Šta je novo?

Huawei P10 lite

Pa čim je na Ff garant radi. Fora je samo da ne upucas pogrešnu verziju ko i za običan update jer su napravili papazjaniju sa tim verzujqma.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Nije Huawei više za igranje kao nekad. Ja sam prezadovoljan sada na stock b386 sa Naptime-om, ali ga ne ažuriram ni slučajno do sledećeg factory reseta (za par meseci eventualno, ako se "uneredi" pa mi lakše da ga očistim tako). I to ću vrlo dobro da proverim iskustva ljudi ovde sa apdejtom. Nemam živaca ja više za to.

Taj Naptime i kod mene nema efekta.Izgleda da sa njime baterija ide jos brze.

Servisni b386 moze nakon bilo koji custom rom sa stock recovery?
Jel ide preko hwota?

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Pa mislim ni kraće pitanje ni više nekih pojmova ;-)
Sa servisnim može sve da se ispegla, a da bi funkcionisao moraju samo dve particije da budu netaknute: particija e-recovery u kojoj je okidač za force metodu i dload i particija oeminfo. Znaci sve ostale particije tipa, recovery, ramdisk, system,data, vendor, version pegla bez problema.

Kome da stigne? Ovde na temi tri i po korisnika. Niko nista nit hvali nit kudi. Izgleda svi prodali telefone. Samo hejteri još uvek ostali :)

Ja sam i dalje na Januarskom patch-u [emoji2]
I nisam hejter [emoji23]

Sent from my 3310

Kada sam instalirao Naptime,kod mene se desilo turbo praznjenje baterije.Za 8h u mirovanju ide 5% baterije.A kada se koristi telefon,ide ko blesava.Ne moze da izgura ni 4h SOTa.

Kada sam instalirao Naptime,kod mene se desilo turbo praznjenje baterije.Za 8h u mirovanju ide 5% baterije.A kada se koristi telefon,ide ko blesava.Ne moze da izgura ni 4h SOTa.
Vajpuj keš iz recoverya, pusti menadžer uređaja da prodrlja malo, i trebalo bi da reši problem. Ako ne, otišla i tebi baterija kao meni što je bila.

Kako pa bas ode kad instalirah taj Neptime.Obrisao sam program i necu da se smaram vise.Da vidim sta ce biti sa februarskim apdejtom.Ako nema neke promene,kao sto i nece,namesticu ovo da radi kako ja hocu ili mu brik i kontejner ne ginu.

To je Huawei security protiv Naptime i uštede energije :) . Drugim rečima bajo vreme ti je da menjaš telefon to ti poručuje Huawei. Ne možeš bre ti za te pare posle dve godine da imaš telefon kao tada. Imaš izbor Mate 20 lite, P20 lite ;-)

To je Huawei security protiv Naptime i uštede energije :) . Drugim rečima bajo vreme ti je da menjaš telefon to ti poručuje Huawei. Ne možeš bre ti za te pare posle dve godine da imaš telefon kao tada. Imaš izbor Mate 20 lite, P20 lite ;-)

Bas tako.Ali nece vise na telefonu pisati Huawei ili Honor.Da li je moguce da posle 40min igranja igre Asphalt 9 ode 25% baterije?

Bas tako.Ali nece vise na telefonu pisati Huawei ili Honor.Da li je moguce da posle 40min igranja igre Asphalt 9 ode 25% baterije?
Kako, pa zar mi nemamo Gpu turbo, optimizacije, cuda, avione, kamione. Huawei je to bio "announced" na sva zvona kao revolucionarnu ideju. Kako smes da se zalis. Bez toga bi umesto 25% potrosio 85%.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Ma taj GPU Turbo je cudo,kao i ostale njihove inovacije.Ima ih,ali ih mi ne vidimo ;) Ovi na C738 iz VIPa dobijaju taj fascinantni GPU Turbo tek sada sa februarskim apdejtom.Neki regioni jos cekaju i Oreo,a mi raspravljamo da li ce dobiti apgrejd na Android 9.Hoce,ali u snovima.Svaka rec je vise suvisna.

Poslednja izmena:
Da. Video sam i ja to za Gpu turbo, a već su dobili ranije. Izgleda biće Ultra Gpu turbo :)

Popravila se baterija.. inace meni tera do 1 % i jos 30 sekundi nakon upozorenja. Silovao sam ga ,mogao bi dosta duze bez tolikog mucenja..ostalo mi jos sat vremena sigurno..
124c414c1aa6d09b32f4a5a6a895e6f0.jpg

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Meni je zadnji update skroz zeznuo bateriju, ili ako grešim otišla je baterija jer preko noći mi skine 10% baterije a kad dođe do 30% samo ga ugasi.

I ako neko može da mi kaže, dal će ako uradim fabrički restart se nešto poboljšati baterija.

Znaci treći slučaj crkavanja baterije.
Ma nosi i reklamiraj ako imaš garanciju.

Nece moci Gcam na ovom procesoru.Probao ja mislim sve verzije i uvek baguje.

Nazad
Vrh Dno