Evo konacno da se pridruzim klubu

Uzeo sam ga danas u Vipu. Dvoumio sam se izmedju njega i galaxy j5 2017, na kraju je izbor pao na Huawei. Radio moj kum pa sam ga pitao koji od ova dva telefona ljudi vise uzimaju, on kaze j5, ali su to ljudi koje ne zanimaju druge marke (nesto slicno kao "samo golf, samo nemac"), ali mi je i sam preporucio ovaj model.
Telefonom sam prezadovoljan, radi odlicno, ima dobar ekran, kameru, svidja mi se i nacin kako radi led lampica za obavestenja (polako se pali i gasi, a ne kao kod Sony-ja da trene brzo, pa onda duga pauza, gotovo beskorisno). Super je i to sto gotovo sve preinstalirane aplikacije mogu da se obrisu (izuzetak su samo par google aplikacija), ali u odnosu na Sony i Samsung, odlicno. Najvise me brinula baterija dok ga nisam kupio, medjutim i ona je vise nego odlicna (punio sam ga do 96%, azurirao sam aplikacije, instalirao nove, podesio sve i svasta, baterija je sada 87% a SOT 1h21m). Ovo je mnogo, mnogo bolje nego sto sam se nadao, neka samo ovako ostane. Kod mene je verzija B170, i ne nudi azuriranje. Ovo mi je prvi Huawei se tek navikavam, ima dosta podesavanja i opcija, ali sam prezadovoljan. Moja preporuka.