Šta je novo?

Huawei P10 lite

Ja ga koristim skoro mesec dana i ekstra sam zadovoljan baterijom imam utisak da nemogu da je ispraznim ceo dan visim na njemu internet, igre i sve ostalo. Garantujem da prosečnom korisniku može da izdrži dva bez problema, a u toku noći kad ga ne koristim mislim dok spavam potroši mi 1 do 2%.Inače sam uzeo tel u vipu i za sad sve normalno radi.

Poslednja izmena:
A realno sta ce ti 4G na prepaidu..Koliko neta mozes imati,po par giga na neke promocije? Ja sam produzio ugovor,i dobio po 100GB mesecno free..E za to 4g ima smisla..U suprotnom ne vidim razliku izmedju H+ i 4g ..Tih 30mb/s vise ce se bas osetiti :D ..E sad ako je uredjaj zeznut,onda je to dr prica :)

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

^
Uredjaj je savrseno ok i problem je MTS SIM kartica.Evo zali mi se drug da i kod njega na modelu Tesla Smartphone 6.2,sa MTS karticom,telefon ne pokazuje 4G mrezu.Ponavljam,da sam u telefon stavljao Telenor karticu i da 4G mreza radi odlicno.

Mozda mts prepaid kao sto ti je receno ne dozvoljava 4g :) .. A ako imas postpaid,sa novom karticom,sve radi..Ja proverio

Takodje drug ima isti model.Dual sim,uzet u WinWin-u.Kod njega je postpaid kartica i isto je nema 4G mreza.Nego da pitam nesto.Dali je neko menjao fabricku foliju na ekranu,koja ide uz telefon sa nekom drugom ili staklom?Dali se javlja problem sa bojama na ekranu kada se dodirne ekran?

Nema LTE mreže na pripaidu kod MTS-a,nikada nije ni bilo.

^
Hvala na informaciji.Ali zasto je kod nekih nema ni na postpaid-u?

U vipu je ima sigurno i pa pripeidu i na pospeidu provereno.

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

Rekoh ti..Potrebna je dryga sim kartica.. Ja sam pre mes dana uzeo novu jer dobih tih 100gb neta mesecno.. I sve radi kako treba.. Dok sestrina kartica,isto postpaid ,ne radi.

Razmisljam da skinem foliju sa ekrana,koja je fabricki dosla sa telefonom,ali posle citanja nekih tekstova na net-u,iskreno me strah.Postoji verovatnoca da telefoni koji dolaze fabricki sa folijom na ekranu nemaju Oleophobic coating,i da moze doci do problema kada se stavi druga folija ili staklo.

Razmisljam da skinem foliju sa ekrana,koja je fabricki dosla sa telefonom,ali posle citanja nekih tekstova na net-u,iskreno me strah.Postoji verovatnoca da telefoni koji dolaze fabricki sa folijom na ekranu nemaju Oleophobic coating,i da moze doci do problema kada se stavi druga folija ili staklo.

Da. 'oce crkne fon :d

Iskreno mislim da ne treba da brines oko toga..Ja sam imao foliju,skinuo je i stavio staklo..Sve funkcionise super i dan danas,posle 7-8mes...Tako da,nemoj brines

Na snimku je inače P10 ne Lite i očigledno ima neispravan ekran.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Iphone
1486528aa492992138a1d262bb3fbaf5.jpg

Sent from my 3310

Evo konacno da se pridruzim klubu;) Uzeo sam ga danas u Vipu. Dvoumio sam se izmedju njega i galaxy j5 2017, na kraju je izbor pao na Huawei. Radio moj kum pa sam ga pitao koji od ova dva telefona ljudi vise uzimaju, on kaze j5, ali su to ljudi koje ne zanimaju druge marke (nesto slicno kao "samo golf, samo nemac"), ali mi je i sam preporucio ovaj model.
Telefonom sam prezadovoljan, radi odlicno, ima dobar ekran, kameru, svidja mi se i nacin kako radi led lampica za obavestenja (polako se pali i gasi, a ne kao kod Sony-ja da trene brzo, pa onda duga pauza, gotovo beskorisno). Super je i to sto gotovo sve preinstalirane aplikacije mogu da se obrisu (izuzetak su samo par google aplikacija), ali u odnosu na Sony i Samsung, odlicno. Najvise me brinula baterija dok ga nisam kupio, medjutim i ona je vise nego odlicna (punio sam ga do 96%, azurirao sam aplikacije, instalirao nove, podesio sve i svasta, baterija je sada 87% a SOT 1h21m). Ovo je mnogo, mnogo bolje nego sto sam se nadao, neka samo ovako ostane. Kod mene je verzija B170, i ne nudi azuriranje. Ovo mi je prvi Huawei se tek navikavam, ima dosta podesavanja i opcija, ali sam prezadovoljan. Moja preporuka.

B170 je I kod mene, čak sam isključio ažuriranje da mu ne padne na pamet da ga povuče ako se pojavi [emoji3]. Čekam oreo.

Sta ne moze da se obrise, moze da se iskljuci(disable-uje), tako da ne radi i ne update-uje se.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Meni stize do nove godine, kupljen je juce u Saturnu za 199€. Bio sam se odlucio za HONOR 6X za 189€, ali je u nedelju P10 Lite pala cena za 50€, sa 249 na 199 :)

Meni stize do nove godine, kupljen je juce u Saturnu za 199€. Bio sam se odlucio za HONOR 6X za 189€, ali je u nedelju P10 Lite pala cena za 50€, sa 249 na 199 :)
200 eur je sasvim realna cena za ovaj telefon. Za te pare i ono sto nudi telefon sasvim Ok.

B170 je I kod mene, čak sam isključio ažuriranje da mu ne padne na pamet da ga povuče ako se pojavi [emoji3]. Čekam oreo.
Azuriranja su bitna i zbog sigurnosti ko koristi recimo aplikacije za placanje i tt. Te google zakrpe nisu bzvze. To sto uzgred mogu da naprave i druge orobleme to je druga stvar. Takodje, nekada su bitna i postpna azuriranja, pogotovo kod prelaska na novi operativni sistem, recimo sa Emui 4 na Emui 5 iz uskystva sa p9 lite. A ako gledamo sada prelaz sa Emui 5 na Emui 8 preporuka bi bila da to byde sa poslednjeg azururanja za Emui 5. Cak moze da se desi da Ota update i ne ponudi Oreo za one koji nisu na poslednjem firmware od Emui 5.

Evo konacno da se pridruzim klubu;) Uzeo sam ga danas u Vipu. Dvoumio sam se izmedju njega i galaxy j5 2017, na kraju je izbor pao na Huawei. Radio moj kum pa sam ga pitao koji od ova dva telefona ljudi vise uzimaju, on kaze j5, ali su to ljudi koje ne zanimaju druge marke (nesto slicno kao "samo golf, samo nemac"), ali mi je i sam preporucio ovaj model.
Telefonom sam prezadovoljan, radi odlicno, ima dobar ekran, kameru, svidja mi se i nacin kako radi led lampica za obavestenja (polako se pali i gasi, a ne kao kod Sony-ja da trene brzo, pa onda duga pauza, gotovo beskorisno). Super je i to sto gotovo sve preinstalirane aplikacije mogu da se obrisu (izuzetak su samo par google aplikacija), ali u odnosu na Sony i Samsung, odlicno. Najvise me brinula baterija dok ga nisam kupio, medjutim i ona je vise nego odlicna (punio sam ga do 96%, azurirao sam aplikacije, instalirao nove, podesio sve i svasta, baterija je sada 87% a SOT 1h21m). Ovo je mnogo, mnogo bolje nego sto sam se nadao, neka samo ovako ostane. Kod mene je verzija B170, i ne nudi azuriranje. Ovo mi je prvi Huawei se tek navikavam, ima dosta podesavanja i opcija, ali sam prezadovoljan. Moja preporuka.

Izmedju Galaxy J5 i P10 lite nisi pogresio sto su ipak uzeo p10l...Ako su samo ta dva telefona bila u opticaju naravno. Huawei tradicionalno ima telwfone sa dobrim baterijama. Ne bi pogresio i da si uzeo p9 lite u odnosu na J5. Cak je i prethodnik od p10l bolji od Samsunga u toj klasi.

@Alexxx
Slažem se sa tobom u potpunosti i kapiram ja celu priču oko ažuriranja, ali mi na VIPu nismo dobili ni jedno ažuriranje, a kako kukaju na bateriju ovi što su dobili, strpiću se još malo da vidim dal će I to ispeglati. Ipak mi je trajanje baterije primarna stvar zbog obaveza. Posle može lagano jedno po jedno apdejtovanje.

Meni na B185 baterija traje komotno 2 dana sa od prilike 4-4,5h ekrana, ja zadovoljan.

Za sada je sve super, samo neka tako i ostane. Iskreno, kajao bih se da sam uzeo j5. Moj drug, koji ima a5 2016, se cudi kako moze ovako dobro da radi fingerprint :D Kupio sam mu odmah silikonsku futrolu, onu teracell od 400din. Mislio sam neku bolju, ali ova isto dobra, pokriva sve lepo, cak ima i zastitu za otvore za usb i slusalice. Fabricki ima prednju foliju, ona ce da ostane do daljnjeg.

• Like
Reagovanja: M J
Stigao Oreo na P10, za Lite nema neke skorije najave.. mada više bih voleo da izbace source za kernel da počnu da se kuvaju romovi.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

^
Mislim da za P10 Lite,nece Oreo pre marta,aprila.

^
Zato sto je ovo Lite verzija od modela P10,a on je tek sada dobio update zvanicno na Oreo.Za P10 Lite nema jos nikakvih informacija.

Nazad
Vrh Dno