Šta je novo?

Huawei P10 lite

Kada mi stigne mejl, ne stigne mi notifikacija sve dok ja ne uđem u mejlove i tada mi stigne njih nekoliko odjednom. Mnogo me to nervira ali mi izgleda kao da ne postoji način da se to promeni?

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Jel ima na p10 lite opcija dt2w?

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Ok,zato nisam ni moga da nadjem,steta. Hvala...

Nisam potpuno siguran, ali mislim da ni jedan Huawei telefon nema fabrički ovu opciju. Možda na XDA ili MoDaCo ima kuvanih romova za određene modele koji ovo omogućuju ali pitanje je kako sve to radi.

^ P8 lite ima tu opciju fabrički, a mislim i full P8. Od P9 kako su ubacili FP senzor su tu opciju izbacili.

Sent from honor 8 lite using Tapatalk

Stvar navike,ja na Xiaomi RN4 imam i FP i dt2w i koristim obe...Ovo cisto pitam zbog sestricine jer je na P8 lite koristila tu opciju ali sad ce se polako navici na Fp na 10lite... Hvala u svakom slucaju...

Počeo je ponekad da mi se pali ekran sam od sebe, kao da je stigla neka notifikacija a nema ničega. Šta bi to moglo da bude?

Meni se to dešava nekad takodje.
Kao da me podseca da imam neku notifikaciju koju nisam pogledao. Npr. stigne mi poruka na WA i ne otvorim je, nakon nekih 10 minuta ce se uključiti ekran na sekund da bi pokazao istu notifikaciju.

Dali se jos nekome desava da fon ne pokazuje LTE (4G) iako je ukljucen.Uvek je 3G.To se kod mene desava i kod jos jednog druga na fon-u.Kod kolege sa posla pokazuje.Sva tri koristimo MTS mrezu.Isao i u MTS i kazu da je sve ok kod njih.

I mojoj sestri je tako..Bas juce gledamo..Menipici 4g njoj 3g..I ja mislim da je sve to jer sim kartica nije nove generacije..Mora da se zameni u mts-u.

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Samo idi u MTS i traži zamenu za novu karticu, proces traje 2 minuta i besplatan je ( bar je u telenoru bio, a nema razlog zašto bi bilo drugačije u mtsu).

Počeo je ponekad da mi se pali ekran sam od sebe, kao da je stigla neka notifikacija a nema ničega. Šta bi to moglo da bude?

Meni se to dešava nekad takodje.
Kao da me podseca da imam neku notifikaciju koju nisam pogledao. Npr. stigne mi poruka na WA i ne otvorim je, nakon nekih 10 minuta ce se uključiti ekran na sekund da bi pokazao istu notifikaciju.

sve je to ok, dešava se i na redmi note 4x.

Eto je onda problem...Jer ja sam ubedjen bio da je do sim kartice.. Zasto im nisi rekao to kada si isao po karticu? Moracu da prenesem setri ovo,pa nekade da se bakce sa njima

Rekao sam ja sve njima i videli su kada prebacim na 4G,da fon pokazuje H+ Isto je i kod druga.Ja uzeo fon u MTS-u,Single SIM,a on u WinWin-u.Dual SIM.Probacu i sa Telenor-ovom karticom.

Pa i ja uzeo u MTS-u,single sim..I sad gledam,nema 4g.. A kod mene stoji 4g..Pih

Upravo probao sa Telenor karticom,i sve radi ok.Pokazuje 4G.Znaci opet je zeznuo stvar,cuveni MTS :D

nisi zamenio karticu ili nije aktivirana 4g usluga na broju. pozovi ih

Isao sam licno kod njih.Uzeo novu karticu.Kazu da je 4G aktivirana,ali nje nema.

Izvinjavam se ako je vec bilo pisano o ovome u temi, ali za dete je, pa se nadam da nece biti zamerke...

Trazeci po oglasima zastitno staklo (hteo sam da uzmem Nillkin posto su moja iskustva sa njihovim staklom odlicna), naletim na prodavca koji mi nudi anti shock "pancir foliju" koja pokriva telefon od ivice do ivice (zakriivljena je, debljina 0,18mm), i koja je navodno bolja od stakla. Ima li neko iskustva sa ovom folijom, i kakva je po pitanju "kriznih situacija" (udarac u ekran, pad, itd...) ?

Folija.JPG

Izvinjavam se ako je vec bilo pisano o ovome u temi, ali za dete je, pa se nadam da nece biti zamerke...

Trazeci po oglasima zastitno staklo (hteo sam da uzmem Nillkin posto su moja iskustva sa njihovim staklom odlicna), naletim na prodavca koji mi nudi anti shock "pancir foliju" koja pokriva telefon od ivice do ivice (zakriivljena je, debljina 0,18mm), i koja je navodno bolja od stakla. Ima li neko iskustva sa ovom folijom, i kakva je po pitanju "kriznih situacija" (udarac u ekran, pad, itd...) ?

Pogledajte prilog 242812
Ja sam zalepio slicnu isto kao pancir, ovo ono, cekici, ekseri. Sta znam, stiti. E sad od nekih padova direktno na ekran.... Ne bih se kladio. Ali od ogrebotina stiti. Tesko se to lepi, guras karticom da istisnes vazduh dok lepis. Teze se lepi od stakla. A mozes i obicno staklo pa mslo maslinovo ulje po ivicama da zadihtuje. Imas na prethodnoj stranici klip kako se to radi.

1. Da li ovaj telefon ima fabricku zastitnu foliju i na zadnjoj strani ili samo na prednjoj?
2. Da li se popravilo trajanje baterije, posto su se dosta ljudi ovde zalili, da li su izbacili neki update da rese to ili ne?
3. Kako ste zadovoljni vi koji ga malo duze koristite, prvenstveno me baterija zanima, posto vidim da je jedan od retkih koji ima li-polymer tip baterije dok ostali imaju li-ion, koliko brzo se prazni kada ga koristite? Koliko procenata skida kada ga ne koristite (recimo od uvece kad odete na spavanje, do ujutru)?

1. Da li ovaj telefon ima fabricku zastitnu foliju i na zadnjoj strani ili samo na prednjoj?
2. Da li se popravilo trajanje baterije, posto su se dosta ljudi ovde zalili, da li su izbacili neki update da rese to ili ne?
3. Kako ste zadovoljni vi koji ga malo duze koristite, prvenstveno me baterija zanima, posto vidim da je jedan od retkih koji ima li-polymer tip baterije dok ostali imaju li-ion, koliko brzo se prazni kada ga koristite? Koliko procenata skida kada ga ne koristite (recimo od uvece kad odete na spavanje, do ujutru)?

1-samo na prednjoj strani ali i to ne dobijaju svi. Zavisi od operatera.

2-trajanje baterije od 4,5 do 5h prosek. Moze i malo vise ako ga koristis na malom osvetljenju

3 baterija moze i bolje, ali recimo prosek u tom rangu. Mozda neki update ili O poprave stvari. Licno sumnjam, al sacekajmo. Sve ostalo radi vise manje, solidno. Nema bugova.

Poslednja izmena:
Slazem se sa kolegom gore.
Samo da dodam da skine od 4-8% preko noci sa upaljenim wifijem.

Sta znaci ovaj plus u bateriji?

25590298_10213641135975591_1456590469_o.jpg

Hvala svima. Ovaj u vipu ima cini mi se foliju napred, jedino da mu uzmem neku silikonsku futrolu, valjda ce da ga zastiti od ogrebotina?

Plavi koji sam uzeo u MTS-u nije imao foliju na sebi.Imao je problema,pa mi dali nov.Crni.On ima foliju na ekranu.Evo vec skoro 3 meseca i nema nikakvih problema.Da.Jos ovo:Koje su ovo legende u MTS-u :D Gledam nesto na njihovom sajtu i izadje mi sa strane njihov chat.Rekoh,ajde da ih pitam u vezi 4G mreze.Pitam ja njih:Zasto mi telefon ne pokazuje 4G tamo gde je ima i da mi je pripaid broj.Kazu mi.Proverite pokrivenost i pripaid brojevi ne podrzavaju 4G.Kazem im da sam bio kod njih u poslovnici i da su mi dali novu karticu i da su mi rekli da mi je 4G mreza ukljucena.Kazu oni,morate da ispunjavate odredjene uslove za 4G mrezu.Poceo sam da se smejem :D Pitam,kakve uslove.Kazu oni: Da budete u nekoj od navedenih tarifa.A tarife,naravno postpaid.Rekao sam da koristim pripaid i da necu da prelazim na postpaid.Naravno,nisu vise napisali nista.MTS-TVOJ SVET (NEBULOZA)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno