Pa šta će ti Smart cover it staklo? Dovoljna je folija.Ljudi sta je pametno uraditi. Imam smart cover original i smeta zastitno staklo kada se zatvori. Da li skinuti staklo i staviti foliju? Da li neko ima ovu futrolu?
Vidim piše, valjda nisam za oftamologa još uvek.... [emoji16] https://forum.xda-developers.com/p1...-emui-8-0-0-huawei-p10-lite-dual-sim-t3780780@Zadnja(finalna) verzija V4 je bazirana na Androidu 7 (EMUI 5.1).Bazirana na Oreu jos nije gotova.Nije isti OEMinfo za EMUI 5 i EMUI 8.
[emoji482]OK,brate.Nisam mislio nista lose![]()
A da ti nije mozda vec instaliran [emoji41]Ljudi, jel' se desilo nekome da mu stigne obavestenje da ima update i da posle par dana obavestenje nestane? Konkretno, stigao mi je B207 i nisam stigao da ga instaliram ranije i sad mi pokazuje da nema updajta... :/
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Cudno da se sam izgubi. On u principu kad prijavi ako nije unapred podesen da ne skida sam automatski i skine cim bude distupan Wifi i onda pita kad da azurira ili da se odlozi axuriranje.Haha, pa valjda bih to videoNije, B203 mi je verzija trenutno...
Probaj opciju "preuzmi najnoviji ceo paket"Haha, pa valjda bih to videoNije, B203 mi je verzija trenutno...
Meni je iskljuceno da proverava sam, nego sam ovde video da je neko napisao da je stigao B207 u mts-u pa sam proverio rucno i bio je dostupan. Pojma nemam sta se desiloCudno da se sam izgubi. On u principu kad prijavi ako nije unapred podesen da ne skida sam automatski i skine cim bude distupan Wifi i onda pita kad da azurira ili da se odlozi axuriranje.
Nisam znao da postoji ovo, sad sam probao, nema nista...Probaj opciju "preuzmi najnoviji ceo paket"
Meni je iskljuceno da proverava sam, nego sam ovde video da je neko napisao da je stigao B207 u mts-u pa sam proverio rucno i bio je dostupan. Pojma nemam sta se desilo
To znaci da ima ozbiljan bug pa su ga povukli....ili zbog Emui 8. Jer i rollback ide do 203 tj. 206. Tako da nije iskljuceno da spremaju B321 Ota.Znači nisam jedini![]()
Našao sam ga na FF-u, iste je veličine kao što mi je pokazivao system update, ali mi kaže da nije approved. Šta se tu desilo samo Huawei zna, a ni za njih nisam siguran![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari