Šta je novo?

Huawei P10 lite

Gledam Telenor ponudu a Samsung ne mirisem nikako. Hvala svakako na predlogu.

Sent from my 3310

P30 lite je nova 4e ili tako nesto. Tako da vec znas sta da ocekujes

Ja mislim da ću uzeti Redmi Note 7, dosta mi havajaca za neko vreme.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Gledam Telenor ponudu a Samsung ne mirisem nikako. Hvala svakako na predlogu.

Sent from my 3310
Ja Samsung nikad nisam imao kao smartphone. Ali ove godine sa A serijom i One UI-em su odradili opasan posao. Razmišljam se da im se priključim sledeće godine kad ovaj bude na izdisaju.

Baciću pogled svakako. A serije su mi bile ok, jer su se konačno setili da postoji nesto sem plastike, plus sto kazes da je UI menjam, stari touch wiz mi je bio očaj oduvek. Planirao sam Honor Play, ali ga nema u Telenoru više.

Sent from my 3310

Baciću pogled svakako. A serije su mi bile ok, jer su se konačno setili da postoji nesto sem plastike, plus sto kazes da je UI menjam, stari touch wiz mi je bio očaj oduvek. Planirao sam Honor Play, ali ga nema u Telenoru više.

Sent from my 3310
Što se UI-a tiče ja ne znam što svi kukumavče na EMUI. Jeste bio strašan u prošlosti na ranim Huawei modelima, ali meni je sada savršen. Samsung TouchWiz je bio strahota, pa su to malo ispravili sa Samsung Experience. Ovaj novi One UI koji je nasledio Experience od ove godine sam lično probao nedavno, i čini mi se da mi se sviđa više čak i od EMUI-a čiji sam veliki fan.

Odličan je emui. Nije napadan uopšte. Sve leži nekako gde treba. Faliće mi na mi9

Meni je EMUI ok. Bacicu pogled i na Samsung koji ste preporučili, videh da ga ima u Telenoru.

Sent from my 3310

Da li TWRP za P10 Lite,podrzava micro SD karticu formatiranu u exFAT formatu?

Sto sad pa to? Mislim da moze...

Ma kupio danas SDXC od 64GBa i po defaultu je exFAT,a i u Windowsu nema opcije da je formatira u FAT32.Jer sve micro SD kartice preko 32GBa su fabricku exFAT.Fon je prepoznaje bez problema i u exFAT formatu.Ja je formatirao u FAT32,jer moguce je da rootujem fon,pa nisam siguran za TWRP da li ce da je prepozna ako nije u FAT32.Ako sigurno podrzava TWRP exFAT,vraticu je nazad na fabricko,jer su bolje performanse na exFAT,a mogu i fajlovi preko 4GB.

Poslednja izmena:
Ma kupio danas SDXC od 64GBa i po defaultu je exFAT,a i u Windowsu nema opcije da je formatira u FAT32.Jer sve micro SD kartice preko 32GBa su fabricku exFAT.Fon je prepoznaje bez problema i u exFAT formatu.Ja je formatirao u FAT32,jer moguce je da rootujem fon,pa nisam siguran za TWRP da li ce da je prepozna ako nije u FAT32.Ako sigurno podrzava TWRP exFAT,vraticu je nazad na fabricko,jer su bolje performanse na exFAT,a mogu i fajlovi preko 4GB.
Ma sumnjam da ces rootovati ovu sklopociju [emoji1787]. Nije vredno ako si vec presao na januarski patch. A radi ti lepo kamera i baterija kolko tolko izgura 1 dan. Rutovanjem neces dobiti bolje performanse, sem onih skrivenih opcija u Emui tipa Tap2wake up ili 5x6 raspored, face unlock I sl. Moze se ziveti i bez toga. A sto se tice custom romova to zaboravi na ovim novijim security paychevima a i ti romovi su delimicno dobri jer kamera nije najbolja i neke tako opcije fale. Niko vise ni ne radi custom za Emui 8. Al zato Redmi Note 7 ili cak Mi A2 imaju gomilu custom romova i ne zna se koji je bolji. A gcam daje neverovatno dobre fotke. Mi A2 od 160 eur dobio Android 9 odavno a sprema se i desetka. Pri tom MiA2 uz smesno fleshovanje sa toolom bez problema prelaxis na Miui 9 ima cak i Miui10.

Poslednja izmena:
Ma sumnjam da ces rootovati ovu sklopociju [emoji1787]. Nije vredno ako si vec presao na januarski patch. A radi ti lepo kamera i baterija kolko tolko izgura 1 dan. Rutovanjem neces dobiti bolje performanse, sem onih skrivenih opcija u Emui tipa Tap2wake up ili 5x6 raspored, face unlock I sl. Moze se ziveti i bez toga. A sto se tice custom romova to zaboravi na ovim novijim security paychevima a i ti romovi su delimicno dobri jer kamera nije najbolja i neke tako opcije fale. Niko vise ni ne radi custom za Emui 8. Al zato Redmi Note 7 ili cak Mi A2 imaju gomilu custom romova i ne zna se koji je bolji. A gcam daje neverovatno dobre fotke. Mi A2 od 160 eur dobio Android 9 odavno a sprema se i desetka. Pri tom MiA2 uz smesno fleshovanje sa toolom bez problema prelaxis na Miui 9 ima cak i Miui10.

Potpuno se slazem.Zato sam i vratio karticu u exFAT i sve radi odlicno.Ja se odlucio da sledeci fon bude Poco [emoji6]

Ja sam prezadovoljan telefonom, ali s obzirom na to koliko sam se namučio da bi on došao do ovog stanja, sledeći put definitivno menjam brend. Verovatno će to po prvi put biti Samsung i to čini mi se baš onaj A50.

Meni rut ponajviše služi da lepo oglasi nestanu iz telefona. Nema ih ni u aplikacijama ni u brauzeru... Uzmem nečiji drugi telefon nekad i uplašim se od je.e.ih oglasa... Majko blaga... Za ostalo manje vise tu i tamo ponešto, nebitne stvari manje vise za prosečnog korisnika...

Meni rut ponajviše služi da lepo oglasi nestanu iz telefona. Nema ih ni u aplikacijama ni u brauzeru... Uzmem nečiji drugi telefon nekad i uplašim se od je.e.ih oglasa... Majko blaga... Za ostalo manje vise tu i tamo ponešto, nebitne stvari manje vise za prosečnog korisnika...

Meni Blokada bez roota radi isto to.

A gde ti iskacu reklame? U browser-u ili ovako nesto.... Mislim ja ne koristim nista od tih Ads programa I nemam problema sa tim.

To je zato što ne koristiš junk aplikacije kao mi [emoji23][emoji854]. Blokada reklame blokira u browseru i aplikacijama.

To je zato što ne koristiš junk aplikacije kao mi [emoji23][emoji854]. Blokada reklame blokira u browseru i aplikacijama.
Aha, pa ne koristim. Ima u ffinderu konkretno reklamica pa cu bas da probam da vidim dal ce je ugasi ovaj gore programcic.

A gde ti iskacu reklame? U browser-u ili ovako nesto.... Mislim ja ne koristim nista od tih Ads programa I nemam problema sa tim.

Gde ne, a i štedi podatke. Rekao bih čak da je i baterija bolja snjim. Ja ga koristim već godinama
276921910fc3bacc2d5b7e89638c3e9a.jpg

Thks! Ce probamo [emoji106].
Uzgred Kiwi browser sam skoro dobio preporuku I mnogo je dobar. Preporucujem.

Dobar je i Nox

Alexxx1,da li bi mogao da se menja OEMInfo,sada ako se uzme isti sa drugog telefona posle januarskog peca?

Nazad
Vrh Dno