Šta je novo?

Huawei P10 lite

Sve sam tako i uradio ali mi menja i dalje već danima i vidno mi jede bateriju.
Tnx za odgvor.

Zakljucaj telefon. Pritisni power dugme, ali ne otkljucavaj, vec samo da ti upali ekran. Prevuci prstom OD DNA ekrana, na gore.
Podici ce ti se neke dodatne ikonice( 5 velikih krugova i 5 malih ikonica iznad njih.
Prva mala ikonica, sa leve strane, izgleda kao play dugme(mali krug sa trouglom unutra), kad kliknes na njega, promeni se u pause, i nakon toga ti se vise ne menja slika na lock screen-u.

Pa svi koji imaju paran broj imaju dual sim. Ali znatno više troše dve SIM kartice bateriju. U stand by-ju preko noći potroši i do 7-8%.

Sad sam proverio kod mene je 185 verzija I nema b191, u Telenoru sam.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Ja sam danas azurirao b191 mts
Secka mi kad udjem u aplikaciju i kad izadjem pre mi nikad to nijr desilo

Jesi uradio hr? Ako nisi uradi hr i kaži da li i dalje imaš problema. Probaj da reinstaliraš tu aplikaciju koja ti pravi problem. Kosa mi se diže od tih abdejta nikad nisi siguran da li će pokvariti nešto...

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Izgleda da je Huawei na ovom modelu,sa update-ima napravio lom.A sto su ukinuli roll back?Slucajno?

Nikada nigde nije postojao roll back oficijalno.

Sent from my 3310

Meni radi dobro 191...mts single sim

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Nema da secka ili koci kad ulazis ili kad izlazis u aplikaciju?
Pisao sam huawei na fb

Kuma ima sa VIP-a tel, 191 instaliran, radi ok, malopre sam bas cackao.

Sent from my 3310

Nema šta da zezne taj update kada ima samo dodati podršku za Volte i Google sigurnosni update...

Poslednja izmena:
Ne bih da smaram ali koliko se secam i procene i oglašavanja je zabranjeno.

Ontopic: Telefon iz mtsa single sim i nema update-a jos uvek. Sad se i razmišljam da li da update kad stigne ili da ostavim ns 185..

Poslednja izmena:
Me bih da smaram ali koliko se secam i procene i oglašavanja je zabranjeno.

Ontopic: Telefon iz mtsa single sim i nema update-a jos uvek. Sad se i razmišljam da li da update kad stigne ili da ostavim ns 185..

Meni koliko vidim na b192 uodate od danas radi sasvim ok. Nema da koci, cak je i Ram management mnogo bolji 63% slobodnog je super, znaci ne drlja u pozadini.
7f22d549d905dd81d6b7bc0e6cd8a826.jpg

Ne bih da smaram ali koliko se secam i procene i oglašavanja je zabranjeno.

Meni stigo b191 danas
sigle sim

Ne znam sta mi je ciniti, i ovako me baterija zeza jer jedva izguram 4 sata sota.. Na 170 mi je drzalo najmanje pola sata vise ali 'ajde i ovo radi posao za sada.

Mislio sam,zasto uopste ne postoji roll back?Nema nazad,samo napred.Koristis malo i ajde da kupis nov uredjaj.
Pa nigde ne postoji zvanično roll back, kad kazem nigde, mislim na ostale proizvodjace i OS-ove. Izuzev WP-a, jedino je WP nudio roll back sa developer preview-a. A za Huawei, otkljucaj bootloader (ako može, nisam pratio) pa skini neki fw stariji, garant ima na xda.

Sent from my 3310

Izgleda da su optimizovali i bateriju za dve SIM kartice na B192. Sad preko noći potrošio je 3%. Dok je na B184 trošio oko 7-8%. Google Play Services su sada na 1% iskorišćenosti. Uglavnom, ja sam zadovoljan kako su odradili B192.

Stiglo i meni ažuriranje na b192 dual sim iz vipa

Poslato sa HUAWEI WAS-LX1 pomoć Tapatoka

Pa nigde ne postoji zvanično roll back, kad kazem nigde, mislim na ostale proizvodjace i OS-ove. Izuzev WP-a, jedino je WP nudio roll back sa developer preview-a. A za Huawei, otkljucaj bootloader (ako može, nisam pratio) pa skini neki fw stariji, garant ima na xda.

Sent from my 3310
Bice rollback kad se predje na Oreo pa kome se ne dopada izbacice rollback. To je bilo i za p9 lite kad je sa MM preso na N. A i generalno vec postoji rollback sa Oreo beta za P10 i Mate na N.
Sto se tice ovako rollanja prethodnih verzija u N nisam testirao, jer je ovde postupak malo komplikovaniji. Na p9 lite je moglo na MM sa dload metodom. Ovde na N to ne ide bas tako lako. Trebao bi mofifikovan stock recovery koji prihvata sve verzije ne vezano za oznaku. To znaci da mora da se otkljuca bootloader fleshuje to cudo od stock erecovery i onda programom update.bat sa racunara isforsira azuriranje sta god zelis. Postupak postoji kao parcijelni deo postupka za debrand. Ali previse je to da bi se zezao sa tim, sem ako ujedno ne zelis dual sim.
Pozzzz

Poslato sa Huawei P10 plus VKY-L09 uz pomoć Tapatoka

Ja sam danas azurirao b191 mts
Secka mi kad udjem u aplikaciju i kad izadjem pre mi nikad to nijr desilo

Dobio sam i ja b191 i nista ne secka. Telefon je od Telenora (ali BIZ paketi). Radi odlicno kao i svo vreme do sada.

pojavio se b180 kod mene.(u vipu uzet telefon) Da li raditi apdejt uopste? Sada je na 170

Nazad
Vrh Dno