Šta je novo?

Huawei P10 lite

I kod mene je bio Oem disebled posle prelaska na C185,ali posle Hard reseta ponovo opcija funkcionise.

Mugy rebrandom kao da je kupio novi telefon. Sramota šta rade ovi Kinezi.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Bas tako.Najvise me obradovalo sto se sada baterija puni stvarno brzo do 100%,a sporije prazni.Zna se ko je glavni za tehnologiju.Kinezi nisu sigurno.Zna se za sta su oni glavni.Jel ti stigao neki update posle 361?

Ljudi jel se i vama greje telefon kad koristite google maps kao navigaciju u voznji ? Ovih dana sam malo testirao po gradu navigaciju i za oko sat vremena voznje s kraja na kraj Bg ugreja se poprilicno. E sad planiram za par dana u Grcku da idem pa ce mi trebati malo duze navigacija i jos ako bude vrucina ...pitam se pitam dal ce izdrzati nekoliko sati rada po vrucini i suncu . Jel neko isao na duzi put a da mu je bila ukljucena google navigacija ?
Nisam video post ranije, a imao sam slicno iskustvo. Koristio sam google maps offline do CG i u jednom trenutku mi je izbacio uporozenje da se telefon pregrejao. Telefon je bio na drzacu i izlozen suncu nekoliko sati neprekidno, klima mi nije radila, pa je u kolima pakao, tako da je moguce da je zbog toga... Mada mi se cini i da se bio solidno ugrejao i dok sam vozio po mraku (isto sam korstio google maps)...
Dok sam bio po CG i u povratku sam koristio HereWeGo i nije pravio probleme, jeste se ugrejao, ali nije toliko... Skini obe, pa probaj.
I racunaj da ce ti trebati externa baterija ili punjac za auto. :D

Bas tako.Najvise me obradovalo sto se sada baterija puni stvarno brzo do 100%,a sporije prazni.Zna se ko je glavni za tehnologiju.Kinezi nisu sigurno.Zna se za sta su oni glavni.Jel ti stigao neki update posle 361?
Nije. Uživaj tebi IMEI određuje update, OEM Info bira samo verziju.

Cudi me da nemas b363 jer je odavno odobren. To sad ima veze verovatno I sa operaterom za taj region. Doci ce I tebi ali dosta kasnije. Ali generalno koliko vidim c185 za*mjau**mjau**mjau**mjau* I c432 sa kasnjenjem za azuriranja. E sad softver mozda je bolji ali da kasne, bas. Julska zakrpa a sad septembar.
Uzgred juce izasao Emui 9 za Mate 10 beta verzija. Screenshot_20180903-082610.jpeg

Poslato sa VKY-L29C432B375, WAS-LX1C432B366

Nisam video post ranije, a imao sam slicno iskustvo. Koristio sam google maps offline do CG i u jednom trenutku mi je izbacio uporozenje da se telefon pregrejao. Telefon je bio na drzacu i izlozen suncu nekoliko sati neprekidno, klima mi nije radila, pa je u kolima pakao, tako da je moguce da je zbog toga... Mada mi se cini i da se bio solidno ugrejao i dok sam vozio po mraku (isto sam korstio google maps)...
Dok sam bio po CG i u povratku sam koristio HereWeGo i nije pravio probleme, jeste se ugrejao, ali nije toliko... Skini obe, pa probaj.
I racunaj da ce ti trebati externa baterija ili punjac za auto. :D
Imam punjac za auto naravno :) bez toga se ne krece na put. Ma imam i Here i Sygic al nekako sam navikao na Google maps . Krecem nocu al cu u Gr biti bas pre podne po najvecem suncu. I to sto kazes kako god da ga namestis na nosac u autu uvek je na suncu . Hvala ti za info prezivece nekako .

Upravo mi je preko provajdera stiglo ažuriranje na verziju 367 (c432) šta je novo stiglo sa ovim updateom da li neko zna? Ćini mi se da je u pitanju bezbedonosna zakrpa ...

Poslednja izmena:
Imam punjac za auto naravno :) bez toga se ne krece na put. Ma imam i Here i Sygic al nekako sam navikao na Google maps . Krecem nocu al cu u Gr biti bas pre podne po najvecem suncu. I to sto kazes kako god da ga namestis na nosac u autu uvek je na suncu . Hvala ti za info prezivece nekako .
Pa, i meni su Google maps najbolje. A izgubio sam poverenje u HereWe Go, jer su me u povratku iz CG poslale u "razgledanje" Kolasina, dovele do pocetka zicare i do kraja puta, jer su procenile da je najkraci put do NP put koji ide preko brda gde nema asfalta :D Tako da dobro pogledaj gde te vode ako njih budes koristio...

Sto se telefona tice, mozes da nabavis onaj nosac sto se kaci na "izduvnike" od klime (ili kako se vec to zove :D ) i da namestis da duva hladan vazduh u telefon, trebalo bi da pomogne.

Izabrao full. Čekamo sad [emoji16]
c73bbbe97823cf3a4319463d588ed590.jpg

^
Hahaha, kako je proslo? :D
Solidno. Primećujem omanji battery drain, a RAM Management za nijansu bolji. Formatirao keš iz recovery-a odmah posle nadogradnje. Inače nikako ne shvatam zašto uvek posle ažuriranja imam battery drain. Hteo sam da napišem posle par sati utiske svakako, da ne budu ishitreni (da kritikujem odmah posle nadogradnje) ali ipak je battery drain primetan kao i uvek. Sem većeg instalacionog paketa i dužeg instaliranja, nikakvih razlika nema u pogledu battery drain-a.

Poslednja izmena:
Imam jedno pitanje nije vezano za ovaj telefon
Imam jedan telefon model alcatel 5020x dobio je apdejt ja sam instalirao medju tim cim sam uplatio stalno mi izbacuje da je blutu zaustavljen isto i gmail slano skace
Kako to da uklonim ?
telefon nije rutovan? da li moze se inslirao rom drugi android?
Ako moze neko da mi pomogne

Nije ovo tema o Alkatelu 5020X.Ali imas srece ;) Koristio sam neko vreme taj fon.Mislim da je jos tu negde.Postoje za njega dosta Custom ROMova.Probaj Windows Phone 8 ROM.Meni licno bio najbolji,a probao ih dosta.Mislim da bese Android 4.4.Guglaj malo.

Kako da rešim problem sa viberom? Stalno mi ga izbacuje iz mreže iako ima sve dozvole

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
SuperSU radi? Ne može za single sim?
Ma treba da se instalira Superuser.apk inace je prerootovan sa supersu. Magisk nikako jel gasi oem koji ne mozes vise da ukljucis na tom romu. Vidim da je napomenuo DS a zasto, nemam pojma.

Poslato sa WAS-LX1 Siriuz v2.6( Emui 8.0.0)

Ma treba da se instalira Superuser.apk inace je prerootovan sa supersu. Magisk nikako jel gasi oem koji ne mozes vise da ukljucis na tom romu. Vidim da je napomenuo DS a zasto, nemam pojma.

Poslato sa WAS-LX1 Siriuz v2.6( Emui 8.0.0)

Alex po tvome, Siriuz ili Elemental? Razmisljam sta da ubacim. Ili ces da se vracas opet na stock putem servisnog. Jedino kazem sto je mozda problem sto imam C738.

Po meni ni na jednom romu nije dobra baterija kao na stock-u...
Sta znam. Primetio sam recimo na Elemental punjenje baterije drugacije. Od 90 do 100 puni vrlo brzo, za razliku od stock roma gde je punilo po sat vremena tih 10%,mislim verovatno je kernel u pitanju.

Poslato sa VKY-L29C432B375

Sta znam. Primetio sam recimo na Elemental punjenje baterije drugacije. Od 90 do 100 puni vrlo brzo, za razliku od stock roma gde je punilo po sat vremena tih 10%,mislim verovatno je kernel u pitanju.

Moguce da je lik radio neku modifikaciju kernela. Uglavnom sacekacu sta ti kazes, posto ih stalno flesujes i probas non stop :)

Da li je moguce da mi na C185 ne stize jos apdejt.Odobreni i 363 i 367,a jos uvek u telefonu 361.

Poslednja izmena:
Da li je moguce da mi na C185 ne stize jos apdejt.Odobreni i 363 i 367,a jos uvek u telefonu 361.
Moguce, jer prvi taj Ota zavisi i od operatera. Dobices u drugom, trecem talasu kad pocnu da salju samo po imei, ne vezano za operatera.

Sve zaboravim da pitam, led notifikacija mi za sve radi samo ne za Instagram. Tako je od kad sam ga kupio. Šta da mu radim?

Sve zaboravim da pitam, led notifikacija mi za sve radi samo ne za Instagram. Tako je od kad sam ga kupio. Šta da mu radim?
Meni nece na tapatalk led notifikacija.
Probaj ovo, ukljuci sve to.
2cda6fc18521356f9b56cc8ecb3c3d9d.jpg
a28bb856af8a2dd7e65410fe0464ec9d.jpg

Prilozi

• IMG_20180905_163241.jpeg
    IMG_20180905_163241.jpeg
    46.7 KB · Pregleda: 67
Poslednja izmena:
Meni nece na tapatalk led notifikacija.
Probaj ovo, ukljuci sve to.
2cda6fc18521356f9b56cc8ecb3c3d9d.jpg
a28bb856af8a2dd7e65410fe0464ec9d.jpg
Jel to custom rom? Na EMUI nema ništa od toga. Ali zato ima neka funkcija smart notifications koja je tolko skrivena da sam je jedva našao i to preko searcha. Kaže briše nepotrebna obaveštenja sa zaključanog ekrana [emoji849]. Isključio da vidim ima li nade.

Vrh Dno