Šta je novo?

Huawei P10 lite

Izvini ako te smaram stvarno nemam losu nameru xD, ali da li postoji način da bez računara apdejtujem telefon, t.j. da mi prođe frimware koji nije odobren za IMEI.

Izvini ako te smaram stvarno nemam losu nameru xD, ali da li postoji način da bez računara apdejtujem telefon, t.j. da mi prođe frimware koji nije odobren za IMEI.
Nema drugi nacin bez otkljucavanja bootloadera. Znaci uz Hwota7. To bi bilo to.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Kakav bre sada B364 izbacili, a ni B361 nije stigo vecini korisnika? Cirkus od firme ovaj Huawei.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Slucajnost ili ne, ali na MTS u nisam dobio update na oreo za P10 lite DS. Juce dodjem u grcku, konektujem se na wifi i odmah ponudi update?

Kakav bre sada B364 izbacili, a ni B361 nije stigo vecini korisnika? Cirkus od firme ovaj Huawei.

Ce da ga probamo sa Hwota8, ali ja na b362 sad zadovoljan. Super radi, ne mogu da se zalim posle servisnog roma. Baterija drzi, fluidno radi i tako.

Upravo sam se čuo za Huawei podrškom preko imejla. Rekli su mi da uveliko puštaju ažuriranje, ali po grupama. Takođe, napisali su mi ,,malo strpljenja molimo". Tako da daću im šansu, a ako ne dođe do početka avgusta palim ja taj servisni kako znam i umem. On beše mora preko kompa?

More, stavio sam ja njega na download, pa uzdravlje, zovem ako zapne. Znači sad raspakujem taj zip kad se skine, prebacim na memorijsku pa držim ona 3 dugmeta i to?

Mene samo interesuje,dali mogu direktrno da opalim servisni ROM sa EMUI 5 na EMUI 8,iako jos uvek nije Oreo autorizovan za moj IMEI?Dali ce posle stizati najnormalnije apdejti preko OTA?

Poslednja izmena:
Mene samo interesuje,dali mogu direktrno da opalim servisni ROM sa EMUI 5 na EMUI 8,iako jos uvek nije Oreo autorizovan za moj IMEI?Dali ce posle stizati najnormalnije apdejti preko OTA?
Covece moze, sta te frka sad uhvatila, koristio si i Hwots [emoji6] nece se nista desiti i da pogresis.

Uzgred radi i rollback na Hisuite sa b362. Tako da opusteno. I da ga briknes resices se muke [emoji6]IMG_20180711_121257.jpegIMG_20180711_121303.jpeg

Baš je spor ovaj njihov download server, ali smatram da vredi čekati :D. Odličan ti je ovaj XDA post sve sam iz prve skontao :thumbsup. Znači lepo ja formatiram sdcard na komp, ubacim update.app i onaj folder u dload, vratim je u fon i nasilnom metodom bam! Naravno napravim bekap pre toga.

Ma nije frka,nego me malo buni ovo B361,B362.Ranije se na EMUI 5 znalo,neparni apdejti za SS,a parni za DS.Sada jednima stize B361,a drugima B362 prko OTA.Kod mene je SS model.Nista,znaci ja mogu sada da ubacim servisni B361 ili B362 na micro SD i preko forced metode,lagano instaliram Oreo.

Baš je spor ovaj njihov download server, ali smatram da vredi čekati :D. Odličan ti je ovaj XDA post sve sam iz prve skontao :thumbsup. Znači lepo ja formatiram sdcard na komp, ubacim update.app i onaj folder u dload, vratim je u fon i nasilnom metodom bam! Naravno napravim bekap pre toga.
Da, imas update.app i podfolder sa tvojim modelom koji isto sadrzi manji update.app u njemu. Taj manji update je u stvari Data packet.

Server kod mene radi odlicno.puna brzina.Za 10 min skinuo ROM.

Ma nije frka,nego me malo buni ovo B361,B362.Ranije se na EMUI 5 znalo,neparni apdejti za SS,a parni za DS.Sada jednima stize B361,a drugima B362 prko OTA.Kod mene je SS model.Nista,znaci ja mogu sada da ubacim servisni B361 ili B362 na micro SD i preko forced metode,lagano instaliram Oreo.
Od Emui 8 nema vise tih pravila koja su ranije i njima komplikovala zivot. Ubaci b362 jer evo Rumunija dobija b362 sto smo mi gori [emoji6].

Njega sam i planirao.Bas me interesuje,dali ce stici preko OTA apdejt posle na B364 ;) inace i kod nas u MTSu neki dobili B362.

Poslednja izmena:
Ma begaj bre ovi Huawei nemaju veze sa životom. 90% nas još nema Oreo a oni daju apdejte za Oreo.

E zato ce ovo biti poslednji telefon koji ja uzeh od njih ;)

Ja i ti poneku Nokiu oni su dobri sa ažuriranjima :D, ili još bolje Pixel (nego ga ne možeš naći po pristojnoj ceni kod nas).

Njega sam i planirao.Bas me interesuje,dali ce stici preko OTA apdejt posle na B364 ;) inace i kod nas u MTSu neki dobili B362.
Da sacekamo da se pojavi manja zakrpa za b364 na ff da vidimo opis ixmene. Zivo me zanima, jer je verovatno neki veci bug u ovim verzijama cim su ga brze bolje pustili nakon b362.

100% su nesto zeznuli.Kao po obicaju ;) A ja se spremih da odradim B362.Ne mozes vise da povatas,sta ovi izbacuju i krpe.

Poslednja izmena:
100% su nesto zeznuli.Kao po obicaju ;) A ja se spremih da odradim B362.Ne mozes vise da povatas,sta ovi izbacuju i krpe.
Ne, opet kazu optimizovana funkcija VoLte i prikaz pojedinih elemenata UI interfejsa. Isto ko za b362....

Nazad
Vrh Dno