Šta je novo?

Huawei P10 lite

E, ovo i mene interesuje. Najvise zbog kamere, da li je moguce da neki bolji softver unapredi detalje na slikama. Posle ludackog HDR+ na Nexusu 5X, ova kamera je...meh.
Odete na XDA developers in pogledate ima li romova za njega i šta kažu ljudi,da li vrede.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Za njega nema ni jedan custom rom. Nece ni biti u skorije vreme i to kad bude bice bugljav ko za p9l tipa Lineage, Aosp. Mozes jedino da rootujes i fleshujes neke sitnije aplikacje tipa Viper, Dolby, mozda kameru od P10 ili Mate i tt.

Poslednja izmena:
Da li u vipu imaju plavi model ili samo crni i beli? Koliko izvlacite SOT sa ukljucenim internetom, bez koriscenja wifi? Idem sledece nedelje da obnovim ugovor, dosta sam razmisljao i mislim da je ovaj najbolja kupovina uz neo 2.

Da li u vipu imaju plavi model ili samo crni i beli? Koliko izvlacite SOT sa ukljucenim internetom, bez koriscenja wifi? Idem sledece nedelje da obnovim ugovor, dosta sam razmisljao i mislim da je ovaj najbolja kupovina uz neo 2.
Mislim da nikad nisu imali plavi, kad sam ja uzimao tražio sam plavi, ali ga nisu imali u ponudi.
Kod mene za ovih par meseci je stalno uključen GPS, H+ minimum osam sati dnevno a ostatak WiFi, i na verziji softvera sam koju sam dobio sa aparatom kod VIPa, B170, I nemam nameru da je menjam, pošto kažu da je novi apdejt srozao bateriju. SOT mi je od 4ipo do 5ipo sati bez problema. Nisam merio samo non-stop SOT na 3g, tipa nisam gledao YT ili slično 5 sati.
Pre neki dan mi je SOT bio 4 sata, ali je baterija trajala 38 sati. I to je najmanje što sam izvukao.
Na LTE brže prazni bateriju, zavisnosti od jačine signala, tako da ga tu nisam nešto mnogo testirao.
U svakom slučaju, ne bi trebao da brineš što se baterije I SOTa tiče.

računaj oko 4h sot sa osvetljenjem na pola i 4g, to je neki minimum...na wifi preko 5h...

Da li je neko prelazio sa/na Xiaomi Mi A1 i ako jeste da napiše utiske?

f233c8e03dcebed3bc1c58d8225df8e3.jpg

12 sati na 4g,ostalo wifi.Pola sata igrica,sat vremena serija u HD,ostalo muzika,portali,Tapatalk...verzija B-185.

I ja sam ostavio B170.

Pošto ne vidim šta update bitno donosi, što bih rizikovao. Blokirao sam svaki automatski update.
Ovako sve radi perfektno.

Najbolji telefon u domaćoj ponudi kod operatera, u svojoj klasi.

Uzeo sam ovaj telefon preko VIP-a, ubacio memorijsku od 16GB, ali nigde ne vidim bilo koju opciju da prebacim aplikacije koje to dozvoljavaju. S druge strane, fotografije koju napravi kamera se snimaju na istu bez problema. Da li ima neko neki predlog, osim formatiranja koje nije dalo rezultata?

Moras ta rootujes telefon da bi prebacivao aplikacije na karticu

Imaš opciju da kao primarnu memoriju koristiš SD karticu u memorijskim podešavanjima.

^
To je teska glupost na Huawei telefonima.Postavis micro SD kao primarnu,ali telefon i dalje vecinu stvari trpa na internu memoriju.

Nije samo do proizvođača telefona. Zavisi i od autora aplikacije, pojedine su jednostavno napravljene tako da se mogu samo instalirati u internu memoriju. Jedini lek za takve aplikacije je root telefona i nešto tipa App2SD, mada iz mog iskustva ni to ne radi uvek kako treba.

Bas tako. Recimo, firefox vise ne moze da se prebaci na karticu (deo aplikacije), autori su to onemogucili jer se javljaju greske, i aplikacija ne radi kako treba. Ovde ne bi trebalo da bude problema jer ima 32gb memorije, pretpostavljam da je barem 20gb slobodno sto je i vise nego dovoljno. Aplikacije na internu, slike i ostalo na karticu i to je to.
Isao sam danas da ga vidim u vipu, izlozen je bio crni, mnogo lepo izgleda. Ne znam kakav je beli, malo mi je crna boja dosadila, zadnja 4 telefona koje sam imao su imali crnu boju, bas sam se nadao da imaju onaj plavi. Razmisljao sam i da sacekam da izadje honor 7x ili da uzmem mate 10 lite, ali je ovaj ipak bolji. Procitao sam dosta recenzija, p10 lite ima dosta bolju bateriju od mate 10 lite/honor 7x, ima ziroskop, manji je (sto je meni mozda i presudno), kamera mu je isto, cini mi se, bolja iako ova dva imaju dual kamere. Cekam samo sledecu nedelju da vidim hoce li u vipu biti nekih novogodisnjih promocija...

Kada upalim bluetooth mob se zakoci i ne može da se otkoči dok na silu ne ugasim mob (duže držeći power dugme). Kada se ponovo pokrene normalno se uključi bluetooth. I tako svaki put kada iznova uključim.
Da li se to može rešiti ili da ga šaljem u servis ?

Kada upalim bluetooth mob se zakoci i ne može da se otkoči dok na silu ne ugasim mob (duže držeći power dugme). Kada se ponovo pokrene normalno se uključi bluetooth. I tako svaki put kada iznova uključim.
Da li se to može rešiti ili da ga šaljem u servis ?
Jedno glupo pitanje, jel si probao factory reset?

Jesam. Isto se dešava

Evo sad se i meni desilo isto to. Prvi put zza 7 meseci da mi ovaj fon ovako zabode.[emoji31]. Koristio sam Bluetooth do sad 100 puta i nikad mi se ovo nije desilo. Šta znam, sigurno ga neću slati u servis. Možda puste neku zakrpu da to srede.

Imaš opciju da kao primarnu memoriju koristiš SD karticu u memorijskim podešavanjima.
Da, to sam stavio odmah i izgleda da je to sve, ne moze da se prebaci deo aplikacije na memorijsku. To moze na Idol 3 mini tlefonu, steta sto to ovde nije slucaj. I zvuk na zvucniku je dosta losiji u odnosu na Alkatel, no dobro.

Imam alkatel 3 5,5 i on kao i mini imaju msm front zvucnike hifi streo.. Same sluske u paketu kod idola 3 5,5 kostaju 90e,tako da to ne moze da se poredi..Nije realno,jer je ovo single spiker..

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Slazem se, opasan su proizvod imali u ponudi ovi iz Alkatela. :smoke:

Meni na B184. Evo testiram ga već nekih 4-5 puta od onog zamrzavanja od pre par sati. Za sad lepo radi.

To je Dual SIM model?Secam se da se drug zalio na bluetooth,jos na verziji B124.Nije hteo da se iskljuci.

Meni na B185

Ja sam na 185 i nemam problema sa bluetooth-om da kucnem o drvo.

Izgleda da nije nista strasno.To je sasvim normalno.Nemamo svi,isto instalirane aplikacije i ko zna sta sve radi u pozadini ;)

Nazad
Vrh Dno