Mugy
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 06.10.2017
- Poena
- 125
Odete na XDA developers in pogledate ima li romova za njega i šta kažu ljudi,da li vrede.E, ovo i mene interesuje. Najvise zbog kamere, da li je moguce da neki bolji softver unapredi detalje na slikama. Posle ludackog HDR+ na Nexusu 5X, ova kamera je...meh.
Mislim da nikad nisu imali plavi, kad sam ja uzimao tražio sam plavi, ali ga nisu imali u ponudi.Da li u vipu imaju plavi model ili samo crni i beli? Koliko izvlacite SOT sa ukljucenim internetom, bez koriscenja wifi? Idem sledece nedelje da obnovim ugovor, dosta sam razmisljao i mislim da je ovaj najbolja kupovina uz neo 2.
Mislio sam na prebacivanje dela aplikacije, koje to dozvoljavaju, za to ne mora da se rutuje. Uopste ne vidim gde ima te opcije, ako uopste postoji?!:rupa:Moras ta rootujes telefon da bi prebacivao aplikacije na karticu
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Jedno glupo pitanje, jel si probao factory reset?Kada upalim bluetooth mob se zakoci i ne može da se otkoči dok na silu ne ugasim mob (duže držeći power dugme). Kada se ponovo pokrene normalno se uključi bluetooth. I tako svaki put kada iznova uključim.
Da li se to može rešiti ili da ga šaljem u servis ?
Da, to sam stavio odmah i izgleda da je to sve, ne moze da se prebaci deo aplikacije na memorijsku. To moze na Idol 3 mini tlefonu, steta sto to ovde nije slucaj. I zvuk na zvucniku je dosta losiji u odnosu na Alkatel, no dobro.Imaš opciju da kao primarnu memoriju koristiš SD karticu u memorijskim podešavanjima.
Da, dual sim. Evo zadnjih nekoliko sati ga palim i gasim već desetak puta i sve je kako treba. Ne znam šta mu bi ono malopre.To je Dual SIM model?Secam se da se drug zalio na bluetooth,jos na verziji B124.Nije hteo da se iskljuci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari