Šta je novo?

Huawei P10 lite

Hahahha gde da se sakrijem [emoji23]

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Mislim da je bilo vise slucajeva da su ljudi to iskljucili I ujutru ih docekala azuirana verzija. . Neko je I ovde pisao cini mi se. Pa jedino rutujes I obrises updater ili rucno izmeni u build prop verziju.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Mislim da je bilo vise slucajeva da su ljudi to iskljucili I ujutru ih docekala azuirana verzija. . Neko je I ovde pisao cini mi se. Pa jedino rutujes I obrises updater ili rucno izmeni u build prop verziju.

Ako mi ne instalira ovaj update preko noci ne diram, a ako me za*mjau**mjau**mjau**mjau* ima da mu j.bem sunce, sve ima da pobrisem

Uzgred ima resenje za xloader 2 neki lik uspeo da ozivi p10. Zakucu ga bio u rikverc. Ok kosta 20ak dolara ali bolje I to nego cigla. Screenshot_20190303-211010.jpeg

Stigao update.To bre.Sad ima telefon da bude najjaci na svetu.Jos nisam instalirao ovo cudo od Huaweia,ali moram.Ne mogu a da ne saznam sta su sje..li,mislim sta su poboljsali.Za sada vidim veliki pomak.Ne pise vise 379,sad je 381 [emoji23]
3159e538be7e23d806cd2bb07f390b6f.jpg

Stigao update.To bre.Sad ima telefon da bude najjaci na svetu.Jos nisam instalirao ovo cudo od Huaweia,ali moram.Ne mogu a da ne saznam sta su sje..li,mislim sta su poboljsali.Za sada vidim veliki pomak.Ne pise vise 379,sad je 381 [emoji23]
3159e538be7e23d806cd2bb07f390b6f.jpg

Stigao i meni. Nisam kući, ali javi utiske kad instaliraš.

Jos je sveza instalacija,ali jedno sam primetio da je bolje.Mnogo se bolje cuje sagovornik u toku razgovora,a kazu da i mene sada bolje cuju.Ostalo cemo videti za neki dan ;)

Jos je sveza instalacija,ali jedno sam primetio da je bolje.Mnogo se bolje cuje sagovornik u toku razgovora,a kazu da i mene sada bolje cuju.Ostalo cemo videti za neki dan ;)
Meni se extra cuje na b321. To znaci da jedan update bude dobar, drugi losiji. To kao sa kamerom na emui 5.
Uzgred kameru na p10 plus su toliko srozali da je apsolutno sada isti kvalitet kao na p10 lite. A kvalitet snimka je bolji na lite nego na plus. A to da bi se, jel te, prodavaj p20 itd. Oproban recept.

Poslednja izmena:
Jos jednom dokaz da je ovaj fon mogao mnogo vise da mu je lepo ispeglan softver.Ja na ovom B381 ne mogu da prepoznam prednju kameru.Testirao je u mraku,sada izasao napolje po lepom vremenu.Prednja kamera nikada od kako imam ovaj fon nije pravila bolje slike.Ja sam sada odusevljen.Takodje i zadnja je bolja.Mnogo bolje zumira.Ovo je dokaz da Huawei moze da sredi sve po pitanju softvera,ali stara fora je srozavanje istog zbog prodaje novih modela.Nadam se da apdejt za mart nece ponovo unistiti kamere kod mene,jer ovako kako sada slikaju,meni ne treba nista bolje.

Jos jednom dokaz da je ovaj fon mogao mnogo vise da mu je lepo ispeglan softver.Ja na ovom B381 ne mogu da prepoznam prednju kameru.Testirao je u mraku,sada izasao napolje po lepom vremenu.Prednja kamera nikada od kako imam ovaj fon nije pravila bolje slike.Ja sam sada odusevljen.Takodje i zadnja je bolja.Mnogo bolje zumira.Ovo je dokaz da Huawei moze da sredi sve po pitanju softvera,ali stara fora je srozavanje istog zbog prodaje novih modela.Nadam se da apdejt za mart nece ponovo unistiti kamere kod mene,jer ovako kako sada slikaju,meni ne treba nista bolje.

Iskreno, ja koristim Open Camera i takođe su bolje slike. Tako da slobodno mogu da kažem da nije do aplikacije za kameru, nego su nešto u kernelu ispeglali. Baterija čini mi se za nijansu brže ide, ali i dalje krpi 6h bez problema.

Stigao i kod mene 381 ali snjim i januarski patch sa antirollback....
Haj kazit utiske vi koji ste instalirali

Kod mene u VIPu C738 jos nista :/
WAS-LX1 I dalje sam na 8.0.0.371 :sceptic:

Stigao i kod mene 381 ali snjim i januarski patch sa antirollback....
Haj kazit utiske vi koji ste instalirali

Jesi citao ti postove iznad?;) Kod mene poboljsane kamere,bolje se cuje u toku razgovora,sve ostalo isto.Ja nemam nameru vise da cackam ovaj telefon,jer sam video da za mene to nema nikakvu svrhu.Bolje radi ovo,ali ne radi ono.Probam sve,a opet se vratim na fabricki softver.A i ovaj model je vec zastareo i polako zaboravljen.Ti ako mislis da se zezas sa starijim verzijama i sa custom romovima i modovima,onda ne instaliraj.Nema tu sta da razmisljas mnogo.Meni fon radi posao trenutno.Naravno ako se steknu uslovi za nesto bolje,bice zamenjen.

Poslednja izmena:
Jesi citao ti postove iznad?;) Kod mene poboljsane kamere,bolje se cuje u toku razgovora,sve ostalo isto.Ja nemam nameru vise da cackam ovaj telefon,jer sam video da za mene to nema nikakvu svrhu.Bolje radi ovo,ali ne radi ono.Probam sve,a opet se vratim na fabricki softver.A i ovaj model je vec zastareo i polako zaboravljen.Ti ako mislis da se zezas sa starijim verzijama i sa custom romovima i modovima,onda ne instaliraj.Nema tu sta da razmisljas mnogo.Meni fon radi posao trenutno.Naravno ako se steknu uslovi za nesto bolje,bice zamenjen.
Ma citao sam nego sam mislio da kazete utiske nakon nekoliko dana koristenja da ne slucajno javi neki bug. Inace ne verujem da ce ikad biti bolji custom rom nego huawejev emui ma kakav i da bio. Ja sam na 373 i baterija ne drzi bas kao sto sam ocekivao, mnogo retko da prebaci 5h sot pa ako na 381 drzi vise da ga apdejtujem. Vidim reko si da su kamere znatno bolje sad i to je nesto :)

Meni na b321 super. Otkljucavam još neke opcije u emui, tipa sitnije ikonice kod rasporeda 5x6. Vadim skripte iz Catuva moda i prilagodjujem sebi. Tako mi najbolje.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Meni na b321 super. Otkljucavam još neke opcije u emui, tipa sitnije ikonice kod rasporeda 5x6. Vadim skripte iz Catuva moda i prilagodjujem sebi. Tako mi najbolje.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Ali propuštaš jako bitne patcheve [emoji1787][emoji1787]. Šalu na stranu, stvarno bolje slika, pogotovo se na Instagram vidi razlika.

Sad ide nedelja hvaljenja Huaweia ;-)
Da svane i nama jednom [emoji482][emoji106]

Moj P10 Lite je sinoć pretrpeo fizičko oštećenje, ispresavijen je i baterija ne reaguje uopšte na dugme za paljenje niti na punjač kad se priključi.
Uzet je u mts-u na 24 rate, dakle i dalje je pod garancijom, da li mogu nekako da zahtevam da ga poprave ili ?

Moj P10 Lite je sinoć pretrpeo fizičko oštećenje, ispresavijen je i baterija ne reaguje uopšte na dugme za paljenje niti na punjač kad se priključi.
Uzet je u mts-u na 24 rate, dakle i dalje je pod garancijom, da li mogu nekako da zahtevam da ga poprave ili ?
Ete ti malera. A taman sve super krenulo i updatovi.
Ma moz da im odneses, al nece ti uvaziti garanciju. Nemas garanciju od lomova. To samo imaju ovi od po 700 eur i to dva, tri meseca kao gold garancija.

Ete ti malera. A taman sve super krenulo i updatovi.
Ma moz da im odneses, al nece ti uvaziti garanciju. Nemas garanciju od lomova. To samo imaju ovi od po 700 eur i to dva, tri meseca kao gold garancija.

Da, ali nije se polomio, samo je blago isavijen.

Da, ali nije se polomio, samo je blago isavijen.
Isavijan, uvijen, deformisan to mu je isto. Nije se pokvario sam od sebe da bi to uvazili garanciju. Vizuelno se vidi da se usinuo [emoji6]. Al u svakom slucaju odnesi u ovlasceni servis.

Sad su pa u Temama zablokirali da se menjaju fontovi sa novim azuriranjem Huawei Themes.. Obrisah je sa root statusom i instalih staru iz februara I nema vise da mi azurira. Nece oni mene da zezaju [emoji6] Screenshot_20190308-175004.jpegScreenshot_20190308-192600.jpegScreenshot_20190308-192826.jpeg

Zato kod mene ni jedna Huaweieva aplikacija nije azurirana od kako je kupljen telefon.Slepci bili i ostali.

Poslednja izmena:
Zato kod mene ni jedna Huaweieva aplikacija nije azurirana od kako je kupljen telefon.Slepci bili i ostali.
A zar nismo rekli 3 nedelje hvalospevi na Huawei zbog boljih kamera [emoji1787][emoji1787]? Inače meni telefon super radi, s tim što izgleda malo malo pa zatru neku funkciju.

Pa rekoh, ali džaba. Stalno nešto izvode. A stavili kao neke njihove fontove za koje treba da se plati da bi se preuzeli. Vaziiii...sutra malo.

Sad sam probao Naptime, ali sam iskljucio optimizaciju za istu aplikaciju. Malo mi je bilo nelogično da i ona bude isključena po Default, jer onda gubi smisao...i rezultat 0% preko noći.
IMG_20190310_094156.jpegScreenshot_20190310-093218.jpeg

Vrh Dno