Šta je novo?

Huawei P10 lite

Jel to custom rom? Na EMUI nema ništa od toga. Ali zato ima neka funkcija smart notifications koja je tolko skrivena da sam je jedva našao i to preko searcha. Kaže briše nepotrebna obaveštenja sa zaključanog ekrana [emoji849]. Isključio da vidim ima li nade.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka
Nije, ovo na p10 plus stock. Trebalo bi da je isto...sad cu da uporedim.

Poslato sa VKY-L29C432B375

Nije, ovo na p10 plus stock. Trebalo bi da je isto...sad cu da uporedim.

Alexx jesi li i dalje na nekom Custom rom-u ili na stock? Dvoumim se sta da radim :) Sad se 365 i 366 pojavili na FF, oba septembar security patch.

Poslednja izmena:
Vreme na početnom ekranu se ne ažurira automatski, moram da uđem i odradim ručno.
Telefon mi svira iako sam isključio notifikacije za Tapatalk.

Alexx jesi li i dalje na nekom Custom rom-u ili na stock? Dvoumim se sta da radim :) Sad se 365 i 366 pojavili na FF, oba septembar security patch.
E sad seprembar patch pitanje sta sadrzi u romu. Nije iskljuceno da je ubacena zabrana za root i Magisk. Ma ubaci Elemental ili Siriuz. Uradicu ovih dana tutorijal za Elemental.

Vreme na početnom ekranu se ne ažurira automatski, moram da uđem i odradim ručno.
Telefon mi svira iako sam isključio notifikacije za Tapatalk.

Za vreme ne znam, ali za TT je i meni isto pistao, samo ponovo ugasi notifikaciju, tj izaberi no sound.

Sent from my 3310

E sad seprembar patch pitanje sta sadrzi u romu. Nije iskljuceno da je ubacena zabrana za root i Magisk. Ma ubaci Elemental ili Siriuz. Uradicu ovih dana tutorijal za Elemental.

Ima li neki način da proverimo jel ima patch 01 ili ne? I šta mislite koliko će vremena da im treba da odobre update?

Za vreme ne znam, ali za TT je i meni isto pistao, samo ponovo ugasi notifikaciju, tj izaberi no sound.

Sent from my 3310
Na srpskom mi je telefon. Idem: Aplikacije i obaveštenja/Upravljanje obaveštenjima/Tapatalk/opcija "Dozvoli obaveštenja" mi je siva, klizač pomeren u levo, a kada izađem stoji "Tapatalk Onemogućeno".

Probaću da uključim/isključim pa da vidim da li ima neke promene. Trenutno je isključena/onemogućena notifikacija, a ipak pišti/svira.

Na srpskom mi je telefon. Idem: Aplikacije i obaveštenja/Upravljanje obaveštenjima/Tapatalk/opcija "Dozvoli obaveštenja" mi je siva, klizač pomeren u levo, a kada izađem stoji "Tapatalk Onemogućeno".

Probaću da uključim/isključim pa da vidim da li ima neke promene. Trenutno je isključena/onemogućena notifikacija, a ipak pišti/svira.

Ovako je kod mene. Sad ne mogu da nadjem, ali ima opcija da se bira zvuk koji će, tu sam takođe stavio no sound, tako nesto.
032f26e3b228112025ab46d3cae3bbb1.jpg

Sent from my 3310

Aa, odlično, ukapirao sam, hvala [emoji106]

Ovo definitivno nije nesto u redu.Koji je danas datum,a kod nene jos uvek pec za jul 361(C185).Odobreni apdejti,ali ne stizu.

Pitanje za ljude koji imaju originalnu huawei futrolu sa aktivnim ekranom: vredi li dati 3 soma? Posle dužeg vremena da li se deformiše, oštećuje, na bilo koji način?

Kako to mislis. Mislis preko FFa. Ako na to mislis, to vise ne radi.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Ma sa dload, ako ih ima na androidhist.ru. Jedino sto ti opet brise sve. Ma vrati se na c738 ili c432 dyal i uzivaj.

Pitanje za ljude koji imaju originalnu huawei futrolu sa aktivnim ekranom: vredi li dati 3 soma? Posle dužeg vremena da li se deformiše, oštećuje, na bilo koji način?
Ja imam od prvog dana zbog straha da mi ne pukne ekran jer nema gorilla glass. Folija koja je na ekranu se ne skida, ona je dodatna zaštita.
Posle osam meseci korišćenja, nosanja po znojavim džepovima, nosanja na kupanje, futrola sasvim pristojno izgleda i dobro se drži.
Veoma je interesantno to što ima aktivni ekran pa se na pozive javljam bez otvaranja, a i sat se vidi kroz futrolu.

Malo mi je bilo neobično na početku dok se nisam navikao na preklop, ali nakon navikavanja i ne primećujem je više, sve je stvar navike.

Od mene preporuka za Huawei futrolu od tri soma.

kupio futrolu preko ebay za oko 2500 sa sve carinom plave boje, odlična je i vredi svaku paru odličan kvalitet, a što je najbitnije čuva telefon. Ne deformiše se futrola posle dužeg vremena niti puca plastika je kvalitetna, svaka preporuka za kupiti...

Ma sa dload, ako ih ima na androidhist.ru. Jedino sto ti opet brise sve. Ma vrati se na c738 ili c432 dyal i uzivaj.

Vratio na C432 DS.Sve radi odlicno.Instalirao servisni 362,jer nesto nije u redu sa serverom,pa nisam mogao da skinem 370.Apdejt 370 je bez problema stigao preko OTA.

Da li ima nekog da se usešno vratio na C738 sa nekog drugog regiona .. ?
Nisam mogao da pronadjem servisni koji radi posao ...doduše probao sa na emui5 .... pa nazad na C432 ds ...to radi kao puška ...:smash:

Poslednja izmena:
Ja ovom telefonu ne znam šta ću da uradim. Napunio ga u 4h do 100%. Skinuo sa punjača, uglavnom držao u džepu, mada i napravio par fotografija i čuo se sa nekoliko prijateljica na Snapchatu. Uzmem ga sad u ruke, baterija 4%. Šta da mu radim više, ova baterija me ubija?! Battery saving uključen, rezolucija na pametno, sync off, u launch sekciji sve aplikacije sem Instagrama onemogućene autostart i rad u pozadini. Mreža namerno na 2G forsirana. Lokacija isključena skroz. Poludeću... Da li vredi da ga rebrandujem u c432. Hoće li pomoći to?

Ja ovom telefonu ne znam šta ću da uradim. Napunio ga u 4h do 100%. Skinuo sa punjača, uglavnom držao u džepu, mada i napravio par fotografija i čuo se sa nekoliko prijateljica na Snapchatu. Uzmem ga sad u ruke, baterija 4%. Šta da mu radim više, ova baterija me ubija?! Battery saving uključen, rezolucija na pametno, sync off, u launch sekciji sve aplikacije sem Instagrama onemogućene autostart i rad u pozadini. Mreža namerno na 2G forsirana. Lokacija isključena skroz. Poludeću... Da li vredi da ga rebrandujem u c432. Hoće li pomoći to?

Koju verziju bese imas? Mozes da probas, mada deluje bas cudno da ti toliko svuce bateriju. Cudo da se nije ugasio na 4%. On se gasi na tim procentima preventivno da bi mogao barem fastboot ako vise ne moze da pokrene sistem...

Koju verziju bese imas? Mozes da probas, mada deluje bas cudno da ti toliko svuce bateriju. Cudo da se nije ugasio na 4%. On se gasi na tim procentima preventivno da bi mogao barem fastboot ako vise ne moze da pokrene sistem...

4GB RAM C185

4GB RAM C185

Pa cekaj, neko bese hvali tu verxiju C185... Sad i ona zeza....
Mozes sa hwota8 da promenis, ili kao Mugy, nadjes oeminfo c432 za Lx1A i servisni c362.
Meni je baterija ok, oko 6h sota. Mada moj nije za poredjenje, jer se brise memorija dva puta nedeljno [emoji6]

Pa cekaj, neko bese hvali tu verxiju C185... Sad i ona zeza....
Mozes sa hwota8 da promenis, ili kao Mugy, nadjes oeminfo c432 za Lx1A i servisni c362.
Meni je baterija ok, oko 6h sota. Mada moj nije za poredjenje, jer se brise memorija dva puta nedeljno [emoji6]

Ja se hvalim, ali kad god dođe OTA on pobrljavi. Evo sad sam ga restartovao sa 2% i on mi pokazuje da ima 14%. Mislim da je do softverske kalibracije baterije. Kad bi uradio factory reset znam da bi se normalizovao, uvek tako bude, ali neću ja posle svakog OTA da ga resetujem. Na c432 da li ima tih problema?

Ja se hvalim, ali kad god dođe OTA on pobrljavi. Evo sad sam ga restartovao sa 2% i on mi pokazuje da ima 14%. Mislim da je do softverske kalibracije baterije. Kad bi uradio factory reset znam da bi se normalizovao, uvek tako bude, ali neću ja posle svakog OTA da ga resetujem. Na c432 da li ima tih problema?

Oko kalibracije baterije brljavi i na c432.ali bas retko. I to se u glavnom desava ako zagrejes bas dosta telefon. Onda hoce da daje pogresne informacije i procente. Ostavi malo da se ohladi i bice sve u redu.

Vrh Dno