jer sve moraju da prate nove Google Guidelines. Inače, ipak mi fali par opcija sa EMUI-a

Ja sam prešao sa EMUI na MIUI a isprobao sam i čist Android. Shvatam da se ukusi razlikuju ali toliko kukanja oko EMUI stvarno ne razumem. Nije uopšte loš, ima svoje mane i vrline ali stvarno se ne može reći da ne valja. Ako hoćete da imate milion opcija izvolite rutovanje.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Meni se cist Android najmanje sviđa. HTC je ranije imao, za moj ukus, najbolje odradjen UI. EMUI mi je skroz ok.

Sent from my 3310 using Tapatalk

Zanimljiv update za izraelsku verziju....

Screenshot_20190624_220347_com.teammt.gmanrainy.huaweifirmwarefinder.jpgScreenshot_20190624_220358_com.teammt.gmanrainy.huaweifirmwarefinder.jpg

Jos uvek prave lom sa apdejtima.Nebuloza,bili,nebuloza ostali.Koliko samo kukaju ljudi sa modelom P20 Lite i P Smart 2018,posle apdejta na Pie.

Jos uvek prave lom sa apdejtima.Nebuloza,bili,nebuloza ostali.Koliko samo kukaju ljudi sa modelom P20 Lite i P Smart 2018,posle apdejta na Pie.

E da firmware od p smart 2018 moze i u p10 lite. Ima vec portovani p10l sa emui 9.1 od p smart ali jos nije to ispeglano, ne rade senzori, kamera i tt. Ima i na xda tema ko hoce, al meni je to bzvze....

E da firmware od p smart 2018 moze i u p10 lite. Ima vec portovani p10l sa emui 9.1 od p smart ali jos nije to ispeglano, ne rade senzori, kamera i tt. Ima i na xda tema ko hoce, al meni je to bzvze....

Bice valjda zvanicno 9.1

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

P Smart 2018 je dobio Emui 9.1 preko OTA.

Nazad
Vrh Dno