Šta je novo?

Huawei P10 lite

Baterija mi je dobra. Nervira me sto mi ne stizu nigde obavestenja. I displej je bolji na A40. Samo neznam dali je tu negde sa brzinom.

Ja sam p10l prosledio detetu a sebi uzeo P smart 2019 prevashodno zbog većeg ekrana. Al ispade da je ekran odličan, kamera bolja, fluidnost besprekorna. A baterija daleko više gura i ako je na p 10 i dalje više nego dobra.

Poslato sa POT-LX1 uz pomoć Tapatoka

P smart je jako dobar telefon ja ga imao do skoro.

Послато са Redmi Note 6 Pro уз помоћ Тапатока

Koju aplikaciju za kameru koristite i zašto?
Ti pitas ko da imamo Redmi note ili Pocophone pa kao imamo izbor od milion aplikacija za kameru.
Kolko znam kod nasih radi samo jedna, stock, I to ako radi, u zavisnosti od updatova bivsih. Kad kazem radi mislim da daje iste ili bolje rezultate od stock varijante.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Jedva podesih Naptime za Gmail. Zanimljivo da je na Emui 9 lepo prijavi kao aolikaciju koju mozes da pustis da zaobidje Doze I optimizaciju. I neverovatno dobro Naptime radi na Emui 9. Na Emui 8 gmail nema kso apk nego je objedinjena u nekim google servis ima I pravi problem kad je ukljucen Doze jer nece da daje notifikacije.
Resenje za Emui 8 je da se sistemski obrise Gmail I instalira regularno sa play stora. Onda Naptime prepozna Gmail kao apk I onda sve u redu. E sad ovo je za rutovane, mada ima postupak da se uradi debloat google aplikacija I za ne rutovane pomocu komandi u adb. Screenshot_20190603-170528.jpg

Ti pitas ko da imamo Redmi note ili Pocophone pa kao imamo izbor od milion aplikacija za kameru.
Kolko znam kod nasih radi samo jedna, stock, I to ako radi, u zavisnosti od updatova bivsih. Kad kazem radi mislim da daje iste ili bolje rezultate od stock varijante.

Mislio sam neke tipa OpenCamera i to. Meni zna da da čak i dosta bolje rezultate.

Mogu li kako da naštimam da mreža bude 4G only,ide mi na živce kod nas u BiH kako su pustili 4G kada mi je upaljeno u opcijama 4G,3G,2G uvijek sam povezan na 3G iako je 4G mreža dostupna.
Zahvaljujem :D

Koju aplikaciju za kameru koristite i zašto?
Totalni padobranac u temi al probaj kameru od OnePlus telefona.Ja sam je instalirao na Honor 8 Pro i radila je bez nekih bagova da sam primetio

Sent from my DUK-L09 using Tapatalk

Od modela OnePlus ni jedna ne radi iz verzije 3.A od ovih sto rade ni jedna nije bolja od ove fabricke.

Lično Trump će da pusti update [emoji23]

Sent from my 3310 using Tapatalk

Pa vrlo je moguće. Možda sad namerno kinezi guraju update

Poslato sa POT-LX1 uz pomoć Tapatoka

Trebao sam da kopiram adresu i da posaljem ovde. Ja uzeo Xiaomi redmi 7

Honor 20 lite, nema teme za njega pa se slepam ovde [emoji2]
P10 lite i dalje sljaka. Honor 8x sam vratio u Telenor.

Jeste, to bez daljnjeg. Za te pare je odlican, lepo je uradjen, plus sam ja uzeo crveni.
Da je malo manji, kao Honor 20 lite, ne bi ga vracao, razlika je mizerna, ali taman toliko da mi ne odgovara.

Vrh Dno