Šta je novo?

Huawei P10 lite

Drustvo, da li se isplati u ovom trenutku uzeti P10lite 4gb ram 64gb rom? Kako idu azuriranja za taj model, da li isto kad i regularnom modelu ili ne? U sustini je isti fon kao mate 10lite, ili gresim?
Mate 10l nema brzo punjenje. Sve ostalo isto ili bolje od p10l. Azuriranja su onako osrednja.
Bolje Readme Note 5 u toj klasi, ali sve stvar ukusa.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Posle update na Oreo veceras mi ne radi brzo punjenje..juce radilo ..

Poceo sam vec da sanjam ovaj Oreo apdejt. Kupio sam mob jako rano, zena sto radi u mts mi je rekla da je to 3 p10l koji je stigao u Srbiju. Jel ima neke veze sa tim sto jos nema apdejta?

Poceo sam vec da sanjam ovaj Oreo apdejt. Kupio sam mob jako rano, zena sto radi u mts mi je rekla da je to 3 p10l koji je stigao u Srbiju. Jel ima neke veze sa tim sto jos nema apdejta?
Po logici ti bi trebao da dobijes Ota medju prvima, ako je to rano tipa prosle godine maja, juna. Ota ide od starijih imei brojeva ka novijim. Zavisi malo i od operatera, ali ne toliko. Mozes da kliknes na ffinder da vidis dal prolaxi autorizaciju. Ako prolazi onda hvataj operatera za gusu [emoji6]

Poslato sa VKY-L29C432B370

Po logici ti bi trebao da dobijes Ota medju prvima, ako je to rano tipa prosle godine maja, juna. Ota ide od starijih imei brojeva ka novijim. Zavisi malo i od operatera, ali ne toliko. Mozes da kliknes na ffinder da vidis dal prolaxi autorizaciju. Ako prolazi onda hvataj operatera za gusu [emoji6]

14 aprila prosle godine sam ga uzeo, bukvalno treci telefon sto je stigao, zato i gledam trebao bih dobiti medju prvima ali evo jos nema. Zena moja kupila u septembru isti telefon i ima oreo. Prolazi autorizaciju ali nema nista jos :/

Nema još orea!Možda je telenor zabranio?Menjsnje sim kartice na mts je kanda neminovno ko želi oreo
? lik napisao

14 aprila prosle godine sam ga uzeo, bukvalno treci telefon sto je stigao, zato i gledam trebao bih dobiti medju prvima ali evo jos nema. Zena moja kupila u septembru isti telefon i ima oreo. Prolazi autorizaciju ali nema nista jos :/

Ipak uopste ne prolazi autorizaciju, nijedan jedini

Onda nije do operatera, tako je kod skoro svih trenutno. Vrlo mali broj ljudi je dobio. Vecina Evrope jos nista. Tu i tamo Spanija, Nemacka i Rumunija.

Poslednja izmena:
Moj je iz mts-a, dual sim, još uvek nema update na oreo

Vip, cim se pojavio znaci uskoro ce.
d884aa54db35029b65f09942e2f53845.jpg

Sent from my P10 lite using Tapatalk

Ma kakva logika. Huawei i logika. Kolega uzeo telefon nekoliko meseci posle mene, a dobio Oreo jos pre nedelju dana.

Poslednja izmena:
Telenor SS dobio sam Oreo pre 3-4 dana zadnja verzija pre toga B209. Za sad ok .. nista specijalno nisam dobio. Trajanje baterije je jedino sto sam primetio da je osetno bolje nego ranije.. mada ima sitnih bagova koji me nerviraju ( brzo punjenje cas hoce, cas nece vec moram da iscupam kabal pa ga ponovo ukljucim da krene....)

Prilozi

• Screenshot_20180703-151111.png
    Screenshot_20180703-151111.png
    108.6 KB · Pregleda: 24
I ja sam dobio pre skoro dva meseca [emoji6]. Udaris pomocu Hwota i uzivas. Kakvi operateri, autorizacije, diklrektno iz Huawei kuhinje. [emoji4]

Poslednja izmena:
Strpljen spašen, i ovako je sve isto :)

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Ladno sam dobio Oreo na Honor 8 Lite (VIP) a na P10 Lite ocigledno Telenor nikad nece pustiti Oreo. Neozbiljno.

Koleginica pre 2 dana kupila u Telenoru Y6 2018, već je imao Oreo i dobio update pride [emoji23]

Sent from my 3310

Ladno sam dobio Oreo na Honor 8 Lite (VIP) a na P10 Lite ocigledno Telenor nikad nece pustiti Oreo. Neozbiljno.

Proveri na Ffinder dal imas autorizaciju. Nije ovo do operatera. Jos nije Huawei pustio za nase Imei brojeve, u stvari jeste, za vrlo mali broj ljudi. Bice za neki dan. Kad ste cekali dva meseca, sacekajte jos koji dan.

