Šta je novo?

Huawei P10 lite

Uđi na bilo koji forum ili pročitaj po koji review kupaca i videćes kakvih sve problema imaju sa XA1. Jedan od glavnih je problem sa touch-om koji se i posle servisiranja tj. zamene kompletnog ekrana ponovo javljao ljudima. Svog burazera sam odgovorio od XA1 baš iz tog razloga i uzeo je Honor 8 Lite. Eno ga uživa... [emoji41]

P.S. Info iz prve ruke. Sony je jedan od najservisiranijih telefona kod jednog od naših operatera. Em ne mogu da ga poprave em ne odobravaju zamene tako lako.

Sent from my Honor 8

O ukusima druze ne vredi raspravljati. Meni licno ne svidja se preterano, ali govorim o sigurnisti. U obicnim maskicama je isto ko da drzis 200eur sa dva prstica na najjacoj kosavi recimo na Pancevackom mostu [emoji41] samo je pitanje vremena kad ce da odlete. Ova stiti od pada na bilo koju stranu. Tipa obicns maska stiti ako padne na ledja ili uglove, Ali ako sljepne na ekran, a stakla ne idu skroz do ivica jel je zakrivljen, a folije ko zna kako stite onda..... A da klizi telefon, suvisno pricati. Bez bilo kakve maske gledas vec kako pada samo na pogled a kamo li da drzis il stavis negde na kosim povrsinsna. Jos sad zima, prsti slabije reaguju....ma idi begaj[emoji41]

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Futrola stiti samo ako je sira i dublja od telefona, tako da pri padu sam telefon ni ne dodirne podlogu a futrola upije veci deo energije. Sve ostalo je sminka. Imao sam i takve na preklop i obicne silikonske i razbijao telefone bez problema. Za sledeci telefon cu da trazim neku koja ima debelu zadnju stranicu, deblje a mekane ivice gde je od napred displej onako uvucen. Jedino tako ima neke sanse.
Uostalom, držiš 35.000 dinara u ruci.
Nije ni 25.000 a ne 35.000.

Zašto bez razmišljanja? Ni XA1 nije loš telefon. Ima malo bolju kameru i za igrice nižu rezoluciju ekrana a jaču grafičku. Na njemu će i zahtevnije igre da rade bolje.

Što se tiče servisiranja to već nisam u toku.

Poslednja izmena:
Zašto bez razmišljanja? Ni XA1 nije loš telefon. Ima malo bolju kameru i za igrice nižu rezoluciju ekrana a jaču grafičku. Na njemu će i zahtevnije igre da rade bolje.

Što se tiče servisiranja to već nisam u toku.
Lepo napisah da se ja ne bih dvoumio izmedju njih. Neverujem da je nista bolji od prvog xa, koje igrice sa onom baterijom? Drug ga punio triput dnevno kada ga malo pritisne.

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka

Lepo napisah da se ja ne bih dvoumio izmedju njih. Neverujem da je nista bolji od prvog xa, koje igrice sa onom baterijom? Drug ga punio triput dnevno kada ga malo pritisne.

Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka
Koliko vidim na Gsmarena sajtu, trajanje baterije se popravilo kod XA1 modela u odnosu na XA.

Najbolja zastita za bilo koji telefon si ti sam.Telefon koji sam koristio pre ovoga,oko godinu ipo dana,nije imao nikakvu zastitnu masku i slicno,a nema niti jedne ogrebotine.Znam ljude koji bi unistili i futrolu od titanijuma :)

Ja sam na p10lite stavio providnu silikonsku najobicniju i neko staklo koje sam nasao i to je to..Za 6mes tackicu nije imao.. Ali ocekujem da ga sestra unisti jer ona je na tel sa fingerprintom zeznula dugme za otkljucavanje tel... Msm..Kako? :D .. Mislim da je osnovna zastita za ovaj model sasvim dovljna ako si imalo pazljiv.. Sve ostale furole su mi bile preglomazne,a usprobao sam X njih..Na kraju uzeo silikon obican,tako da je moj savet,pazite na tel i ne treba vam ne znam koja zastita..Btw nasao sam SS od ovog tel,kada sam ga uzeo,uz zestoko silovanje screen on 5,5h .. A verujte mi kad kazem zestoko to je 10x vise od prosecnog korisnika..Sada ne moze duze od 4h..Uz neko normalno koriscenje..dal je to zbog tog updadea,ne znam

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Najbolja zastita za bilo koji telefon si ti sam.Telefon koji sam koristio pre ovoga,oko godinu ipo dana,nije imao nikakvu zastitnu masku i slicno,a nema niti jedne ogrebotine.Znam ljude koji bi unistili i futrolu od titanijuma :)

Pa to zavisi od izrade? Jesi li ti držao P10 Lite u ruci? Ili još bolje na butinama? Bolje nemoj ni da pokušavaš. To klizi kao ludo. Opet spominjem Tablet-ciglu Huawei MediaPad Youth 2 koji mi je služio kao primarni telefon. Znači, svugde sam ga nosio u torbici. Nikad se nisam plašio da će mi skliznuti ili ne daj bože ispasti iz ruke. Prošlo je četiri godine i kao nov je. Futrola je obična kao za naočare. Tek zbog slučajne kiše i ako imam nešto drugo u torbici da se ne ogrebe. I dan-danas ga nosim sa sobom.

Poslednja izmena:
Promenimo naziv teme u "P10 lite vs huawei media pad tablet!".
Ili "Kako je moguce da staklo klizi na tkanini!?".
Slazem sa kolegom, ja moj laptop ne stavljam u masku jer se nikad nisam plasio da ce mi ispasti, takodje ni kompjuter, samo ovaj glupi stakleni telefon..

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ljudi videli ste sta kupujete..Znali ste da je staklen kao i vecina mkfela danas..S toga nema kukanja

Nije poenta u staklu već u futroli na preklop koja je "ružna". Telefon stvarno deluje predivno. Naročito plave boje. Odsjaj od svetlosti, menja boje i sve to... Ali ne treba rizikovati. Previše klizi.

Ljudi slažem se sa vama ali telefon mora koliko toliko da se čuva nije to čekić ili cigla ja sam na svoj stavio običnu silikonsku futrolu iz vipa i to je to. Za sad nema ni jednu ogrebotinu.

Svaka vama cast i neka vas futrole sluze dugo,ali meni licno su te na preklop,najruznije.Ovako lep telefon u njima izgleda ...
Haha to... Meni u tim preklopima izgleda baš penzionerski

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Ja sam odmah stavio neku kao silikonskoplišanu futrolu zbog stakla na leđima. Sad bih ovih dana trebao uzeti original Flip case za njega, samo ako je cena pala u njihovoj radnji, a trebalo bi.

Burazer na kraju ipak uzeo Sony. Hvala svima na odgovorima.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Naravno da imam i ja zastitnu futrolu na telefonu,ali na preklop,nikako.Izgleda fon,kao pljeska u lepinji :D Imam onu hibridnu.Guma i plastika.Prianja fantasticno uz fon i izgleda odlicno.Nije posle skoro dva ipo meseca mrdnula.Ima iza i postolje na izvlacenje.Odlicno lezi u ruci.Iskreno,bolju nisam za mene licno nasao.

Imam futrolu na preklop I u njoj telefon ne izgleda penzionerski ni malo rekao bih pre da je elegantan pogotovo što nosim odelo tako da mi je opšti utisak za 10ku, no o ukusima ne vredi raspravljati. Možda na fotografiji koju sam postavio se nema pravi dojam ali siguran sam da je tako zaštićeniji nego da je bez ičega ili samo sa zadnje strane.

Poslednja izmena:
Očigledno da futrolu na preklop nose samo zaposleni. Klinci ne nose ništa, a besposleni vole one plastične.

Nit sam klinac,nit sam besposlen,a nosim silikon :D ..Btw ,najbolje bi bilo da imamo oara i ne brinemo,i nosimo telefone bez icega,sto i jeste poenta,jer je osecaj kada je telefom slobidan,fenomenalan.. Konkretno p10lite mi je vrhunski bez icega,kao i vecina telefona sada.

Hm msm da to zavisi koji je procesor u tel..Meni na g6 sljaka google cam,portovana od pixela 2.. I hdr+ radi samo tako..E sad jedino da fleshujes neki custom pa da vidis kako bi radilo?

Da li moze da se otkljuca drugi sim na ovom telefonu uzet u mts-u? Kao sto je moglo na p9

Neki tutorial?

Nazad
Vrh Dno