Šta je novo?

Huawei P10 lite

Kod mene b207 ne srče bateriju ništa više nego pre, nisam primetio da ima taj problem.

Poslato uz pomoć Tapatoka

Da li se prebacivanjem na emui 8 menja izgled ikonica ? Npr kao na mate 10 lite

Da li se prebacivanjem na emui 8 menja izgled ikonica ? Npr kao na mate 10 lite
Menjaju se, lepse su, stilizovanije, nemaju onaj beli obod po njima, sa zaobljenim krajevima. Google apps su okrugle, i jos po neke, ali moze i to da se menja ako neko hoce da se zeza sa temama.

Screenshot_20180429-154213.jpeg

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

kako najlakse da predjem na emui 8?

[emoji23][emoji23][emoji23] na vipu ako cekam mozda bude sledece godine

[emoji23][emoji23][emoji23] na vipu ako cekam mozda bude sledece godine

Evo ovde objašnjeno:
1. način : ne treba ti twrp ( skripta ga flešne)
https://forum.xda-developers.com/p10-lite/development/hwota-huawei-p10-lite-t3776186

2. način : treba ti twrp instaliran

https://forum.xda-developers.com/p10-lite/development/compilation-firmware-flash-emui-8-0-0-t3777658
Ako izbaci grešku u twrp (crvena slova) preko 2. načina, ne prekidaj ništa. Sačekaj par minuta da se instalira, bude sve ok.

Poslednja izmena:
Jel se mogu porediti uopste apdejti za c432 i c738 jer meni na b189 za c738 pise april 2018 security updates? Znaci li to da nisu apdejti isti nego tipa ovamo izlaze redje al pokrivaju kao za c432 koji su po brojkama ispred?

Sent from my P10 lite using Tapatalk

Jel se mogu porediti uopste apdejti za c432 i c738 jer meni na b189 za c738 pise april 2018 security updates? Znaci li to da nisu apdejti isti nego tipa ovamo izlaze redje al pokrivaju kao za c432 koji su po brojkama ispred?

Brojevi uopste ne prate te dve verzije. Za c738 izlaze redje i nisu ista azuriranja, tj.ispravke. A ko zna kad ce Emui 8 za c738 jer ga nema ni na ffinderu.

Flesni c432 oem info i uživaj, pa kad hoćeš vratiš se opet na vipov oem info... Ako ti zatreba nekad [emoji6]

Nesto me mrzi, radio sam to na prethodnim telefonima al na ovom jedino zasto bi to uradio je zbog baterije. Al ne znam sta dobijam jer ja i kad bih flesnuo telefon ja bih na b181 na njemu mi je baterija trajala dva dana mog koriscenja, od b183 i nadalje baterija nije ni prici vise kakva je bila pre na b181 sa kojim sam telefon i kupio.

Da li uraditi update na b203-207 ? Ili ipak sacekati ? Trenutno mi je telefon na b193...

Postovanje svima, imam WAS-LX1 dual sim nesto vise od mesec dana. Problem sa telefonom je sto blokira, posebno u kameru nekad kad udjem to traje 15ak sekundi da dodje sebi, vec sam jedom radio factory reset i ponovo isti problem posle par dana! Softver je WAS-LX1C432B206 , dal ima neko ideju sta je problem !?

Goldex, probaj za početak da izvadis memorijsku karticu, ako je imas. Ako to ne upali, probaj da obrises cache iz recovery-a, ali samo cache.

Sent from my 3310

Drugari, jel neko probao da instalira igo navigaciju koja verzija se hvata na Huawei mate 10 nemogu da nadjem verziju koja radi?

Zar se ljudi i dalje cimaju oko toga pored HERE?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Zar se ljudi i dalje cimaju oko toga pored HERE?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ma da, i ja vec nekolko godina koristim Herewego. Jedino me nervira sto je muski glas za srpski jezik. Pa nekad pustim Hrvaticu [emoji41]

Ма не треба ништа више од google maps све ради како треба

Postovanje svima, imam WAS-LX1 dual sim nesto vise od mesec dana. Problem sa telefonom je sto blokira, posebno u kameru nekad kad udjem to traje 15ak sekundi da dodje sebi, vec sam jedom radio factory reset i ponovo isti problem posle par dana! Softver je WAS-LX1C432B206 , dal ima neko ideju sta je problem !?
Ogranicis background aplikacije na 4 u developer opcijama. To je jedino rešenje.

Ja imam slican problem . meni ceo telefon blokira cim stigne poruka messenger ceo telefon mi pocne blokira

Lepo je covek napisao.Izvadite micro SD,pa probajte onda.Nikako ne koristiti spore kartice.Tipa class 4.Class 10 pa navise.
Ja koristim za navigaciju Navitel i malo je reci da sam zadovoljan.

Ne pomaze vadjenje kartice. Samo ograničenje procesa u pozadini na 4.

Koristite Magic Earth navigaciju, ima i muski i zenski srpski glas, mnogo je bolja od here wego a i od ostalih.

Uzeh I ja ovaj telefoncic, crkao mi LG G2 pa mi je hitno trebao telefon I onda mi je naleteo ovaj sa 2g garancije po povoljnoj ceni i uzmem ga.

Nastelovao sam ga, samo mi jedna stvar sa G2 nedostaje, a to je vibracija na navigacionim tasterima. Da li je to moguce nekako namestiti?

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

U podešavanjima Zvuk/Vibracija pri dodiru

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Vrh Dno