Da, sad rade kako treba. Vracaju na 1402Mhz.Da li je na oreo sredjen bug sa clockom cpu na 1402 mhz?
Prosle godine, P9 (znaci Huawei), jedan iz mts-a drugi iz Svajcarske, unboxing, prvo ukljucivanje bez SIM kartice, kacenje na wi-fi i stize update na oba. Posle stavljene kartice (mts u ovaj iz Svice, vip u ovaj iz mts-a) i isto normalno radio update. Tako da ce ipak biti da je do Huawei-ja i njihovih baza i/ili IMEI-a a ne operatera.Dosta spamovanja. Izvadite kartice pa vidite kad cete dobiti update...nikad. Naravno da zavisi i od opetatera, ali prevashodno od huaewei servera.
Potpuno je bezpredmetno govoriti da li stizu azuriranja bez Sim kartice,tj bez operatera, jer niko i ne koristi telefon bez nje. A ja sam vec napisao da prvo zavisi od Imei, pa onda operater, a da u pojedinim situacijama moze i bez operatera i to samo odredjeni buildovi. Izgleda da niko ne cita. Nema veze. Poenta je promasena totalno.Prosle godine, P9 (znaci Huawei), jedan iz mts-a drugi iz Svajcarske, unboxing, prvo ukljucivanje bez SIM kartice, kacenje na wi-fi i stize update na oba. Posle stavljene kartice (mts u ovaj iz Svice, vip u ovaj iz mts-a) i isto normalno radio update. Tako da ce ipak biti da je do Huawei-ja i njihovih baza i/ili IMEI-a a ne operatera.
Zasto meni nece bez Sim kartice kada vratim na b182? Cim ubacim kartice ptijavi Ota?Poenta je da ne zavisi od operatera vec od Huawei-ja. Ja uvek radim inicijalni setup bez kartice (ostala mi navika iz vremena kad nije ni bilo GB u paketima) i tad 90% telefona povuce OTA
I treba da dramimo i ne samo na ovom forumu već svuda. Ne treba propustiti nijednu priliku za prozivku dok god se ne dovedu u red i ne počnu da vode brigu o korisnicima. Ako ne znaju kako se to radi, neka iskopiraju neku ozbiljnu kompaniju, ima takvih u današnje vreme dosta.
Nema nikakve veze, svi sadrze fildere i fajlove za sve, samo ostavis one koji ti trebaju za tvoj model.Bravdlicno.Hvala ti puno.Samo me interesuje,dali je B361 za SS,a B362 za DS model,ili nema nikakve veze?
b362 za one zemlje gde ima VoLte. Tu su nesto ispravljali. Kod nas toga nema pa ide zbog toga b361. Sve ostalo isto.Pitam,jer svima stize preko OTA ovaj B361.Ovaj B362 i ne znam sta je.
Ako si uzeo kod provajdera probaj da reklamiraš, možda prihvate da poprave ako je [emoji336] u garanciji. Za sad kod mene nema naznaka guljenja plastike ali da otpadne ja bih tražio da poprave. Možda je razlog što mi je telefon u njihovoj originalnoj flip futroli.Danas i meni ova plastika se pocela odvajati, jel to prolazi na garanciji kao fabricka greska?, jer pored bas imam ogrebotinu bas odavno, a ova crna mala je se samo razdvojila vidi se da nije nigde ostecena...
Sent from my P10 lite using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari