Danas sam uzeo Huawei futrolu na preklop sa aktivnom prednjom stranicom. Jeste 3K dinara, ali em štiti, em je funkcionalna, em dodatno ufenseri već fensi telefon. Kome nije mnogo para neka ne razmišlja.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Uzeo sam i ja, stvarno je ekstra original Huawei preklopna. Moja je plava/teget, kao na teksasu, telefon crne boje, estetski još bolji sa case-om. Pozadi je sve u teget boji a ima otvore za kameru i FP.
Na prednjoj strani je vertikalno podeljena, levo 1/3 teget "teksas", nije gladak, a desno 2/3 glatka tamnosiva prozirna površina, osetljiva na dodir. Javljanje na poziv moguće kroz case, ekran prepozna kada je preklopljen i sve komande seli na desni deo ekrana koji pokriva deo koji je osetljiv na dodir.
Kada se maska zaklopi, sat se isto seli desno, pa je vidljiv.
Mana je za sada otežana manipulacija telefonom, jednostavno nisam navikao, nisam do sada imao preklopne maske, pa kada je otvorim, kao da držim dva telefona.
Pre neki dan mi je čak telefon ispao dok sam pokušavao da slikam jelku od 83.000 evra :d na oduševljenje mlade turistkinje koja je prokomentarisala "op, op, iphone 7", njoj je p10 lite u futroli ličio na ajfon.
Mana je i cena 3k, ali what the hell, savršeno pristaje uz p10 lite.