Ko nam to hoće na C185 [emoji23][emoji23]. A što bi radio to? Vraćaš u Single Sim?Alexxx1,da li bi mogao da se menja OEMInfo,sada ako se uzme isti sa drugog telefona posle januarskog peca?
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Ko nam to hoće na C185 [emoji23][emoji23]. A što bi radio to? Vraćaš u Single Sim?Alexxx1,da li bi mogao da se menja OEMInfo,sada ako se uzme isti sa drugog telefona posle januarskog peca?
Ako mislis zbog OTA, nema to veze sa oeminfo. Imei broj, IP adresa, DNS zemlje u kojoj se nalazis i po nekad od operatera zavisi OTA.Ma kakav C185.Zeza kod mene sa apdejtima.Pitam onako.Interesuje me da li je neko probao nakon januara.Inace kod mene i jeste SS.C432.
Mislio sam da li moze jos uvek da se prelazi iz SS u DS i obrnuto,da se menja region.Da li mora OEMInfo da bude posle januarskog peca ili mogu i oni pre.Ako mislis zbog OTA, nema to veze sa oeminfo. Imei broj, IP adresa, DNS zemlje u kojoj se nalazis i po nekad od operatera zavisi OTA.
Sent from my VKY-L29 using Tapatalk
Rizik. Jedino vrati na b210 pa onda izmenjaj. Jer dload kaci xloader e sad dal je on isti za parne I neparne od januara.... pitanje .Mislio sam da li moze jos uvek da se prelazi iz SS u DS i obrnuto,da se menja region.Da li mora OEMInfo da bude posle januarskog peca ili mogu i oni pre.
A jel taj rollback vraća xloader na 1? Ništa tu meni nije jasno, i nije pametno da se dira.Rizik. Jedino vrati na b210 pa onda izmenjaj. Jer dload kaci xloader e sad dal je on isti za parne I neparne od januara.... pitanje .
Ne bih se ja živ usudio da diram to.Bas zbog svega toga i pitam.
Ma to je isti rollback jos od pre pola godine, obzirom da ga novi nema na ff. A u njemu je xloader 1 uvek bio. To se lako moze proveriti ako se vrati I prikaci na hcu client. Ako ga program prepoznaje logicno da je xloader 1, a ako ne moze, onda znamo sta je. I ako nakon rollback prva verzija na emui 8 bude neka posle januara, isto moze da ukazuje da mora prvi upgrade na xloader 2,a mislim da nece ponuditi taj januarski ili kasniji.Ne bih se ja živ usudio da diram to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari