Šta je novo?

Huawei P10 lite

Ma da.Ima mi da dobijemo na ovom telefonu Pie preko pogace.:D

Nema tu neke filozofije. Kad se pojavi novi Emui ide prvo za Kineze plus tri meseca i onda stiže u Eu. Kako ga nema za Kineze o tome onda ne treba ni mastati.
Screenshot_20190228-134423.jpeg

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Mislim da Kinezi rade za sve regione ali naravno za njihovo tržište to bude ispeglanije. Pogotovo je razlika i u Google security i google apk gde oni to imaju minimalno u njihovim verzijama. Što je i razumljivo jer je Google blokiran u Kini.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Ma realno ni ne treba mi Pie, nisam primetio neki veliki napredak ni sa oreo kada se apdejtovao sa nugata. Inače mi ističe ugovor u maju tako da još malo i ćao P10 Lite, verovatno prelazim na Xiaomi...
Doduše posle zamene baterije ne mogu da se žalim, od novembra izvlačim i do 6.30 SoT-a.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ima li ga nekome security patch? Kod mene obično stiže dan-dva pre prvog, sada ga nema.

Kod mene je i dalje 379. Uvek mi stizao isto tako pre prvog 2-3 dana..

Videh se danas sa drugom koji ima isti fon,pa rekoh usput da ga pitam jer mu stigao apdejt za februar.Kaze on,jos pre nekoliko dana.C432B381 SS.Nista novo.Kod mene jos nije ni odobren.Osecam da za moj IMEI broj prave strasan apdejt.Ima posle njega da mi fon postane Mate X :D

Videh se danas sa drugom koji ima isti fon,pa rekoh usput da ga pitam jer mu stigao apdejt za februar.Kaze on,jos pre nekoliko dana.C432B381 SS.Nista novo.Kod mene jos nije ni odobren.Osecam da za moj IMEI broj prave strasan apdejt.Ima posle njega da mi fon postane Mate X :D
Mene više zabrinjava što ga nema martovski patch na Firmware Finder. Ili su obustavili podršku za model, odnosno usporili, ili rade Pie. Nema treće. Kod mene isto nije approved.

A ti jel si dobio na Plus? Kakav je EMUI 9? Jel ima tih RAM Management problema?
Ma kakvi. Jos nista od Ota. A pojavljuju se neke verzije na FF skroz drugacije obelezene sa po jednim zapakovanim fajlom. Sta li muljaju ko zna.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Ni oni ne znaju verujem. Ja bih čekao OTA, nije vredno svejedno.

Poslednja izmena:
Kao i uvek.Nebulozama nikada kraja sa ovim Kinezma.Za C185 mi odobren februarski apdejt,a za C432 nije.Kinezi bili fuseraj i ostali.

Kao i uvek.Nebulozama nikada kraja sa ovim Kinezma.Za C185 mi odobren februarski apdejt,a za C432 nije.Kinezi bili fuseraj i ostali.

Upravo proverio, i kod mene ista situacija. Tragikomedija. Mene više zabrinjava što nema martovski patch da iskoči nigde.

Vrh Dno