Kako je najbolje uraditi hard reset na ovom telefonu i koji su koraci? Hoću da ga odradim posle update-a na Oreo.

Kako je najbolje uraditi hard reset na ovom telefonu i koji su koraci? Hoću da ga odradim posle update-a na Oreo.

Hard reset je hard reset. Mozes u podesavanjima pa na Factory reset, ili iz recoverija pa wipe data, factory reset. To ti je sve isto. Nemoj da zaboravis lozinku za google da ne bi imo problema kod aktiviranja. Ili prvo obrisi google nalog pa onda reset.
Pozzz

Ili omogući OEM u opcijama za programera da ti ne traži da ponovo ukucavaš šifru za Google nalog. Mada ćeš svakako morati da je uneseš da bi ti radile sve Google opcije (gmail, play prodavnica, sinhronizacija kontakata, kalendara itd, itd..).
075b7157d7088967a71b9c0cb5f18b2d.jpg

Huawei pusta link i oreo mts i telenor i vip nemaju veze s snjim ne pustaju oni apdejt nego huawei

Pa mozda vam i to padne na pamet cim mislite da zavisi od operatera...

Dosta spamovanja. Izvadite kartice pa vidite kad cete dobiti update...nikad. Naravno da zavisi i od opetatera, ali prevashodno od huaewei servera.
Procedura je sledeca: Huawei kada uradi novi build prvo mora da obavesti google koji moze da odobri ili ne tu nadogradnju. To je onaj period od tenutka kad ga vidimo na ffinderu, tj.njihovom serveru. Kada Huawei dobije potvrdu od googla da je sve u redu i da su inkorporirane sve sigurnosne zakrpe iste autorizuje i salje određenim regionima u paketima koristeći spisak imei brojeva.. Kada ih autorixuje vi tada putem Ffindera mozete instalirati i ako jos uvek ne stize Ota. Oni koji ne zele da koriste Ffinder moraju da cekaju da lokalni operater preko svoje mreze aktivira Ota update. Znaci Ota ne moze da se dobije bez Sim kartice, generalno. Postoji opcija u softveru koja u određenim situacijama može da ažurira tj oporavi sistem gde je potreban samo Wifi. To je opcija erecovery ali o tome ovde ne govorimo jer je to nesto drugo.
Mislim da je sad malo jasnije.

Poslednja izmena:
Dosta spamovanja. Izvadite kartice pa vidite kad cete dobiti update...nikad. Naravno da zavisi i od opetatera, ali prevashodno od huaewei servera.
Procedura je sledeca: Huawei kada uradi novi build prvo mora da obavesti google koji moze da odobri ili ne tu nadogradnju. To je onaj period od tenutka kad ga vidimo na ffinderu, tj.njihovom serveru. Kada Huawei dobije potvrdu od googla da je sve u redu i da su inkorporirane sve sigurnosne zakrpe iste autorixuje. Kada ih autorixuje vi tada putem Ffindera mozete instalirati i ako jos uvek me stize Ota. Oni koji ne zele da koriste Ffinder moraju da cekaju da lokalni operater preko svoje mreze aktivira Ota update. Znaci Ota ne moze da se dobije bez Sim kartice.
Mislim da je sad malo jasnije.

Nek si im rekao[emoji3]

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Apsolutno nema nikakve veze sa SIM karticom. I ja sam mislio da ima, ali ne. Kada smo drugu vracali fin sa osmice na sedmicu i kada smo instalirali servisni rom, nakon konekcije sa netom krenuli su da mu stizu apdejti. SIM kartica nije bila u telefonu. Huawei je toliko nebulozna firma, da ne mozes nikada da povatas sta sve oni mogu da zabrljaju. Tako ispada.

Apsolutno nema nikakve veze sa SIM karticom. I ja sam mislio da ima, ali ne. Kada smo drugu vracali fin sa osmice na sedmicu i kada smo instalirali servisni rom, nakon konekcije sa netom krenuli su da mu stizu apdejti. SIM kartica nije bila u telefonu. Huawei je toliko nebulozna firma, da ne mozes nikada da povatas sta sve oni mogu da zabrljaju. Tako ispada.

Ja sam vracao vise puta i nikad mi ni jedan ota nije nudio bez Sim kartice. Cak sta vise ako ubacim recimo Mts karticu sa servisnog roma b182 nudi b184, a ako ubacim Telenor karticu nudi B192. Moguce da u pojedinim slucajevima nudi update bez Sim ali to su sporadicni slucajevi i sigurno mu nije azuriralo do b209 ili b210. Isto je i sa drugim modelima barem kod mene. Bez Sim kartice ne nudi Ota azuriranja.

Vrh Dno