Cim sam azurirao uradio sam hard reset jedno put sam radio cim udjem bilu koju aplik secka@zluu10
Mislim da bi hard reset resio problem sa seckanjem.
Cim sam azurirao uradio sam hard reset jedno put sam radio cim udjem bilu koju aplik secka@zluu10
Mislim da bi hard reset resio problem sa seckanjem.
Sve sam tako i uradio ali mi menja i dalje već danima i vidno mi jede bateriju.
Tnx za odgvor.
Nikada nigde nije postojao roll back oficijalno.
Sent from my 3310
NeNema da secka ili koci kad ulazis ili kad izlazis u aplikaciju?
Pisao sam huawei na fb
Uradi factory reset. Ne moze unazad vracanje bez egzibicija sa servusnim romovima i tt.Kad uddjem neku aplikaciju meni secka kao da koci znaci samo secka
na b191
kako da se vratim na b185?
Me bih da smaram ali koliko se secam i procene i oglašavanja je zabranjeno.
Ontopic: Telefon iz mtsa single sim i nema update-a jos uvek. Sad se i razmišljam da li da update kad stigne ili da ostavim ns 185..
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Meni stigo b191 danasNe bih da smaram ali koliko se secam i procene i oglašavanja je zabranjeno.
Ontopic: Telefon iz mtsa single sim i nema update-a jos uvek. Sad se i razmišljam da li da update kad stigne ili da ostavim ns 185..
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Pa nigde ne postoji zvanično roll back, kad kazem nigde, mislim na ostale proizvodjace i OS-ove. Izuzev WP-a, jedino je WP nudio roll back sa developer preview-a. A za Huawei, otkljucaj bootloader (ako može, nisam pratio) pa skini neki fw stariji, garant ima na xda.Mislio sam,zasto uopste ne postoji roll back?Nema nazad,samo napred.Koristis malo i ajde da kupis nov uredjaj.
Bice rollback kad se predje na Oreo pa kome se ne dopada izbacice rollback. To je bilo i za p9 lite kad je sa MM preso na N. A i generalno vec postoji rollback sa Oreo beta za P10 i Mate na N.Pa nigde ne postoji zvanično roll back, kad kazem nigde, mislim na ostale proizvodjace i OS-ove. Izuzev WP-a, jedino je WP nudio roll back sa developer preview-a. A za Huawei, otkljucaj bootloader (ako može, nisam pratio) pa skini neki fw stariji, garant ima na xda.
Sent from my 3310
Ja sam danas azurirao b191 mts
Secka mi kad udjem u aplikaciju i kad izadjem pre mi nikad to nijr desilo
Ja nisam zadovoljan na b191
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari