Šta je novo?

Huawei P10 lite

nece od fiće ferrari da postane ne brini.

A cime da se opterecujemo na smartphone uredjajima koji imaju solidan i odlican hardware,osim dobrom podrskom?Da se opteretim tme,dali ce da mi baguje Face,instagram i slicne nepotrebne stvari meni licno.A to,da posle update-a,kod negoga,ode trajanje baterije,fon pocne da secka i slicno,to nije vazno.Dzaba smartphone ima dobar hardware,ako ga srozaju software-om.Zato i postoje custom ROM-ovi.Postoje,jer se proizvodjaci izgleda bas i ne trude toliko oko software-a i korisnika.Bombarduju novim uredjajima konstantno.Mora to neko da kupi,a ne jedan uredjaj,pa da traje do kraja zivota.Cist biznis.

Proverio sam još uvek nema abdejta kod mene, nije mi jasno kako puštaju te abdejte da li parcijalno svakoj grupi korisnika u zavisnosti od provajdera ili je upitanju neki drugi način. U principu telefon odlično radi ne očekujem abdejt zbog ispravki nego više pitam iz radoznalosti, nije mi presudno da li ću ga dobiti sutra ili već za neko vreme. Btw u Telenoru sam pa me zanima da li je nekom iz ove grupe došao abdejt? I koji su utisci, da li treba reset ili ne.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Mozda ima apdejt.

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Meni nema ni apdejt ni abdejt.

Sale na stranu, poceo je telefon da mi laguje i freezuje sam od sebe i bez ikakvog nekog razloga.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Meni stigao B191, sve radi isto kao pre. Jedino sto sam primetio je da kad ulazim u viber bude crn ekran na sekundu, ali ne smem da tvrdim da tako nije bilo i pre...

Nego, jel se desava nekome da muzika secne kad se udje u neku drugu aplikaciju?

Ja sam ekstra zadovoljan kako radi na b170. Nema seckanja nema nikakvih bagova za sad a najviše sam zadovoljan baterijom. Ali i ja čisto me interesuje kako stižu ti update-tovi korisnicima. I ako stigne neznam dal ću ga instalirati.

Nisam primetio da mi secka muzika sve radi normalno inače imam b170, a što se tiče vibera radi ok jedino nekad neće da ga isključi kad izađem iz njega pa kad uđem u opciju aplikacije koje intezivno troše bateriju stoji viber.

Viber ne smece od aplikacije, preporucujem da predjete na whatsapp.

kod mene dosao danas apdejt. nikakvih problema za sada. telefon radi najnormalnije, kao i pre.

Prilozi

• Screenshot_20171230-191309.jpg
    Screenshot_20171230-191309.jpg
    268.1 KB · Pregleda: 118
Poslednja izmena:
Gde moze kod nas da se kupi i koliko bi kostala njegova original silikonska futrola ili ona na preklop? Ili gde moze preko neta da se poruci?

Hvala. :)
A gde moze da se nabavi kod nas ona original silikonska futrola za njega? Ili odakle moze sa neta mozda da se poruci?
Vise se devojci takva neka svidja. Kupila je par ovih silikonjara kineskih, ali sve su bzvz.

Ova prva mi je bzvz, kicerica. A i cini mi se da bi telefon napravila bas debeo. Ova druga Nillkin je dobra. Ona mi se svdija videcu da se nadjem sa likom uzivo.
A Huawei njegove originalne silikonske kod nas nema nigde? Vidim da imaju lepa ojacanja na coskovima pa zbog toga. I bas dobro leze na telefonu sudeci po slikama i video klipovima.

Ne radi mi hotspot na P10 lite. Ni kao open ni sa sifrom. Nijedan drugi uredjaj ne moze da se poveze. Kad stavis sifru prijavi da nije ispravna (iako jeste) a kad je na open, onda nece se konektuje. Jel to do aparata ili greska u firmveru?

Ne pomaze restart. Jedino ako nisi mislio na fabricki restart.

Ne radi mi hotspot na P10 lite. Ni kao open ni sa sifrom. Nijedan drugi uredjaj ne moze da se poveze. Kad stavis sifru prijavi da nije ispravna (iako jeste) a kad je na open, onda nece se konektuje. Jel to do aparata ili greska u firmveru?

Ima neki problem sa WPA2 enkripcijom za hotspot ili cak i povezivanje na ruter koji je podesen samo na WPA2. Greska je neka u firmware ali ne znam sta je okidac za bug. Meni se to desava na p10 plus a recimo na p10l radi.

Sent from my Huawei P10 plus VKY-L29 using Tapatalk

Probao i meni radi hotspot normalno, cak eam probao i sa ajfonom i dalje radi bez problema.

I kod mene je okej

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Srećna, svima, NG i da vas zdravlje služi (*ebeš sve drugo verujte mi)!

Nabavio sam P10 Lite 4/32 DualSIM ali se ispostavilo da je Middle East/Africa :d region. Meni generalno ne smeta jer sve radi savršeno ali bih voleo da ga odradim na Europe region.
Oznaka mu je WAS-LX1AC185B178 (C185 region a B178 rom).

Mogu li ja njega, i kako, da prebacim na WAS-LX1AC432B182/183 npr.??? Može li se posle toga wratiti Stock Recovery i ponovo zaključati Boot Loader?

UNAPRED HVALA SVAKOME KO POMOGNE!

Probao sam na Googleu da nadjem resenje, rezultat donese jednu temu sa xda foruma sa istim pitanjem (c185 to c432), ali nema odgovora.

Nazad
Vrh Dno