Šta je novo?

Huawei P10 lite

Na Nougatu ista priča sa baterijom. Kada dođe na 98% rapidno opadne na 92%, onda brzo opada do 60%, čak opadne i 2 procenta od jednom. Kada stigne na 36% drži ga 20 minuta, pa se pad nastavlja. Kada se ugasi (na 16-0%), upalim ga ponovo i onda je opet na oko 32%....i traje još neko vreme. Sve ukupno maksimum izvuče 2.30 SoT, ali češće dosta manje od toga.
E sad negde sam čitao da je moguće da se poremetila kalibracija baterije i da se možda može rešiti sa wipe cache partition mada lično mislim da je otišla baterija.
Ima li smisla reklamirati ga u MTS, s' obzirom da koliko ja znam, garancija na bateriju nije 2 god kao telefon?
Zamena mi je 3000 din. kod ovlašćenog servisera.
Zna li neko da li moram da nosim telefon u servis koji je naveden na garantnom listu, ili može i drugi? Naravno da ne plaćam popravku. Želeo bi da preskočim nošenje telefona u MTS.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Evo da dam i epilog ovoj priči.
Odneo sam telefon u MTS i lepo u reklamaciji naveo da je posle update-a b367 baterija otišla i 3 lepe. Uzeše ga, čak sam dobio i telefon na korišćenje. Posle 2 dana dobio poruku da je reklamacija uvažena i da mogu pokupiti telefon u poslovnici. Znači isti dan su ga poslali, sledeći dan ga popravili i treći dan vratili iz BG u NS. Zaista lepo. Baterija zamenjena, čak se i žena u poslovnici čudila da menjaju.
Ako je politika Huawei-a da menjaju propale integrisane baterije, onda njima svaka čast.
Moguće je i da su znali da neki update može da zezne bateriju.
Takođe je moguće da znaju da su im neke baterije falične. Kažem ovo zato što mi baterija drži bolje nego kada je bio nov. Za noć je gubio 4-5 % a sada gubi 1 % (?!). Na b371 ima 5 sati SoT-a, od 13.00 do 21.15 na 4g, ostalo WiFi.
fad799c6375dfcbc6b09f771b9145ea1.jpg

56e05231a8267978dc5982aa6efa03da.jpg

Poslednja izmena:
Opa, izgleda da se MTS popravio. Podseti me sad ti na moju agoniju sa njima kada sam uzeo ovaj model u plavoj boji [emoji3] Evo sad bas nesto gledam na FFu. Ladno pecevi za oktobar, za C185 i C738 prolaze, dok za C432 za moj region ne. Stvarno su legende [emoji3]

Opa, izgleda da se MTS popravio. Podseti me sad ti na moju agoniju sa njima kada sam uzeo ovaj model u plavoj boji [emoji3] Evo sad bas nesto gledam na FFu. Ladno pecevi za oktobar, za C185 i C738 prolaze, dok za C432 za moj region ne. Stvarno su legende [emoji3]

Pa rebranduj ga.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Ma jok bre. Bas me interesuje, kako ce GPU Turbo da razbija [emoji23]

Ima da kove samo tako! 0,1FPS unapređenje po satu korišćenja, a kad se ugasi igrica to se resetuje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23].

Ima da kove samo tako! 0,1FPS unapređenje po satu korišćenja, a kad se ugasi igrica to se resetuje [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23].

E, a ja se nadao da cu lagano da cepam GTA V [emoji23]

E, a ja se nadao da cu lagano da cepam GTA V [emoji23]

Ma šta to, mačiji kašalj za Huawei telefon od 250e. Ne da će da razbija nego ćeš još i za džabe moći da skuvaš ručak na njegovoj poleđini (zbog inače niske temperature koju GPU Turbo garantuje). Šalu na stranu, bolje bi im bilo da stvarno porade na softverskoj optimizaciji, postaju kao Samsung 2014.

Ma šta to, mačiji kašalj za Huawei telefon od 250e. Ne da će da razbija nego ćeš još i za džabe moći da skuvaš ručak na njegovoj poleđini (zbog inače niske temperature koju GPU Turbo garantuje). Šalu na stranu, bolje bi im bilo da stvarno porade na softverskoj optimizaciji, postaju kao Samsung 2014.

Bas tako. Ako nista ne promene, ko se i malo razume, sta je podrska i optimizacija softvera, tesko da ce kupiti ponovo njihov telefon. Dzaba im sve fore i zezalice, kad ono glavno zapostavljaju.

Bas tako. Ako nista ne promene, ko se i malo razume, sta je podrska i optimizacija softvera, tesko da ce kupiti ponovo njihov telefon. Dzaba im sve fore i zezalice, kad ono glavno zapostavljaju.

Baš to, oni ne igraju na entuzijaste, nego na decurliju koja se vidim sad furaju sa Huaweiom kao nekad sa Samsungom.

Mnogo se xalite. Super bre telefoncic.[emoji57][emoji6]
Meni p10 plus zabagovo od poslednjeg Ota, radio sam servisni da ga ozivim. A sica kostao 450 eur. Sta je to. A na p10 pro ne radi proximiti od poslednjeg ota. Sta je to nista strasno i Xiaomi A1 ima isti problem al nije neka razliks u ceni. Ovaj kosta 160 a p10 pro kostao samo 400 eur. Mala razlika. [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Mnogo se xalite. Super bre telefoncic.[emoji57][emoji6]
Meni p10 plus zabagovo od poslednjeg Ota, radio sam servisni da ga ozivim. A sica kostao 450 eur. Sta je to. A na p10 pro ne radi proximiti od poslednjeg ota. Sta je to nista strasno i Xiaomi A1 ima isti problem al nije neka razliks u ceni. Ovaj kosta 160 a p10 pro kostao samo 400 eur. Mala razlika. [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Sramota.

Ja sam zadovoljan , koliko para, toliko i muzike. Bukvalno problema nemam.
25b03781d61f989e9078d8a4b0b111c3.jpg
54004b12484db1a3cded2e66d438a110.jpg

Rekoh da ga malo testiram na viruse [emoji3] Jos nista ne blesavi, a ima i nekih pupova, agenata itd. [emoji3]
6a38566279d70bec1e3bb79cbea4b99d.jpg

Rekoh da ga malo testiram na viruse [emoji3] Jos nista ne blesavi, a ima i nekih pupova, agenata itd. [emoji3]
6a38566279d70bec1e3bb79cbea4b99d.jpg

Koja ti je to aplikacija? Inace svi antivirusi za android su fake. Pre ce biti virusi nego antivirusi.

Koja ti je to aplikacija? Inace svi antivirusi za android su fake. Pre ce biti virusi nego antivirusi.
Ovo je inače amin za sve uređaje koji su na Androidu. Pre će biti da je to neki žešći fake. Proveri ga iz tvog Huawei menadžera telefona i Play Protect, i ako oni kažu da, to je to.

Plus svi klineri busteri su teška glupost koja više usporava.

Sent from my 3310

Najveći kancer Androida je što se operativni sistem prilagođava aplikacijama, a ne aplikacije njemu. Uz novembarski patch se dobija i "optimised launch times for certain mainstream apps". Šta treba to da znači? Facebook, Snapchat i ostala govanca naprave užasnu aplikaciju, a onda se proizvođači telefona utrkuju ko će bolje da prilagodi operativni sistem da pogoduje tim aplikacijama(!). Lepo reče neki (da li beše iz Xioamia čovek, ili ne sećam se) "quality of the phone in China is equal to WeChat support". Izgleda da isti recept primenjuju i u ostatku sveta [emoji849].

To znaci da tel pamti aplikacije koje često koristis i njih brze pali.

Sent from my 3310

Izludeo me p10 plus. Opet mi jezgra zakovala na max i isao sam na deinstaliranje jedne po jedne aplikacije. I obrisao sve i nista, ostala samo google i reko ajd nju da deinstaliram kad ono ona uzjbla bila telefon. Tolko o google. Sad cu da zaustavim sva axuriranja. Ovo stvarno nije normalno sta rade vise.
Ovo cu da okacim i u sekciji za plus al reko ako nekom napravi problem da se zna sta je u pitanju. Screenshot_20181106-163759.jpeg

Izludeo me p10 plus. Opet mi jezgra zakovala na max i isao sam na deinstaliranje jedne po jedne aplikacije. I obrisao sve i nista, ostala samo google i reko ajd nju da deinstaliram kad ono ona uzjbla bila telefon. Tolko o google. Sad cu da zaustavim sva axuriranja. Ovo stvarno nije normalno sta rade vise.
Ovo cu da okacim i u sekciji za plus al reko ako nekom napravi problem da se zna sta je u pitanju. Pogledajte prilog 260236

A i ovi slepci kod nas. Kačio sam juče screenshot Frimware Findera za novembarski patch u kom jasno piše added gestures in system navigation i Gifs in camera app. Odjednom danas taj build obrisali, i izbacili novi, piše samo security patches i gpu turbo.

Google je jedna od prvih aplikacija koje disable-ujem kad promenim telefon. [emoji4]

Sent from my 3310

Google je jedna od prvih aplikacija koje disable-ujem kad promenim telefon. [emoji4]

Sent from my 3310
Ali ovoliko da zeza.... Ne bih ni primetio nego kad pustim video ili audio cuje se pucketanje, seckanje frejmova koje se ne vidi, ali cuje, kao i na racunaru kad procesor stuca. Nisam odmah skonto o cemu se radi. Mislio sam prvo da su otisli zvucnici,a onda nakon reseta radili normalno. Pa opet u jednom trenutku poceli da pucketaju i znao sam da nesto u sustemu ili kernelu zeza. Procesori rokali na maximum, drain za sve pare, a kad ono ete ga problem s google.

Jel ima neka pomoc za moj P10 lite problem je sledeci imao sam na njemu Elemental rom koji je radio super ali onda sam hteo drugi rom da ubacim i nadjem jedan sa yt koji mi se svideo i sve sam to lepo spakovao i pustio da se instalira i onda lepo procitam da u opisu videa pise za EMIU 8x dok je moj bio na EMUI 5x telefon vise nece da se upali jedino sto na njemu radi je kad ga povezem usb-om na komp cuje se da je povezan i pojedini programi ga ocitavaju... predpostavljam da je brickovan ali kako da ga vratim nazad ?

Jel ima neka pomoc za moj P10 lite problem je sledeci imao sam na njemu Elemental rom koji je radio super ali onda sam hteo drugi rom da ubacim i nadjem jedan sa yt koji mi se svideo i sve sam to lepo spakovao i pustio da se instalira i onda lepo procitam da u opisu videa pise za EMIU 8x dok je moj bio na EMUI 5x telefon vise nece da se upali jedino sto na njemu radi je kad ga povezem usb-om na komp cuje se da je povezan i pojedini programi ga ocitavaju... predpostavljam da je brickovan ali kako da ga vratim nazad ?
Probaj da mu proguras servisni za EMUI 5.

Nazad
Vrh Dno