I koliki je Sot na p smart? To cudo kosta 190 eur a ne vidim razliku od ovih od pre dve godine, plus koliko vidim usb 2 port. Jos 3gb ram sramota. Sad ne znam za selfi kameru negde pise 8mpix negde 13mipix...To iskoristili delove pa sklopili model da se ne baci [emoji6]Ja sam se dvoumio između honor 8x I p smart, uzeo sa p smart. Nekako mi glomazan honor.
Poslato sa POT-LX1 uz pomoć Tapatoka
Sta crko? Baterija ili telefon?Crko je iz čista mira pre neki dan. Popravio sam i prodao, stvarno više ne mogu da ga gledam. Uzeh A50 prekjuče, apgrejd u svakom smislu, softver da ne pominjem.
Kratak spoj na matičnoj u delu usb porta pa upropastio i charge controller pritom. Kineska tehnika.Sta crko? Baterija ili telefon?
E da firmware od p smart 2018 moze i u p10 lite. Ima vec portovani p10l sa emui 9.1 od p smart ali jos nije to ispeglano, ne rade senzori, kamera i tt. Ima i na xda tema ko hoce, al meni je to bzvze....Jos uvek prave lom sa apdejtima.Nebuloza,bili,nebuloza ostali.Koliko samo kukaju ljudi sa modelom P20 Lite i P Smart 2018,posle apdejta na Pie.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Bice valjda zvanicno 9.1E da firmware od p smart 2018 moze i u p10 lite. Ima vec portovani p10l sa emui 9.1 od p smart ali jos nije to ispeglano, ne rade senzori, kamera i tt. Ima i na xda tema ko hoce, al meni je to bzvze....
Sent from my VKY-L29 using Tapatalk
Mislim da ce dobiti, jer na spisku nije ni P smart 2018, a ima ga vec emui 9.1 na FF.Neće biti, nije na Huawei spisku
https://www.xda-developers.com/emui-91-rollout-older-huawei-honor-devices/
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Ma to custom rom PixysOS za emui 8. Nema si to veze sa portom. Jos kad vidis ko je developer sve jasno.Da li je neko probao ovo https://www.getdroidtips.com/android-9-0-pie-huawei-nova-3e/
Neki jesu, neki nisu jos.P Smart 2018 je dobio Emui 9.1 preko OTA.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari