Alexxx1
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 10.02.2017
- Poena
- 185
NikakoI da li smem da flesujem servisni rom za c432 na c185 preko sdcard metode?
Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
NikakoI da li smem da flesujem servisni rom za c432 na c185 preko sdcard metode?
Nema drugi nacin bez otkljucavanja bootloadera. Znaci uz Hwota7. To bi bilo to.Izvini ako te smaram stvarno nemam losu nameru xD, ali da li postoji način da bez računara apdejtujem telefon, t.j. da mi prođe frimware koji nije odobren za IMEI.
Ce da ga probamo sa Hwota8, ali ja na b362 sad zadovoljan. Super radi, ne mogu da se zalim posle servisnog roma. Baterija drzi, fluidno radi i tako.Kakav bre sada B364 izbacili, a ni B361 nije stigo vecini korisnika? Cirkus od firme ovaj Huawei.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Evo bre teme na xda. Ne zuri iscitaj imas i screenshootove sam stavioMore, stavio sam ja njega na download, pa uzdravlje, zovem ako zapne. Znači sad raspakujem taj zip kad se skine, prebacim na memorijsku pa držim ona 3 dugmeta i to?
Covece moze, sta te frka sad uhvatila, koristio si i Hwots [emoji6] nece se nista desiti i da pogresis.Mene samo interesuje,dali mogu direktrno da opalim servisni ROM sa EMUI 5 na EMUI 8,iako jos uvek nije Oreo autorizovan za moj IMEI?Dali ce posle stizati najnormalnije apdejti preko OTA?
Da, imas update.app i podfolder sa tvojim modelom koji isto sadrzi manji update.app u njemu. Taj manji update je u stvari Data packet.Baš je spor ovaj njihov download server, ali smatram da vredi čekati. Odličan ti je ovaj XDA post sve sam iz prve skontao :thumbsup. Znači lepo ja formatiram sdcard na komp, ubacim update.app i onaj folder u dload, vratim je u fon i nasilnom metodom bam! Naravno napravim bekap pre toga.
Od Emui 8 nema vise tih pravila koja su ranije i njima komplikovala zivot. Ubaci b362 jer evo Rumunija dobija b362 sto smo mi gori [emoji6].Ma nije frka,nego me malo buni ovo B361,B362.Ranije se na EMUI 5 znalo,neparni apdejti za SS,a parni za DS.Sada jednima stize B361,a drugima B362 prko OTA.Kod mene je SS model.Nista,znaci ja mogu sada da ubacim servisni B361 ili B362 na micro SD i preko forced metode,lagano instaliram Oreo.
Da sacekamo da se pojavi manja zakrpa za b364 na ff da vidimo opis ixmene. Zivo me zanima, jer je verovatno neki veci bug u ovim verzijama cim su ga brze bolje pustili nakon b362.Njega sam i planirao.Bas me interesuje,dali ce stici preko OTA apdejt posle na B364inace i kod nas u MTSu neki dobili B362.
Ne, opet kazu optimizovana funkcija VoLte i prikaz pojedinih elemenata UI interfejsa. Isto ko za b362....100% su nesto zeznuli.Kao po obicajuA ja se spremih da odradim B362.Ne mozes vise da povatas,sta ovi izbacuju i krpe.
Sto da skidas, za Hwota? Uvek samo taj fullOta-MF-PVKoja je razlika FullOTA-MF i FullOTA-MF-PV koji da skinem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari