Šta je novo?

Huawei P10 lite

Pun bagova mraleee

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Jel probao neko elemental na emui 8?

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

@Zadnja(finalna) verzija V4 je bazirana na Androidu 7 (EMUI 5.1).Bazirana na Oreu jos nije gotova.Nije isti OEMinfo za EMUI 5 i EMUI 8.

To sto piše, možda piše neka *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* ko zna odakle, i ko zna dal je to tacno... Ako nisi probao nema potrebe da pišeš, niti da objašnjavaš šta je izašlo i kad ce da izađe... Kad je već okačeno i postavio sam pitanje... Ko proba neka se javi... Nema potrebe da pričamo u prazno...

Stigao update 207 na mts

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Do sada nisam primetio neki bug, isto radi kao i do sada sve je ok. Nisam uradio HR da li je nužno resetovati posle update? Neko mi reče da ako telefon radi kako treba nema potrebe za HR, koja su vaše preporuke.

Poslato uz pomoć Tapatoka

Pa ako radi sve kako treba zasto bi resetovao? Ako nesto zeza odradis reset i vozis dalje.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Za skoro godinu dana od kako imam ovaj tel ni jednom nisam radio nikakav reset. Sve radi kako treba.

Sent from my 3310

Ljudi, jel' se desilo nekome da mu stigne obavestenje da ima update i da posle par dana obavestenje nestane? Konkretno, stigao mi je B207 i nisam stigao da ga instaliram ranije i sad mi pokazuje da nema updajta... :/

Ljudi, jel' se desilo nekome da mu stigne obavestenje da ima update i da posle par dana obavestenje nestane? Konkretno, stigao mi je B207 i nisam stigao da ga instaliram ranije i sad mi pokazuje da nema updajta... :/

A da ti nije mozda vec instaliran [emoji41]

Haha, pa valjda bih to video :D Nije, B203 mi je verzija trenutno...

Haha, pa valjda bih to video :D Nije, B203 mi je verzija trenutno...

Cudno da se sam izgubi. On u principu kad prijavi ako nije unapred podesen da ne skida sam automatski i skine cim bude distupan Wifi i onda pita kad da azurira ili da se odlozi axuriranje.

Cudno da se sam izgubi. On u principu kad prijavi ako nije unapred podesen da ne skida sam automatski i skine cim bude distupan Wifi i onda pita kad da azurira ili da se odlozi axuriranje.

Meni je iskljuceno da proverava sam, nego sam ovde video da je neko napisao da je stigao B207 u mts-u pa sam proverio rucno i bio je dostupan. Pojma nemam sta se desilo
Probaj opciju "preuzmi najnoviji ceo paket"
Nisam znao da postoji ovo, sad sam probao, nema nista...

Meni je iskljuceno da proverava sam, nego sam ovde video da je neko napisao da je stigao B207 u mts-u pa sam proverio rucno i bio je dostupan. Pojma nemam sta se desilo

Ako si u medjuvremenu menjao kartice u telefonu moze i zbog toga. Recimo bio telenor pa ubacio mts i sl. Ne ide uvek Ota istovremeno na svim operaterima.

Nisam menjao kartice 100%...

Meni je telefon iz mts-a, ali već par meseci u njemu koristim Telenor karticu. Prethodni update, B203, mi je stigao kad i ljudima u mts-u i ako sam tada već bio u Telenoru...

Probaj da restartujes tel?
Žena je skoro uzela u MTS-u, aktivirala ga ali bez kartice, izasao jedan update, kad je ubacila karticu posle 2 dana, odma je ponudio sve ostale.

Sent from my 3310

Probao, ništa se ne menja... Telefon mi je obuzela neka mračna sila, nema drugog objašnjenja:D

Nego, jel stigao nekome u telenoru B207?

Evo,malopre se i kolega zali sa posla,da je isto bio ponudjen B207.Isto nije instalirao odmah i posle nekoliko dana nestao.Probali sve zivo,ali pokazuje da nema apdejta.Apsolutno me vise nista ne cudi od Huawei-ja :D
Sta pokazuje na FF-u?

Poslednja izmena:
Znači nisam jedini :D

Našao sam ga na FF-u, iste je veličine kao što mi je pokazivao system update, ali mi kaže da nije approved. Šta se tu desilo samo Huawei zna, a ni za njih nisam siguran :D

Znači nisam jedini :D

Našao sam ga na FF-u, iste je veličine kao što mi je pokazivao system update, ali mi kaže da nije approved. Šta se tu desilo samo Huawei zna, a ni za njih nisam siguran :D
To znaci da ima ozbiljan bug pa su ga povukli....ili zbog Emui 8. Jer i rollback ide do 203 tj. 206. Tako da nije iskljuceno da spremaju B321 Ota.

Poslednja izmena:
Ko ce ga znati... Moguce da je bug, a bilo bi lepo da je ipak priprema za B321.

Kod mene je B207 i jede bateriju kao ni jedan apdejt do sada.Sve ostalo,radi apsolutno isto kao pre.Moje misljenje je da ce Oreo biti pusten u prvoj polovini maja.

Poslednja izmena:
Vrh Dno