Alexxx1
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 10.02.2017
- Poena
- 185
Pa kad ti los Emui 8 [emoji39]. Meni b321 drzi glat 6 do 7h sota.Kod mene je B207 i jede bateriju kao ni jedan apdejt do sada.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Pa kad ti los Emui 8 [emoji39]. Meni b321 drzi glat 6 do 7h sota.Kod mene je B207 i jede bateriju kao ni jedan apdejt do sada.
Menjaju se, lepse su, stilizovanije, nemaju onaj beli obod po njima, sa zaobljenim krajevima. Google apps su okrugle, i jos po neke, ali moze i to da se menja ako neko hoce da se zeza sa temama.Da li se prebacivanjem na emui 8 menja izgled ikonica ? Npr kao na mate 10 lite
Kad ti stigne update, klikneš updatekako najlakse da predjem na emui 8?
Evo ovde objašnjeno:[emoji23][emoji23][emoji23] na vipu ako cekam mozda bude sledece godine
Brojevi uopste ne prate te dve verzije. Za c738 izlaze redje i nisu ista azuriranja, tj.ispravke. A ko zna kad ce Emui 8 za c738 jer ga nema ni na ffinderu.Jel se mogu porediti uopste apdejti za c432 i c738 jer meni na b189 za c738 pise april 2018 security updates? Znaci li to da nisu apdejti isti nego tipa ovamo izlaze redje al pokrivaju kao za c432 koji su po brojkama ispred?
Sent from my P10 lite using Tapatalk
Ma da, i ja vec nekolko godina koristim Herewego. Jedino me nervira sto je muski glas za srpski jezik. Pa nekad pustim Hrvaticu [emoji41]Zar se ljudi i dalje cimaju oko toga pored HERE?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ogranicis background aplikacije na 4 u developer opcijama. To je jedino rešenje.Postovanje svima, imam WAS-LX1 dual sim nesto vise od mesec dana. Problem sa telefonom je sto blokira, posebno u kameru nekad kad udjem to traje 15ak sekundi da dodje sebi, vec sam jedom radio factory reset i ponovo isti problem posle par dana! Softver je WAS-LX1C432B206 , dal ima neko ideju sta je problem !?
Postovanje svima, imam WAS-LX1 dual sim nesto vise od mesec dana. Problem sa telefonom je sto blokira, posebno u kameru nekad kad udjem to traje 15ak sekundi da dodje sebi, vec sam jedom radio factory reset i ponovo isti problem posle par dana! Softver je WAS-LX1C432B206 , dal ima neko ideju sta je problem !?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari