Šta je novo?

Huawei P10 lite

Ocigledno je da bi bilo najbolje da nikad nije bio niti jedan apdejt.mada ovaj zadnji za C432 SS 383 moram da pohvalim.Konacno sve radi kako treba.Danas uzeo od drugarice malo da se zezam model P Smart 2019.Kada sam vide svu katastrofu prednje kamere,video da je Na P10 Lite bila bolja oduvek.Regulacija svetlosti ne postoji.Kod mene su sada kamere vrh.
P Smart / Honor 10 Lite su apsolutno minimalan napredak, ako uopšte, u odnosu na P10 Lite, čak mi se čini da malčice sporije rade.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Pa da.Kao novi modeli,a donose novo,nista.Taj P Smart 2019 ja ne bih uzeo ni na poklon.Sav je nekako svilen i zenskast.

Ja sam toliko "razočaran" sa P10L za ove 2 nepune godine, da sam danas poručio Honor 8X crveni [emoji41]

Sent from my 3310

P Smart / Honor 10 Lite su apsolutno minimalan napredak, ako uopšte, u odnosu na P10 Lite, čak mi se čini da malčice sporije rade.

Naravno, sta je to velika promena u dizajnu, neuporedivo manji bezeli, daleko jaci chipset, bolja kamera, bolja baterija i podrska koja je tek krenula.

Minimalna razlika, gotovo nepostojeca [emoji23]

Mislio sam na sam rad uređaja. Taj daleko jači čipset neprimetan je ako telefon nije fluidan. Veći ekran, veća potrošnja baterije tako da dođe na isto. Kamera jedva da je neki napredak. Da ne spominjemo što još ima verzija sa 3 GB...
Mislim da će pravi napredak biti P30 Lite mada vidim da nije bolji od Redmi Note 7 koji ih sve cenom i kvalitetom jede za doručak. Razočaran sam Huaweijem zato što nije snizio cene kao što trenutno (u nižoj i srednjoj klasi) i veoma pametno radi Samsung.

Ja sam toliko "razočaran" sa P10L za ove 2 nepune godine, da sam danas poručio Honor 8X crveni [emoji41]

Sent from my 3310
Kolko pratim temu barem za Honor 9 crkavaju samo tako. U stvari ko koristi kameru cesto izgori ploca I pozuti ekran. Eno zale se i menjaju ih ko na traci. Mozda su ovi modeli bolji, ali...

Kada se sve sumira,kupovina Huawei telefona je igra na srecu.Isti model,kod jednog zeza ovo,kod drugog ono.Secam se koliko primeraka modela P8 Lite su imali problema sa WIFIjem i Bluetoothom,a evo skoro 3 ipo godine komsija ga koristi bez ikakvih problema.Kaze radi odlicno.Kako kome.Znam samo da mi je Huawei postao,najneomiljeniji Kinez.

Kolko pratim temu barem za Honor 9 crkavaju samo tako. U stvari ko koristi kameru cesto izgori ploca I pozuti ekran. Eno zale se i menjaju ih ko na traci. Mozda su ovi modeli bolji, ali...

Valjda će biti ok. [emoji2]

Sent from my 3310

Pozdrav ljudi, ispao mi je telefon i puklo staklo. Telefon radi sve normalno samo ima pukotina bas puno po ekranu. Gde da se obratim i najbitnije kolika moze biti cena popravke? Hvala unapred.

Pozdrav ljudi, ispao mi je telefon i puklo staklo. Telefon radi sve normalno samo ima pukotina bas puno po ekranu. Gde da se obratim i najbitnije kolika moze biti cena popravke? Hvala unapred.
Meni jedan servis na brdu zavrsio ovo za par sati, ako se dobro secam cena je bila oko 5000-6000din. Okreni par brojeva da nadjes najbolju cenu,jer ima servisa koji ce traziti i preko 100e.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Meni jedan servis na brdu zavrsio ovo za par sati, ako se dobro secam cena je bila oko 5000-6000din. Okreni par brojeva da nadjes najbolju cenu,jer ima servisa koji ce traziti i preko 100e.

Da, meni su tražili skoro 100€ za to i samo sam se nasmejao. Na Aliju je ekran sa elektronikom oko 2.000 dinara, a onda mi je poznanik sve to zamenio za 1.000 dinara.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Hvala druze na odgovoru, tako sam i ja kapirao da je oko 50-60€. A zar Huawei nema ovlascenog servisera tu u Srbiji?

Cekaj malo.Jel pukao displej ili samo staklo preko displeja.Ako je samo staklo,kosta veoma malo.

Staklo je na KP 450 dinara.

Jel se desavalo nekome da mu se pojave 2-3 blede linije uz gornju levu ivicu? Najbolje se vide na sivkastim pozadinama ili npr u viberu gde koristim dark mode

Nemam drugi telefon da ih uslikam, a i da kad bih imao ne znam dal bi se videle preko fotografije

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Jel se desavalo nekome da mu se pojave 2-3 blede linije uz gornju levu ivicu? Najbolje se vide na sivkastim pozadinama ili npr u viberu gde koristim dark mode

Nemam drugi telefon da ih uslikam, a i da kad bih imao ne znam dal bi se videle preko fotografije

Pa ako ti nije nesto oko zastitnog stakla onda displej krenuo da otkazuje. U levom deli gore je Cpu gde prvo displej strada kad pregreje. Kod Honor 9 crkava samo tako ko malo vise koristi kameru.

Poslednja izmena:
Testirao sam ga malo, uglavnom su linije uvek tu ali kad je telefon hladan skoro I da se ne vide ali kako se telefon greje tako postaju sve uocljivije. Svakako imam garanciju jos nesto manje od godinu dana pa kako god hoce

Izgleda da ovaj telefon ima veći problem sa kvalitetom izrade. Meni lajsna iz cista mira pukla na ćošci. Telefon od prvog dana u futroli, nikad nije pao.

isto i meni. to je vec poznato ako procitas malo unazad.

Hvala [emoji1]
Inače sa P10 Lite sam u glavnom bio zadovoljan, jedino mi je posle godinu dana riknula baterija ali je to rešeno garancijom... P10 Lite ide ženi pa ćemo videti koliko će nju izdržati [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Pobegulje [emoji2]
Ja par dana koristim 8x, kad uzmem u ruku p10L nezgodno mi [emoji2]

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Vrh Dno