Dejan Aleksic
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 11.10.2014
- Poena
- 54
Malo vise detalja tutorijal neki ? Moze i na engleskomProbaj da mu proguras servisni za EMUI 5.
Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka
Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока
Malo vise detalja tutorijal neki ? Moze i na engleskomProbaj da mu proguras servisni za EMUI 5.
https://youtu.be/AokzzNYTFnE Inače napravio član ovog foruma.Malo vise detalja tutorijal neki ? Moze i na engleskom
Xxaxxxxx e taj clan me inace i "za*mjau**mjau**mjau**mjau*" xaxxaxaxaxaxaxxx
Kako si flešovao taj novi rom za EMUI 8? Preko recoverya?Xxaxxxxx e taj clan me inace i "za*mjau**mjau**mjau**mjau*" xaxxaxaxaxaxaxxx![]()
TWRPKako si flešovao taj novi rom za EMUI 8? Preko recoverya?
Slobodno skini servisni za EMUI 5, lepo pripremi na karticu memorijsku i samo ga cepni biće sve uredu.TWRP
Evo odgovorih ti na yt. Ma cim tebi displej ne reaguje a vidi ga komp onda nije iskljuceno da su ga u servisu dokrajcili tj zeznuli ekran. Ne gubis nista da orobas servusni, ali sumnjam da ce moci. Ako nije displej otisao onda DC phoenix i unbrick od 20 eur.TWRP
Vidi ja sam probao to sa klipa sve na sd ali telefon se ne pali -.- probacu opet imam sve to na sd vec spremnoSlobodno skini servisni za EMUI 5, lepo pripremi na karticu memorijsku i samo ga cepni biće sve uredu.
Evo neki klip za DC phoenix. Mozes da procesljas jos kojiVidi ja sam probao to sa klipa sve na sd ali telefon se ne pali -.- probacu opet imam sve to na sd vec spremno
Kad kazem vidi mislim na ovoEvo odgovorih ti na yt. Ma cim tebi displej ne reaguje a vidi ga komp onda nije iskljuceno da su ga u servisu dokrajcili tj zeznuli ekran. Ne gubis nista da orobas servusni, ali sumnjam da ce moci. Ako nije displej otisao onda DC phoenix i unbrick od 20 eur.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Neverovatno mi da ga program cita a da ne pokazuje fastboot... Jesi drzao volume down i ustekas usb?Kad kazem vidi mislim na ovo![]()
I kad drzim i kad ne drzim cita ga evo sad iskopcao ukopcao bez drzanja volume down i procitao opetNeverovatno mi da ga program cita a da ne pokazuje fastboot... Jesi drzao volume down i ustekas usb?
Nista, jedino DC phoenix. Postoji mogucnost da ti je i fastboot particija ostecena a taj klient cita sa xloadera kao i DC phoenix. Sta ti na racubaru prijavljuje, jel vidi telefon ili ono samo da je neki uredjaj ustekan....?I kad drzim i kad ne drzim cita ga evo sad iskopcao ukopcao bez drzanja volume down i procitao opet
Ajd sad cu da probam pa javimEvo bas tu u opisu neki lik imao isti problem i sa ovim resioPogledajte prilog 260253
Ukapirao sam odmah sutra placam pa cu probati svakako nemam sta da izgubimTo nije free program. Kupujes kredit na 72h mislim. Ali to ti je jedina nada.
Pitaj ih i na njihovom sajtu pre nego uolatis da ti asistiraju ako zatreba. Objasni sta se desilo. Pa sa srecom.Ukapirao sam odmah sutra placam pa cu probati svakako nemam sta da izgubim
Koja ti je to aplikacija? Inace svi antivirusi za android su fake. Pre ce biti virusi nego antivirusi.
Crkla baterija. Vreme da se prodaje u deloveŠta je bre ovo. Imao sam 37% baterije i restartovao telefon i piše mi 6% i nastavlja da pada. Sad je na 2%. Šta je bre ovo?
Evo stoji na dva već dugačko prilično [emoji849]. Izgleda da je softver. Javljam nadalje situaciju.Crkla baterija. Vreme da se prodaje u delove
Softver. Kad je ugašen daje mi neko bolesno očitavanje, a sad kad sam ga upalio lepo 100% i lepo drži baš super.Crkla baterija. Vreme da se prodaje u delove
Ok je baterija kod mene. Posle 2d i 11h na 41%.Meni se tako ponašala baterija, zajedno sa kratkim trajanjem. Reklamirao i dobio novu
Sta da radim, aplikacija "zdravlje", vuce preko noci do 7% baterije. Treba mi za korake, kako da je blokiram da mi ne vuce toliko bateriju?
Najgore sto se te oficijelne verzije razlikuju, jer neka ima opciju za logovanje a neka ne. Sustina je da ti podaci budu sinhronizovani na svim uredjajima. A ove nove verzije nisu sinhronizovane. Zato ja bas za tu apk imam dobar backup i uvek vracam bas tu a ne novije verzije.Cekaj.Kazes treba ti,a da je blokiras.Ako mislis na aplikaciju Health,sto je lepo ne izbrises,pa ponovo instaliras sa prodavnice.Ako i dalje zeza,brisi to.Ima takvih aplikacija koliko hoces.Probaj neku drugu,nemoj da si ogranicen,kao Huawei![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari