Šta je novo?

Huawei P10 lite

Ma kakav C185.Zeza kod mene sa apdejtima.Pitam onako.Interesuje me da li je neko probao nakon januara.Inace kod mene i jeste SS.C432.

Poslednja izmena:
Ma kakav C185.Zeza kod mene sa apdejtima.Pitam onako.Interesuje me da li je neko probao nakon januara.Inace kod mene i jeste SS.C432.
Ako mislis zbog OTA, nema to veze sa oeminfo. Imei broj, IP adresa, DNS zemlje u kojoj se nalazis i po nekad od operatera zavisi OTA.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ako mislis zbog OTA, nema to veze sa oeminfo. Imei broj, IP adresa, DNS zemlje u kojoj se nalazis i po nekad od operatera zavisi OTA.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk
Mislio sam da li moze jos uvek da se prelazi iz SS u DS i obrnuto,da se menja region.Da li mora OEMInfo da bude posle januarskog peca ili mogu i oni pre.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Mislio sam da li moze jos uvek da se prelazi iz SS u DS i obrnuto,da se menja region.Da li mora OEMInfo da bude posle januarskog peca ili mogu i oni pre.

Rizik. Jedino vrati na b210 pa onda izmenjaj. Jer dload kaci xloader e sad dal je on isti za parne I neparne od januara.... pitanje .

Bas zbog svega toga i pitam.

Ne bih se ja živ usudio da diram to.
Ma to je isti rollback jos od pre pola godine, obzirom da ga novi nema na ff. A u njemu je xloader 1 uvek bio. To se lako moze proveriti ako se vrati I prikaci na hcu client. Ako ga program prepoznaje logicno da je xloader 1, a ako ne moze, onda znamo sta je. I ako nakon rollback prva verzija na emui 8 bude neka posle januara, isto moze da ukazuje da mora prvi upgrade na xloader 2,a mislim da nece ponuditi taj januarski ili kasniji.

Emui 9.0 je bio totalni promasaj pa su sto pre objavili 9.1 sa dosta izmena I u dizajn u koliko vidim. A ovaj gpu turbo ne mogu da verujem da opet guraju kao adut jer smo provalili da je cista laz.

Uvek su bili sa majnesposobnijom podrskom i ostali.Drug se zali na modelu P Smart 2018 koji je dosao sa Android 8,nema nikakve nadogradnje ma Android 9,niti se negde prica o tome.Ako ovaj nas P10 Lite dobije 9ku,to ce biti cudo.Mislim da od toga nema nista.

Koliko ja vidim ni P20 Lite neće dobiti...

Jos uvek na FFu nema ni apdejta za april,a mi se pitamo za Android 9 [emoji16]

Telefon je najavljen februara 2017. Pojavio se na tržištu marta 2017. Prođoše tačno 2 godine, tako da ja mislim da je to i kraj softverske podrške za ovaj model. Daj bože da grešim.
PS. I ja se pridružio onima koji su zamenuli bateriju u telefonu. Sve je počelo naglo, iznenadni padovi od 9-10%, sa 30% na 0 potone za par minuta. Od kako je nova baterija, potpuno druga priča.

Poslednja izmena:
Tolko sa azuriranjima.
I sve se svodilo sta su u novom azuriranju zeznuli. A ako bi sve radilo kako treba bili bi u cudu I radovali se, ali retko. [emoji1787][emoji1787][emoji1787] Tema se sad svela na zamene baterije.
Meni super radi na tacno proslogodisnjem aprilskom patchu. I sta su radili godinu dana sa tim azuriranjima niko zivi ne zna.

Nismo [emoji6] Poceli su da naplacuju skoro sve dobre teme I fontove. Pazi nemoj da im kupim neku. Ovo prevazilazi sve mere. To je jedan ogroman - - - - - - - - - - -

Suntavilo.Uskoro ce narediti i koje pozadine smes da koristis.Zato vise nikada iPhone opet.Mislim Huawei [emoji23]

Poslednja izmena:
Drži se još uvek
da19d91756190f54a1e680fc620619ad.jpg
67274ec91b9e46679ae27037d1a2d46f.jpg

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Ovako kaze Huawei.Ali naravno,ovde su svi pametniji od ostatka sveta,i bice kako oni kazu i misle.Po sistemu Balkanske bratske ljubavi.Ko koga z.j.b.
033ac952a81fcd683728937558ed2c8e.jpg

Ima i za maj za region C45. Al mi dobiti necemo.[emoji24][emoji24][emoji24]
Screenshot_20190430-133155.jpg

Iovako nema nista novo osim gugl pačica... Ovaj fon je odavno mrtav

Što se mene tiče apdejt mi njihov stvarno ne treba, samo bi mi zeznuo nešto po običaju...

Ocigledno je da bi bilo najbolje da nikad nije bio niti jedan apdejt.mada ovaj zadnji za C432 SS 383 moram da pohvalim.Konacno sve radi kako treba.Danas uzeo od drugarice malo da se zezam model P Smart 2019.Kada sam vide svu katastrofu prednje kamere,video da je Na P10 Lite bila bolja oduvek.Regulacija svetlosti ne postoji.Kod mene su sada kamere vrh.

Kod mene poslednji apdejt, ovaj za mart, radi savršeno. Kamere izuzetne, baterija vrlo vrlo dobra.

Meni aprilski b321 iz 2018.god radi savrseno. Baterija nekad drzi nekad ne, ali to je hardverski. Kamere su extra, ali to je subjektivno, jer je bilo suncanih dana. Na suncu su slike super i sa telefonima od 5mpix od pre 7 god. Uz neke programe za koje je potreban root telefon radi super i za klasu vise. Bolje trenutno radi nego p10 plus. Emui 9.0 je totalni fijasko. Izlazi za neki dan emui 9.1 beta za p10.

Vrh Dno