Lele, šta si sad pitao.... Ne pipaj ništa dok ga nisi brikovo ;-)Servisni b386 moze nakon bilo koji custom rom sa stock recovery?
Jel ide preko hwota?
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Kod mene se mnogo vidi razlika. I telefon prijavljuje non-stop dozing kad je ugašen ekran. Baterija se samo troši dok se igram na njemu.Taj Naptime i kod mene nema efekta.Izgleda da sa njime baterija ide jos brze.
Hahah ne planiram da ga menjan za sad bez brige necu da ga brikujemLele, šta si sad pitao.... Ne pipaj ništa dok ga nisi brikovo ;-)
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Vajpuj keš iz recoverya, pusti menadžer uređaja da prodrlja malo, i trebalo bi da reši problem. Ako ne, otišla i tebi baterija kao meni što je bila.Kada sam instalirao Naptime,kod mene se desilo turbo praznjenje baterije.Za 8h u mirovanju ide 5% baterije.A kada se koristi telefon,ide ko blesava.Ne moze da izgura ni 4h SOTa.
To je Huawei security protiv Naptime i uštede energije. Drugim rečima bajo vreme ti je da menjaš telefon to ti poručuje Huawei. Ne možeš bre ti za te pare posle dve godine da imaš telefon kao tada. Imaš izbor Mate 20 lite, P20 lite ;-)
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Kako, pa zar mi nemamo Gpu turbo, optimizacije, cuda, avione, kamione. Huawei je to bio "announced" na sva zvona kao revolucionarnu ideju. Kako smes da se zalis. Bez toga bi umesto 25% potrosio 85%.Bas tako.Ali nece vise na telefonu pisati Huawei ili Honor.Da li je moguce da posle 40min igranja igre Asphalt 9 ode 25% baterije?
Nije. A i buguje nešto sad vidim.Pa dali je bolja od standardnu kameru?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari