Smes Ota, sto ne bi smeo. A ovlascenja, zavisi, ako je manji update onda je mala verovatnoca da ce promeniti toliko sistem.I da, jedno pitanje, pošto sam davao ADB ovlašćenja Naptimeu, da li smem da instaliram OTA kada bude stigao? I, da li (ako smem da ga instaliram) ću morati opet da dajem ovlašćenja?
To spremaju Pie samo za ekipu sa bencha [emoji1787][emoji1787][emoji1787]Upravo proverio, i kod mene ista situacija. Tragikomedija. Mene više zabrinjava što nema martovski patch da iskoči nigde.
Pa koj moj si ga konvertovo u C432. Nisi trebao da prelaxis sa C185 [emoji1787]Ne znam, rekoh da nisam menjo ne znam šta tim dozvolama pa da trokira OTA. Inače kod mene C185 odobren, od C432 ni traga ni glasa.
Nema servisni za C185 više, zadnji je oktobarski. Zbog toga.Pa koj moj si ga konvertovo u C432. Nisi trebao da prelaxis sa C185 [emoji1787]
Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka
Cudno...Nema servisni za C185 više, zadnji je oktobarski. Zbog toga.
Iskreno, planirao sam, pošto su uveli antirollback, ako budem čačkao custom romove, pa da mogu onda bezbedno da se vratim na poslednju verziju.Cudno...
Znači u istom košu smo što se tiče IMEI approvala, a kod mene ga još nema. Čudno... Inače gledao sam, Kinezi imaju najbolje apdejtove. Na svaka 2-3 meseca pun featuresa i toliko. Nema Google appsa ni battery draina. Milina.Pa 2-3 dana pre prvog..
Ma gde zuris. Polako, dobicete battery drain i unazadjenu kameru. To nema da brines. Al zato google security februar, eeee I to je nesto.Znači u istom košu smo što se tiče IMEI approvala, a kod mene ga još nema. Čudno... Inače gledao sam, Kinezi imaju najbolje apdejtove. Na svaka 2-3 meseca pun featuresa i toliko. Nema Google appsa ni battery draina. Milina.
Bar neće da mi uđe virus preko png slike [emoji34][emoji34][emoji34]Ma gde zuris. Polako, dobicete battery drain i unazadjenu kameru. To nema da brines. Al zato google security februar, eeee I to je nesto.
Ako je ironično sviđa mi se hahahahh. Inače ako nije, nemoguće je da ne znaš o čemu pričam. Vrlo ozbiljan Android propust, ako samo pogledaš inficiranu png sliku na društvenoj mreži ili netu, bez da je skidaš, možeš da se inficiraš.Gde su to napisali. To nema u opisu....
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Slušaj ti mene, da slepci nisu napravili da notifikacije zavise od Plej servisa, odavno bi ja gurnuo kineski rom u njega. Mnogo čist od tih Google govana. Imam utisak i da čak prisluškuju razgovore. Stalno mi nekako izlaze reklame o onome o čemu pričam hmmm.Haha. Ako se inficiram popicu retrovirusnu terapiju i tolko :-D
A šta ti virusi rade uopšte. Maznu mi lozinke i granje...pa sta. I ovako Google sve snima. Oni su najveći virus da ti ja kažem.
Pa fala Bogu, snimaju garant. Nego nisam političar i državni funkcioner inače bi mi već zazvonili i ucenjivali sa ko zna čime.Slušaj ti mene, da slepci nisu napravili da notifikacije zavise od Plej servisa, odavno bi ja gurnuo kineski rom u njega. Mnogo čist od tih Google govana. Imam utisak i da čak prisluškuju razgovore. Stalno mi nekako izlaze reklame o onome o čemu pričam hmmm.
Ovo objašnjava battery drain hahahahhaa. Inače verujem da je istina, zato sam uvek voleo custom romove bez gappsa. Ono mislim, beše nekad, sad sve push notifikacije idu preko play servisa.Pa fala Bogu, snimaju garant. Nego nisam političar i državni funkcioner inače bi mi već zazvonili i ucenjivali sa ko zna čime.
Ma Microsoft je beba za Google. Ovi se bre uvukli u sve pore života. Bukvalno imaju tvoju rutu kretanja. Elem, pustite ih regularno sa februatskim security patchom da se ne muče preko virusa Png ekstenzija i slično kao kod mene ;-)Odavno snimaju sve i imaju profil o svakom korisniku.To su odavno priznali.Kao i Microsoft za Windows.I ne samo oni.Svi prikupljaju podatke.Kad se sve skupi,smartphone je vise lose nego dobro,ali smo mi inficiraniji vise nego sami uredjaji [emoji6]
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Video sam tvoju temu na XDA za rollback pa rekoh da vratim na stock. Procitao tvoje uputstvo I upustvo na engleskom u zipu sa firmwerom. Sve Sam uradio korak po korak ali nece da instalira servisni rom sa force upgrade. Svaki put kaze Software install failed....Ma Microsoft je beba za Google. Ovi se bre uvukli u sve pore života. Bukvalno imaju tvoju rutu kretanja. Elem, pustite ih regularno sa februatskim security patchom da se ne muče preko virusa Png ekstenzija i slično kao kod mene ;-)
Pa koristiš neki stari servisni. Moraš barem verziju koja je bila u telefonu pre Omni roma.Video sam tvoju temu na XDA za rollback pa rekoh da vratim na stock. Procitao tvoje uputstvo I upustvo na engleskom u zipu sa firmwerom. Sve Sam uradio korak po korak ali nece da instalira servisni rom sa force upgrade. Svaki put kaze Software install failed....
Inace sad sam na omnirom,sa stock recovery
Nike stari, skinuo sam zadnji koji he na temu 8.0.0.373 a pre toga dam bio na 321 koji sam stavio preko hwotaPa koristiš neki stari servisni. Moraš barem verziju koja je bila u telefonu pre Omni roma.
Ne može sa beta 321 servusnim do regularne verzije. Može samo Hwota8. Barem ja nikad nisam to probao jer mi intuicija govorila da to neće ići.Nike stari, skinuo sam zadnji koji he na temu 8.0.0.373 a pre toga dam bio na 321 koji sam stavio preko hwota
Znaci da pratim video sa hwota8 koji imas na youtubu da probam takoNe može sa beta 321 servusnim do regularne verzije. Može samo Hwota8. Barem ja nikad nisam to probao jer mi intuicija govorila da to neće ići.
Ma da. Sa Hwota8 sve resavas. B321 nema OTA što indirektno govori da ne može ni bilo koji naredni servisni. A takodje i ne postoji servisni za b321. A i praksa Huaweia je sa bete uvek rollback pa onda zvanična. Kao sad i za Emui 9 za neke modele.Znaci da pratim video sa hwota8 koji imas na youtubu da probam tako
Znaci da skinem bilo koji 8.0 firmware ( necu ovaj sa januarskim apdejtom, neki pre njega) sa fffindera I fleshujem preko hwota8Ma da. Sa Hwota8 sve resavas. B321 nema OTA što indirektno govori da ne može ni bilo koji naredni servisni. A takodje i ne postoji servisni za b321. A i praksa Huaweia je sa bete uvek rollback pa onda zvanična. Kao sad i za Emui 9 za neke modele.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari