Šta je novo?

Huawei P10 lite

TWRP

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока
Evo odgovorih ti na yt. Ma cim tebi displej ne reaguje a vidi ga komp onda nije iskljuceno da su ga u servisu dokrajcili tj zeznuli ekran. Ne gubis nista da orobas servusni, ali sumnjam da ce moci. Ako nije displej otisao onda DC phoenix i unbrick od 20 eur.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Slobodno skini servisni za EMUI 5, lepo pripremi na karticu memorijsku i samo ga cepni biće sve uredu.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka
Vidi ja sam probao to sa klipa sve na sd ali telefon se ne pali -.- probacu opet imam sve to na sd vec spremno

Evo odgovorih ti na yt. Ma cim tebi displej ne reaguje a vidi ga komp onda nije iskljuceno da su ga u servisu dokrajcili tj zeznuli ekran. Ne gubis nista da orobas servusni, ali sumnjam da ce moci. Ako nije displej otisao onda DC phoenix i unbrick od 20 eur.

Kad kazem vidi mislim na ovo
5746583e7821cfb6abd437d0ce6a4fb9.jpg

Neverovatno mi da ga program cita a da ne pokazuje fastboot... Jesi drzao volume down i ustekas usb?

I kad drzim i kad ne drzim cita ga evo sad iskopcao ukopcao bez drzanja volume down i procitao opet

I kad drzim i kad ne drzim cita ga evo sad iskopcao ukopcao bez drzanja volume down i procitao opet

Nista, jedino DC phoenix. Postoji mogucnost da ti je i fastboot particija ostecena a taj klient cita sa xloadera kao i DC phoenix. Sta ti na racubaru prijavljuje, jel vidi telefon ili ono samo da je neki uredjaj ustekan....?

To nije free program. Kupujes kredit na 72h mislim. Ali to ti je jedina nada.

Ukapirao sam odmah sutra placam pa cu probati svakako nemam sta da izgubim

Pitaj ih i na njihovom sajtu pre nego uolatis da ti asistiraju ako zatreba. Objasni sta se desilo. Pa sa srecom.

Šta je bre ovo. Imao sam 37% baterije i restartovao telefon i piše mi 6% i nastavlja da pada. Sad je na 2%. Šta je bre ovo?

Primetio da i kod mene od nekih 20tak%,do 0,skida veoma brzo.Zato vise i ne ide ni ispod 30% ;)

Meni se tako ponašala baterija, zajedno sa kratkim trajanjem. Reklamirao i dobio novu

Sta da radim, aplikacija "zdravlje", vuce preko noci do 7% baterije. Treba mi za korake, kako da je blokiram da mi ne vuce toliko bateriju?

Sta da radim, aplikacija "zdravlje", vuce preko noci do 7% baterije. Treba mi za korake, kako da je blokiram da mi ne vuce toliko bateriju?

Cekaj.Kazes treba ti,a da je blokiras.Ako mislis na aplikaciju Health,sto je lepo ne izbrises,pa ponovo instaliras sa prodavnice.Ako i dalje zeza,brisi to.Ima takvih aplikacija koliko hoces.Probaj neku drugu,nemoj da si ogranicen,kao Huawei :D

Cekaj.Kazes treba ti,a da je blokiras.Ako mislis na aplikaciju Health,sto je lepo ne izbrises,pa ponovo instaliras sa prodavnice.Ako i dalje zeza,brisi to.Ima takvih aplikacija koliko hoces.Probaj neku drugu,nemoj da si ogranicen,kao Huawei :D
Najgore sto se te oficijelne verzije razlikuju, jer neka ima opciju za logovanje a neka ne. Sustina je da ti podaci budu sinhronizovani na svim uredjajima. A ove nove verzije nisu sinhronizovane. Zato ja bas za tu apk imam dobar backup i uvek vracam bas tu a ne novije verzije.

3df269b77a2046230ef232716d547464.jpg

Poslednja izmena:
Mislim da nam uskoro stiže (C185) novembarski update sa GPU Turbo-om i ažuriranjima screen recordera. Na Frimware Finderu se pojavio još 6.11.2018. i ne pomeraju ga. Izgleda da samo čeka autentifikaciju i dolazi na OTA. Ići ću na get full upgrade package pa factory reset da bih rešio probleme sa očitavanjem nivoa baterije (bilo upaljeno automatsko apdejtovanje i skinuo oktobarski patch 120mb i totalno poremetio kalibraciju).

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Nazad
Vrh Dno