Alexxx1
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 10.02.2017
- Poena
- 185
Haha, more nemoj popijes ban za lozenje ;-)Dobio sam pie10+))))
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Haha, more nemoj popijes ban za lozenje ;-)Dobio sam pie10+))))
Maja ce da bude apdejt za februar [emoji3] Mi se nadamo,kao da je ovo telefon iz vrha ponude Huaweia,koji je izasao juce,a ne P10 Lite.[emoji3]Ma bice i pie ali Maja meseca..
Čekaj, Pie za P10 Lite? Odakle ta informacija?Dobro,ne morate verovati. Uskoro stize
Jel posebni timovi developera rade za posebne regione? Od ovih iz Huaweia mi ne to nebi čudilo..Nema tu neke filozofije. Kad se pojavi novi Emui ide prvo za Kineze plus tri meseca i onda stiže u Eu. Kako ga nema za Kineze o tome onda ne treba ni mastati.
Pogledajte prilog 266413
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Ti si momče lažov i d.e.b.i.l.Citao skoro na nekom ruskom forumu,zaboravih gde,ne mogu naci.
Mene više zabrinjava što ga nema martovski patch na Firmware Finder. Ili su obustavili podršku za model, odnosno usporili, ili rade Pie. Nema treće. Kod mene isto nije approved.Videh se danas sa drugom koji ima isti fon,pa rekoh usput da ga pitam jer mu stigao apdejt za februar.Kaze on,jos pre nekoliko dana.C432B381 SS.Nista novo.Kod mene jos nije ni odobren.Osecam da za moj IMEI broj prave strasan apdejt.Ima posle njega da mi fon postane Mate X![]()
Ko i uvek. Ma nece dobiti lite. U to sam ubedjen.Pa neodređeno je.
A ti jel si dobio na Plus? Kakav je EMUI 9? Jel ima tih RAM Management problema?Ko i uvek. Ma nece dobiti lite. U to sam ubedjen.
Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka
Ma kakvi. Jos nista od Ota. A pojavljuju se neke verzije na FF skroz drugacije obelezene sa po jednim zapakovanim fajlom. Sta li muljaju ko zna.A ti jel si dobio na Plus? Kakav je EMUI 9? Jel ima tih RAM Management problema?
Upravo proverio, i kod mene ista situacija. Tragikomedija. Mene više zabrinjava što nema martovski patch da iskoči nigde.Kao i uvek.Nebulozama nikada kraja sa ovim Kinezma.Za C185 mi odobren februarski apdejt,a za C432 nije.Kinezi bili fuseraj i ostali.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari